Saudi sotilaat tulittivat mielenosoittajia

Teräsmies

Respected Leader
BAN
Länsivaltojen kommentteja odotellessa :a-rolleyes:
http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2012/01/2012113143917567124.html

 
Last edited by a moderator:
Esivalta, jolle ei vittuilla. Tuollainen minun diktatuurissani olisi. Mutta mulla ei ole aikeita alkaa diktaattoriksi, niin kauan kun voi rauhanomaisesti äänestellä ja sitten tuntea itsensä petetyksi ja huijatuksi. Ja siitä saa vapaasti valittaa.
 
Saudi Arabia vows to end violence with "iron fist"
http://www.reuters.com/article/2012/02/20/us-saudi-shiites-statement-idUSTRE81J15E20120220
 
Katolilaisia ja protestantteja, shiioja ja sunneja, niitä ja näitä.

Joskus Afrikassa meni hetken verran ymmärtää että uskonto on puhtaasti politiikkaa: yhteiskunta- ja voimapolitiikkaa. Valitettavasti monet uskojat eivät siellä liene sitä vieläkään ymmärtäneet.
 
koponen kirjoitti:
Katolilaisia ja protestantteja, shiioja ja sunneja, niitä ja näitä.

Joskus Afrikassa meni hetken verran ymmärtää että uskonto on puhtaasti politiikkaa: yhteiskunta- ja voimapolitiikkaa. Valitettavasti monet uskojat eivät siellä liene sitä vieläkään ymmärtäneet.

Suomessa ei ole ymmärretty, että sotilasvala velvoittaa ilmiantamaan ainakin Tasavallan presidentin virkanimittämälle oikeuskanslerille perustuslaittoman esivallan.

"Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."

Suomessa perustuslaittomuuden eli laittoman esivallan toimeenpanemiksi asioiksi epäillään EU-jäsenyyttä, EMU-jäsenyyttä ja EMU-tukea, koska Lissabonin sopimuksen mukaan tuollaista tukea ei saa antaa.

Tämä on tosin tarkoitettu vain länsisaksalaisille äänestäjille valehtelemiseksi.

Suomessa on siis jumalvallalla, teokratialla, velvoitettu jokainen sotilasvalan vannonut olemaan perustuslaillinen porvari ja vastustamaan liberaalia hallintomenettelyä.

Onko oikein sotilasvalalla velvoittaa asevelvolliselle poliittinen maailmankatsomus? Nationalistinen ja perustuslaillinen näkemys, joka sotii länsi-integraation syventämistä vastaan Jahven voimin?
 
Onhan tätä odoteltu jo siitä lähtien kun Saudit lähetti sotilasapua Bahrainiin. Saudien kunkkuhan silloin kielsi kaikenlaisen protestoinnin mutta mikä on levinnyt ympäri arabiaa oli vain ajan kysymys ennenkuin se yllättäisi saudi-arabian. Ja olenkin todella yllättynyt että mitään tälläistä edes pääsi youtuubiin saakka.

No, mitähän tästä seuraa kun tietyt maat tajuavat, että he voivat käyttää tätä hyväkseen saadakseen uuden sodan aikaiseksi öljyn vuoksi. Kait Saudi on kaikin puolin huokuttelevampi valloituskohde kuin Irani, vai mitä tuumaatte?
 
Mitäköhän tästä seuraa?

Saudi King Abdullah bin Abdul Aziz has slipped into a coma and is clinically dead nearly a week after a 14-hour-long back surgery in a hospital in the Saudi capital, Riyadh, a report says. http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-appoints-new-successor-to-king-abdullah-7858533.html

Saudi crown prince says King Abdullah "well and in good health" http://www.reuters.com/article/2012/11/27/us-saudi-king-salman-idUSBRE8AQ0WW20121127
 
Back
Top