Ostetaan Sodaik. Rähinäremmi ja vyö

Rawhide

Korpraali
Isäukon jatkosodanaikainen asepuku on vitriinissä ja tuli jo kakarana hukattua alkuperäinen vyö retkeilyhommissa joten jos löytyisi sodanaikainen niin voisin ostaa sellaisen niin olis paremman näköinen kokonaisuus. It yliluutnantti jos sillä on mitään väliä. Ei siis tarvitse olla käyttökuntoinen nahaltaan kun tulee vitriiniin.
 

TomiDude

Kapteeni
Yliluutnantin arvo tuli Suomen puolustusvoimissa viralliseen käyttöön vasta vuonna 1952. Luultavasti isäsi oli luutnantti sodassa ja ylennettiin honorus causa tai muista syistä johtuen yliluutnantiksi sodan jälkeen.
 

Rawhide

Korpraali
Tarkistin juuri natsat niin luutnantti asepuvussa, kiitos korjauksesta. Olisi pitänyt muistaa että hänet ylennettiin jälkeenpäin. Meni selkärangasta, sorry
 

Rawhide

Korpraali
Eräreppu.fi, eivät varmaankaan sodanaikaisia kylläkään
Oma tietotaito ei riitä arvostelemaan kuinka uudet ovat autenttisen näköisiä mutta haluaisin samanlaisen kuin kesällä 44 olivat. Siis ei tarvitse olla sodanaikainen kunhan on samaa mallia jos niitä myöhemminkin tehtiin. Tämä on vähän dilemma minulle koska kaikki muu rekvisiitta on aitoa mutta jos käypä löytyy niin nielen ylpeyteni ja dokumentoin feikit
 

vz

Luutnantti
Taitaapi noissa komentovöissä olla erona sota-aikaiseen vrs nykyaika vain miekankannatin lenkit. Sota aikaisessa niitä oli vain yksi, nykyisessä niinkuin tuossa huuto.netin vehkeessä niitä on kaksi. Mutta asiaa tuntematon ei niitä kovin helposti erota.
 
Top