Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Sotilaille ohje välttää virkapukua julkisilla paikoilla

Viestiketju osiossa 'Kotimaan uutiset' , aloittaja Beerfect, 27.03.2015.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Beerfect

  Beerfect Eversti

  Liittynyt:
  06.02.2015
  Viestejä:
  1,534
  Tykkäykset:
  1,596
  Pisteet:
  316
  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotima...lttaa-virkapukua-julkisilla-paikoilla/693097/

  Puolustusvoimat on nostanut turvallisuustasoaan - sotilaille ohje välttää virkapukua julkisilla paikoilla

  Puolustusvoimat on lisännyt turvatoimiaan tuoreiden uhkausten vuoksi. Lännen Median useista eri lähteistä saamien tietojen mukaan puolustusvoimien henkilökuntaa on ainakin ohjeistettu välttämään virkapuvun käyttöä julkisilla paikoilla.

  Upseeriliiton puheenjohtaja, everstiluutnantti Jari Rantala vahvistaa saaneensa vastikään tiedon muun muassa virkapukujen käyttöön liittyvästä ohjeistuksesta. Hänen mukaansa syynä ohjeistukseen on todellinen, puolustusvoimien henkilökuntaan kohdistuva uhka.

  – Näin olen kentältä kuullut. Riski on suuri. Kyseessä on oikea ja todellinen uhka, hän luonnehtii.


  Ihme lammastelua. Puvut piiloon? Väärin. Pistoolit tuossa pitäisi jakaa jokaiselle vähintään. Tai antaa edes valinta että alatko kantamaan pistoolia ja kevlarliivejä vai jätätkö puvun kaappiin. Joku sisukkaampi siviili ja maanpuolustaja saattaisi itse alkaa pitämään maastopukua tai univormua yllä julkisilla paikoilla upseerin natsoilla varustettuna, odottaen vain että joku tekisi peliliikkeen. Sodanjulistushan tämä on joltain osapuolelta. (Venäjä? Lähi-idän terroristit?) Tiedetään että on uhka mutta ei kerrota että kenen puolesta? Ei voida mitenkään tietää sitä, ei edes suunnilleen? Paskapuhetta ja pimitystä sanon minä. Tässä sitä avointa demokratiaa ja tiedonvälitystä mistä Suomi on tehty. PAH.

  ...Toisaalta taas, univormujen poistaminen käytöstä pysyvästi olisi ihan mielenkiintoinen peliliike sekin, mahdollisesti sellainen, joka olisi pitänyt tehdä ajat sitten.

  Kielletään kaikki puolustautuminen seuraavaksi... Kielletään maastopuvut KAIKILTA... Selkärangat luvanvaraisiksi... saakeli...
   
 2. crane

  crane Kenraali

  Liittynyt:
  02.05.2011
  Viestejä:
  2,074
  Tykkäykset:
  1,470
  Pisteet:
  636
  Kyllä tässä nyt menetellään täysin väärin vaikkakin sotilaiden hyvinvointia ajatellaan. Nuo uhkailijat ne pitäis pistää aisoihin, eikä hyssytellä piiloon.
   
 3. Mainos
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu