Salaliitot

Onkos Jokke ottanut kantaa pinkkiin aineeseen, liekkö taivaan mannaa?
 
Jokainen on varmaan tietoinen Disney Worldissä harjoitettavasta pedofiliasta? Pahoin pelkään, että Linnanmäelläkin on syntisiä tarkoitusperiä - miettikääpäs sitä Kuuputin-nimistä laitetta...
 
Tohtori David Martin kertaa patentteja tarkastelemalla, kuinka kaikki kokeelliseen geeniterapiaan tarvittavat elementit oli patentoitu useita vuosia ennen vuotta 2020. Kuten myös itse korona- "virus" oli patentoitu v. 2003 mutta oli itse asiassa synteettinen tuotos, ei mitenkään luonnosta peräisin oleva. Ja kuinka rokotteen ja vakavan haittavaikutuksen määritelmiä muutettiin ennen v. 2020 mahdollistamaan koko operaatio.

 
Nörttien kosto on hirveä. :devilish:
 
Ossi Tiihosen Sakeuden liittoon kuuluva taikuri tässä todistelee ettei ihminen ole koskaan käynyt avaruudessa.

 
GJBFaXfX0AAuE87
 

Jos lento- ja sotilassään (etelä) ryhmäpäällikkö lukee palstaa, niin lupaan tarjota kaljat kun satutaan samalle baaritiskille. Näiden latva-kakkosten kanssa asioidessa voi olla välillä hymy vähemmän herkässä, mutta kylmä kalja rauhoittaa.

Nimim. Sossun hommissa muutamaan tällaiseen tutustunut
 
Onpas kutkuttava salaliittodokkari Netflixissä, ihan samaa tarinaa, vain vähän eri näkökulmasta kuin luvun alla oleva kirja mitä jo mainostin täällä aiemmin. Hämmentävää että Netflix julkaisee tällaista. Ehkä niiden juttujen rinnalla, mitkä on nykyään menossa, tämä on niin peanuts ja so last season että voi surutta laittaa isolle julkaisualustalle.

https://www.imdb.com/title/tt31030101/

Operaatio mustekala​

Original title: American Conspiracy: The Octopus Murders

Follows journalist Danny Casolaro's mysterious death while probing an alleged conspiracy called "The Octopus" linking spy software theft, unsolved murders and major 20th-century scandals.
---------------------------------

Siis ihan samaa tarinaa kuin tässä (poislukien Vatikaanin osallistuminen), miten jo ainakin WW2:n loppumetreillä oli hokattu hyväksi perusrahoitusmenetelmäksi huumeet vähemmän konventionaalisille sotilas- ja tiedusteluoperaatioille, varmaan vähän muuallekin. Ja siitä sitten kehiteltiin hommaa eteenpäin. Tosin on osa jo historiallista jatkumoa eli jos ei ala huumeet maistumaan niin me vittu tapetaan: https://en.wikipedia.org/wiki/Opium_Wars


https://www.amazon.com/Operation-Gladio-Alliance-between-Vatican/dp/1616149744

Operation Gladio: The Unholy Alliance between the Vatican, the CIA, and the Mafia Hardcover – February 3, 2015​

by Paul L. Williams (Author)

This disturbing exposé describes a secret alliance forged at the close of World War II by the CIA, the Sicilian and US mafias, and the Vatican to thwart the possibility of a Communist invasion of Europe. Journalist Paul L. Williams presents evidence suggesting the existence of “stay-behind” units in many European countries consisting of five thousand to fifteen thousand military operatives. According to the author’s research, the initial funding for these guerilla armies came from the sale of large stocks of SS morphine that had been smuggled out of Germany and Italy and of bogus British bank notes that had been produced in concentration camps by skilled counterfeiters. As the Cold War intensified, the units were used not only to ward off possible invaders, but also to thwart the rise of left-wing movements in South America and NATO-based countries by terror attacks.

Williams argues that Operation Gladio soon gave rise to the toppling of governments, wholesale genocide, the formation of death squads, financial scandals on a grand scale, the creation of the mujahideen, an international narcotics network, and, most recently, the ascendancy of Jorge Mario Bergoglio, a Jesuit cleric with strong ties to Operation Condor (an outgrowth of Gladio in Argentina) as Pope Francis I.

