Somalipiraatit iski sota-alukseen

setämies

Kenraali
No nyt tiedän miksi jokainen maa on lähettämässä omia aluksiaan siihen suuntaan.. Pitäisikö meillekkin saada muutama tuomittavaksi? :blush:

ja siis: busted! :D
 

miheikki

Greatest Leader
Tanskan merijalkaväki iskee takaisin.


http://www.special-ops.org/video-dutch-marines-take-somali-pirates/
VIDEO: Dutch Marines Take Down Somali Pirates
Posted: 6:34 pm, April 16, 2014 by admin


This happened back in 2010. The German crew of the MS Taipan were able to shut down the ship and safely barricade themselves away from the pirates while they called for help. The Dutch Naval frigate, Tromp, tracked down the vessel. The marines cleared the ship aggressively as the pirates were unable to threaten any hostages. All 10 pirates were detained, and the ship was able to complete its voyage. After all, great performance by Dutch Marines.

“The Dutch Ministery of Defence released a footage of a German merchant ship being rescued from pirates. On the video you see how a Unit Intervention Team from the Royal Dutch Marine Corps enters the ship, and arrest the pirates. All hostages were freed safely.”

 

Dr who?

Kersantti
Kun ei meinaa osua.

:facepalm:
Taitaa olla joku RC.

Mun mielestä osui ihan tarpeeksi hyvin ja lyön pääni vetoa että kun ihminen on hyökkäävässä veneessä ja 50.cal alkaa laulamaan niin 99,9% menee pupu pöksyyn ja karkuun lähtee vaikka ei yhtään osumaa tule. Se ei tarvitse kuin yhden osuman sopivasti sinne veneeseen niin monta ukkoa haavoittuu ja siitä alkaa paniikki.
 

Herman30

Greatest Leader
Ja voisin veikata että jos paatissa olisi ollut ihmisiä niin olisivat saaneet osumia vaikka paattiin ei osu, kai noista kranaateista (vaikka onkin 25mm?) lentää sirpaleita?
 

Old Boy

Ylipäällikkö
Aika hankalaa ihmisohjatulla aseella osua veneeseen kun vähänkin enemmän ametia ja omakin alus keinuu
Entäpä sitten lentokoneeseen, joka on paljon kauempana ja jonka nopeus on monikymmenkertainen? Onhan meilläkin ollut käsin suunnattavia kevyitä it-aseita paljon pienemmissä purkeissa, joten keinuntakin on eri mittaluokkaa.
 
Top