Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Slovenian hallitus haluaa jäädyttää Patria-kaupat

Viestiketju osiossa 'Muu sotilaskalusto' , aloittaja Radar, 04.03.2011.

 1. Radar

  Radar Kapteeni Lahjoittaja

  Liittynyt:
  23.04.2010
  Viestejä:
  772
  Tykkäykset:
  78
  Pisteet:
  76
  Slovenian hallitus on pyytänyt oikeudelta Patria-kauppojen väliaikaista keskeyttämistä, kertoo slovenialainen uutistoimisto STA.

  Maan hallitus on pohtinut erilaisia vaihtoehtoja lahjuskohun ympäröimän kaupan ratkaisemiseksi. Toisena vaihtoehtona olisi ollut pyrkiä neuvottelemaan sopimus uudelleen, mutta hallitus päätyi hakemaan kaupan jäädyttämistä.

  Patria myi Sloveniaan 135 panssariajoneuvoa vuonna 2006. Kaupan arvo on 278 miljoonaa euroa.

  Kohu syntyi, kun selvisi, että Patrian epäillään maksaneen lahjuksia Slovenian puolustusministeriön virkamiehille ja poliittiselle johdolle kauppojen yhteydessä. Yksi epäillyistä on Slovenien entinen pääministeri Janez Jansa.

  Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Patrian kaupan jäädyttämistä käsitellään. Patriasta ei perjantaina haluttu kommentoida tilannetta.
   
 2. JOKO

  JOKO Ylipäällikkö BAN

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  4,971
  Tykkäykset:
  1,340
  Pisteet:
  1,286
  Loistavaa toimintaa Suomen viranomaisilta. Härski ja lähes kaikkialle julkiseen hallintoon levinnyt korruptio rehottaa täysin peittelemättömänä. Poliisi ei tutki ja jos tutkiikin, niin oikeus ei tuomitse. Taulukaupat, ylihintaiset hankinnat, yritystukien ohjaaminen kavereille, humanitäärinen bisnes, suojatyöpaikat, jne. Tämä touhu on oikeasti vahingollista.

  Kun kerrankin olisi kannaltamme hyödyllinen korruption muoto ja ulkomaalaiset joutuvat maksumiehiksi, niin tähän tietysti puututaan. Hölmölästä terveisiä!
   
 3. Mainos 4. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,966
  Tykkäykset:
  24,096
  Pisteet:
  1,286


  Vahvensin vain vähäsen. On se ja en keksi mitään muuta keinoa karsia tuota korruptiota kuin vähentää alati ja armotta näitä virkailijoita. Julkisen sektorin palveluksessa on edelleen järjetön määrä väkeä töissä. Kun istuskelijoita on vähemmän niin luulisi sitä kautta edes vähenevän tuo tolskaaminen. Uusimpana on Helsingin joku sosiaaliherra, jolle piti hommata jessus huonekalut ja saada hommiin entisen työnantajan asiatun tioita isolla rahalla. Ihan mieletöntä meininkiä verorahoilla. Julkista taloutta on vain kavennettava koko ajan, ei siihen muuta lääkestä ole.
   

Jaa tämä sivu