Miehelläni takana otteluita noin 2000. Kaikki vapaat hetket istuisi koneella. Tavoite on 10000 toistoa. Revi siitä sitten huumoria näin perheenjäsenenä![]()
Joo...oma siippa ei ole ko. pelistä myöskään kauheen iloinen..
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f600.png)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f609.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miehelläni takana otteluita noin 2000. Kaikki vapaat hetket istuisi koneella. Tavoite on 10000 toistoa. Revi siitä sitten huumoria näin perheenjäsenenä![]()
Joo...oma siippa ei ole ko. pelistä myöskään kauheen iloinen..Jotenkin ei enää samaan malliin löydy aikaa..
![]()
World of tanksia on tullu tahkottua open betasta asti mutta aika harvoin koska vain 3500 taistelua käyty. Onhan se ihan soiva peli mutta jostain syystä en vain pääse kiinni siihen että jaksaisi pelata enemmän ja tosissaan.
Legendaarinen saksalaisten "kasikasi" tiikerin tornissa ei ole kaiken tappaja vaan todellakin pelkkä 88mm tykki jolla ei tee mitään, tai korkeintaan lommon KV-1S vaunuun joka jysäyttää 122millisen keulaan joka sytyttää vaihteiston joka polttaa tiikerin. Saksalaiset tankit järestään on perseestä. Ehkä se johtuu siitä että kartat on pieniä.
88 oli tykki joka Tiikerin lyhyt putkisenakin versiona tuhosi vaunut luotettavasti aina tuonne JS-II:seen asti. Puhumattakaan sitten pidempi putkisistä 88 tykeistä, joita käytettiin niin PST-tykisssä, PST-vaunuissa ja myöhemmän sarjan Tiikereissä yms. Tiikeri ylipäätään oli vaunu joka sai kurapaskan ruilahtamaan opponentin punttiin aivan sodan loppumetreille asti, sitä oli hankalta tuhota mistä suunnasta vain. Edes kyljestä se ei ollut helppoa jos ei ajanut alle 100 metriin ja päässyt ampumaan noin 90 asteen kulmassa panssariin, siis ennen venäläisten 85mm vaunuputkea ja länsimaiden 76mm pitkä putkista. Pahin heikkous oli isot marssitappiot, mutta niitähän tuossa pelissä ei mallinneta. mm Panther vaunu oli kuitenkin tuhottavissa sivustasta, vaikka etupanssari siinä olikin parempi kuin Tiikerissä.
WOT pertustuu vaunujen tasoihin, ei käytettävään kalustoon.
Tankkisimujen eliitti Steal Beasts Prolla on betatestaus käynnissä. Jos kiinnostaa, niin pelin ja ilmaisen lisenssin joulukuun loppuun asti saa täältä (ei toimi ilman lisenssiä, pelilisenssi on kertamaksuna suolaiset $115 tai sitten kuukausilisenssi):
Käytetään laajasti tankkimiehistöjen koulutuksessa. Simun sivusto on:
- simun lataus: http://www.esimgames.com/?page_id=1390
- tarvitset myös tämän betapatsin: http://www.esimgames.com/updates/beta/SBProPE3_019.rar
- beta-avain http://www.esimgames.com/?page_id=1643
http://www.steelbeasts.com/
Jes, pääsee vanha CV-hessu sotaratsua muistelemaan
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/raid over helsinki-23512
-liitto ja USA kiistelivät 1985 Helsingissä tietokonepelistä - uhkasi Reaganin ja Gorbatshovin välejä
JUHA-PEKKA TIKKA
22 tuntia ja 39 minuuttia sitten(päivitetty 22 tuntia ja 31 minuuttia sitten)
Kylmän sodan episodissa Raid Over Moscow -tietokonepelistä kiisteltiin korkeammalla tasolla kuin on tiedetty.
