Tvälups
Ylipäällikkö
Saksalainen säilöi laardia yli 60 vuotta - yhä syötävää
AFP 1.2. klo 18:29
Saksalainen eläkeläinen on säilyttänyt ruokakomerossaan laardipurkkia yli 60 vuotta. Viranomaiset tutkivat todellisen säilykkeen, joka todettiin yhä syömäkelpoiseksi - joskin hieman mauttomaksi.
Eläkkeellä oleva kemisti Hans Feldmeier, 87, sanoi saaneensa sianihrasta keitetyn rasvan opiskelija-aikanaan Rostockissa Pohjois-Saksassa 1948. Laardipurkki oli osa Yhdysvaltain sodanjälkeistä ruoka-apua. Laardipurkin lisäksi Feldmeier kertoi saaneensa kaksi rasiaa nuudeleita ja vähän maitoa.
Feldmeier ei halunnut heittää purkkia roskiin. Lopulta hän vei sen tutkittavaksi.
Terveystarkastajat tutkivat laardin, joka osoittautui aivan kelvolliseksi. Tuoksu ja maku oli hieman laimentunut ja ulkonäkö hieman vanhentunut, mutta laatu oli tyydyttävä - ja nykyaikaisillakin mittareilla tuote olisi syömäkelpoinen.
AFP 1.2. klo 18:29
Saksalainen eläkeläinen on säilyttänyt ruokakomerossaan laardipurkkia yli 60 vuotta. Viranomaiset tutkivat todellisen säilykkeen, joka todettiin yhä syömäkelpoiseksi - joskin hieman mauttomaksi.
Eläkkeellä oleva kemisti Hans Feldmeier, 87, sanoi saaneensa sianihrasta keitetyn rasvan opiskelija-aikanaan Rostockissa Pohjois-Saksassa 1948. Laardipurkki oli osa Yhdysvaltain sodanjälkeistä ruoka-apua. Laardipurkin lisäksi Feldmeier kertoi saaneensa kaksi rasiaa nuudeleita ja vähän maitoa.
Feldmeier ei halunnut heittää purkkia roskiin. Lopulta hän vei sen tutkittavaksi.
Terveystarkastajat tutkivat laardin, joka osoittautui aivan kelvolliseksi. Tuoksu ja maku oli hieman laimentunut ja ulkonäkö hieman vanhentunut, mutta laatu oli tyydyttävä - ja nykyaikaisillakin mittareilla tuote olisi syömäkelpoinen.