Sure to be controversial, Operation Gladio connects the dots in ways the mainstream media often overlooks.
 
Anne "Linduska" Lindell ilmaisee itsensä selkeästi.

439895691_459077406549105_4338045163614157269_n.jpgPutin on valkohattu, eli Venäjä on valkohattujen maa ... tosin kuin Suomi. Venäjä on siis hyvis, ja samoin nyt Egypti, Saudi-Arabia ja Iran.

Valkohatut ovat äskettäin kokoontuneet ja tehneet päätöksen, että ihmishenkien tuhoaminen saa nyt luvan loppua. Ukrainassa on jo yli 600 000 kaatunutta ja ilmeisesti paljon enemmän haavoittuneita ja vammautuneita – arviolta 1,5, -2 miljoonaa, ja nyt lähes 6 miljoonaa maasta paennutta, ja n. 30 % maasta kuluu jo Venäjälle, ja Venäjä voisi milloin tahansa marssia Kieviin, jos se niin haluaisi, mutta Venäjä ei halua tuhota Tynkä-Ukrainaa ja lisää uhreja eikä neo-nasti-roistoporukkaa liitetyksi Äiti-Venäjään. Venäjänkielinen ja Venäjään integroitunut Odessa vielä, ja son siinä. ... Eli, Putinin viesti Cabalin marionetille Pelle-Zellelle eli mustahatuille: Pitäkää tunkkinne ... eli tunkionne!

US-kongressi äänesti Ukrainalle (siis zotatollisuudelle ja Cabalille) myönnettävän mittavan US $61 billion apupaketin puolesta. Kokonaisesta US $95 billion apupaketista loput menee Israelille ja pieni osa Taiwanille. Eli tästä voimme vain päätellä, että Cabal, Netan-Jehu ja Pelle-Zelle johtaa Valkoista taloa, senaattia ja kongressia.

Itse Cabalin pää*iru on ollut poissa julkisuudesta jo tovin (tiedätte tasatarkkaan ketä tarkoitan), ja huhut kulkee ... no en uskalla tällä foorumilla sanoa, millaisia huhuja kulkee maailmalla, mutta yksi asia on selvä: kaikki tyrannit ja ihmishirviöt tulevat kokemaan saman kohtalon kuin jokainen meistä, eli kuoleman. Eivät hekään elä ikuisesti, onneksi, ja noitten ihmishirviöitten "off-world"-tukijat on joko tuhottu tai vangittu ja karkotettu hyvin, hyvin kauaksi, joten meillä valkohatuilla on toivoa. Eikä Gernin "pako-portaaleja" onnistuttu avaamaan noille ihmishirviöille. Ihmiskunnalla on siis edelleenkin toivoa.

Suuresti ihailemani ja ainoa ja oikea ja laillinen US presidentti Donald Trump on antanut julkisuuteen viime aikoina sangen outoja lausuntoja ja kommentteja. Eli, mitä ihmettä on Trumpille sattunut? Mitä hän pelkää? Mikä, kuka häntä tai hänen läheisiään uhkailee, kiristää? Vai, eikö hän edelleenkään odota, että seuraavatkaan vaalit ole rehelliset, ja siksi hänen täytyy saada haalittua ääniä myös demokraateilta Hän olisi voinut vaikuttaa republikaani-senaattoreihin ja kongressi-edustajiin (vain 21 reb, vastusti tukipakettia) pelkällä mielipiteellään, jotta täysin idioottimainen ja lisää tuhoa tuottava, miltei sadan miljardin (us. biljoonan) dollarin tukipaketti Deep State valtioille (eli Ukraina, Israel) olisi saatu estettyä ja samalla olisi sotien jatkuminen estetty ja rauha saatu aikaan, ja koko ihmiskunnan ja maapallon ja lähiavaruuden tuho olisi estetty, sillä 3MS on ydinzota. Ja nyt se on ovella. ... Miksi Trump oli/on hiljaa? Mikä Trumpiin on oikein mennyt, sillä nyt hän jopa puhui plörönäpiikkien puolesta.
 
Back
Top