Neuvostoliiton johto otti alkuvuodesta 1985 silmätikukseen tuolloisella Commodore 64:lla pelatun amerikkalaisen Raid Over Moscow -tietokonepelin. Siinä hyökättiin avaruusaseilla Kremliä vastaan.
![]()
George Shultz (vas.) ja Eduard Shevardnadze.
(Wikimedia Commons/RIA Novosti/End of Cold War/Сергей Гунеев)
Asia tuli sattumalta eri tavoin esiin Suomen kautta. Peli esiteltiin Mikrobitti-lehdessä. Sen seurauksena pelistä tehtiin juttu taistolaiskommunistienTiedonantajaan.
Vuonna 2010 julki tulleista ulkoministeriön asiakirjoista paljastui, että Neuvostoliiton suurlähetystöstä otettiin keväällä 1985 tuon jälkeen yhteyttä ministeriöön "erityisen vakavassa ja arkaluontoisessa asiassa". Suurlähetystön mukaan Mikrobitin juttu oli räikeimpiä Neuvostoliiton vastaisia provokaatioita Suomessa sodan jälkeen. Pelin mainostamista ja myyntiä vaadittiin lopetettavaksi.
Huhtikuussa 1985 suurlähettiläs Vladimir Sobolev sanoi ulkoministeri Paavo Väyryselle pitävänsä peliä sotapropagandana.
Elokuussa 1985 Neuvostoliiton lähetystöneuvos kertoi erittäin salaisen muistion mukaan maan uuden johtajan Mihail Gorbatshovin ihmetelleen Suomesta tulleita kielteisiä raportteja.
Kaikki tämä tapahtui julkisuudelta piilossa. Julkisuudessa sen sijaan puhuttiin taistolaiskansanedustaja Ensio Laineen Raid Over Moscow -pelistä tekemästä eduskuntakyselystä.
"Lapset hyökkäävät"
USA:ssa on The National Security Archive julkaissut asiasta aiemmin tuntemattomatta jääneen episodin.
Neuvostoliiton ulkoministeri Eduard Shevardnadze ja USA:n ulkoministeri George Shultz tapasivat Helsingissä 31. heinäkuuta 1985. Tuolloin pidettiin Etyk-huippukokouksen kymmenvuotisjuhla.
USA:n ulkoministeriön tästä löytyvään muistioon on kirjattu ulkoministerien pitkän Helsingin-keskustelun kulku.
Sen jo loputtua on kirjattu Shultzin vielä esittämä toivomus luoda oikeaa ilmapiiriä Geneven huippukokoukseen ja saada sinne valtionpäämiesten rouvat mukaan. Geneven kokouksesta tuli historiallinen ensimmäinen Ronald Reaganin ja Mihail Gorbatshovin tapaaminen.
Helsingissä Shevardnadze oli kuitenkin vastannut neuvosto-osapuolen pystyvän kyllä tähän, mutta epäilevänsä USA.n hallituksen kykyä vastavuoroisuuteen. Hän totesi "juuri lukeneensa artikkelin amerikkalaisille lapsille myydyistä tuhansista videopeleistä, joissa he hyökkäävät Moskovaan".
Jes, pääsee vanha CV-hessu sotaratsua muistelemaan
Toissa päivänä aloitin. Ihan viihdyttävä, mutta alkaa jo nyt maistua puulta.
Tähän mennessä pelaamani "tankkipelit" on olleet simulaattoreita, joten alkujärkytys oli melkoinen.![]()
Paras oli viime yönä WoTissa, otettiin parin kaverin kanssa joukkuetaisteluita, eli kolme kimpassa, pitäis toimia tehokkaasti voittojen suhteen. Ja normitilastojen mukaan hyviä/OK-pelaajia kaikki kolme. Ja vitut, 6 matsia, kaikki tappioita. 3 niistä hävittiin 15-3 ja yks 15-2.... Ja meidän joukkue oli ainoita joilla oli tappoja viidessä matsissa... Revi tosta sitten huumoria.