• Yrityksellesi oma viestiketju Myy/Osta -alueelle?

    Omassa viestiketjussa voit mainostaa ja esitellä yrityksesi tuotteita oman mielesi mukaan, ota yhteyttä [email protected].

Ostetaan Sa-int Partiohaalari + Sissipipo

Blueguy

Korpraali
Hakusessa olis suomen armeijan käytössä oleva partiohaalari ja sissipipo (kääntömalli: vihreä/valkoinen). Haalari M05-kuviolla tai täysin valkoisena ja koko noin 50.
Ota yhteyttä jos omistat niin voidaan sopia käypä hinta!
 
Viimeksi muokattu:
Kiitoksia vastauksesta! Nuo origopro:n haalarit kuitenkin osoittautuivat hiukan liian ohukaisiksi verrattuna siihen vanhaan kunnon pv:n haalariin verrattuna ja ovat oikeastaan ulkonäöllisestikin aika kaukana suosimastani sa- mallista. Olis myös tarkotus hankkia täysvalkeana tai m05 metsäkuviolla joita kumpaakaan origopro ei tarjoa.
 
Katso tätä?

 
Katso tätä?

Kiitoksia vielä hyvistä vaihtoehdoista! Taidan kuitenkin vielä jonkin aikaa odotella josko löytyis joltain mulle myydä valkonen m91 paha. Jos ei ala löytyä niin sitten voi kohdistaa katseen tuohon hylje action camoon.
 
Pipokiintiö on nyt täysi. Vieläkin saa ehdotella partiohaalaria koossa 50/m tai sinne päin. Hinta kunnon mukaan mutta ei tarvitse puoli-ilmaiseksi luopua vaikka olisi kovaa käyttöäkin nähnyt.
 
Back
Top