Sotaveteraanit rikollisten uhreina

miheikki

Greatest Leader
Ensin uhrataan nuoruus ja terveys pelastettaessa suomalaisia joutumasta tapetuksi, raiskatuksi tai ryöstetyksi. Sitten tulee EU, Schengen ja rikollisia rankaisematon lainsäädäntö. SAATANA kun sanat ei riitä!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201309140145414_uu.shtml
91-vuotias sotaveteraani ryöstettiin röyhkeästi keskellä päivää
Lauantai 14.9.2013 klo 14.54 (päivitetty klo 15.01)


Iäkäs mies joutui ryöstön uhriksi Vantaan Tikkurilassa perjantaina.

veteraani_etu140913STL_503_uu.jpg

Poliisi pyytää havaintoja tästä mieskaksikosta.

Poliisi pyytää havaintoja tästä mieskaksikosta. (POLIISI)
Ryöstäjät iskivät keskellä kirkasta päivää, noin kello 11.40 aikaan. Uhri, 91-vuotias sotaveteraani, oli hetkeä aiemmin nostanut suurehkon summan rahaa pankkikonttorista.

Kaksi miestä oli lähtenyt seuraamaan vanhusta ja käynyt Lummetiellä tähän käsiksi. He olivat vieneet väkisin uhrin rahapussin, tönäisseet tämän kumoon ja poistuneet paikalta.

Uhri sai tilanteessa vammoja, jotka vaativat sairaalakäyntiä.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltarikosyksikkö pyytää havaintoja ja tietoja kuvassa olevista miehistä. Havainnot voi ilmoittaa päivystysnumeroon 071 873 6442.

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2013/09/12/Vartti%3A+Vanhukselta+vietiin+sormukset+Kausalassa/2013216261195/4
Vartti: Vanhukselta vietiin sormukset Kausalassa

12.9.2013 8:45
Kaksi naista ryösti rollaattorilla liikkuneelta sotaveteraanilta sormukset sormista Kausalassa perjantaina. Vartti Kouvolan mukaan tapaus sattui Lähteenkadulla kello 14.40.

Naiset olivat seuranneet 87-vuotiasta miestä ja ujuttaneet hänet tiellä pusikon peittämään kohtaan. Sitten he työnsivät hänelle neljä rihkamasormusta sormiin ja kiskoivat samalla kaksi kultasormusta irti. Tekonsa tehtyään naiset häipyivät ja todennäköisesti tuuppasivat rollaattorin nurin.

Miehen mukaan naiset olivat 25—40-vuotiaita, puhuivat suomea ja olivat pukeutuneet pitkiin tummiin hameisiin. Tuntomerkkeihin sopivien naisten oli nähty ennen kello 14:ää liikkuvan muun muassa vanhan kunnantalon nurkilla.
 
Kohta paikalle saapuu ylläpito ja ohjaa teidät hommafoorumille, sillä tälläistä "vihapuhetta" ei täällä sallita.
 
No poliisihan itse on kuvan ja avunpyynnön tapauksen vuoksi julkaissut. Ilman muuta tälläisissä tapauksissa saa keskustella.

Jokainen pitäköön sordiinoa sen verran päällä, että lynkkauspuheet kuuluvat jonnekkin muualle kuin tälle foorumille. Herrojen taustat selvinnevät hyvinkin nopeasti.
 
Manalle jo ammoin siirtynyt isävainaa sanoi, kun aikanaan tämä avoimuuden aika alkoi: kaikki tulijat eivät ole päästä silitettävää lajia. Ja eipä tuo Ukko ollut väärässä.
 
Back
Top