Sotilasurheilua ja maanpuolustustoimintaa seurataan Nelosella

Nelosella alkaa sunnuntaina 11. maaliskuuta uusi kotimainen maanpuolustusohjelma Elixir – Yli esteiden. Siinä seurataan puolustusvoimien joukkueen sekä erillisen julkisuuden henkilöistä kootun joukkueen valmistautumista sotilas-5-ottelun MM-kilpailuihin. Tämän lisäksi ohjelmassa nähdään, miten julkkikset selviytyvät Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) erätaitoja ja reserviläistaitoja hiovilla kursseilla.

Ohjelmaa juontavat Tea Khalifa ja Matti Ristinen. Sen ensimmäinen jakso nähdään 11. maaliskuuta kello 12:15.

Puolustusvoimien sotilas-5-ottelujoukkueella on tämän vuoden MM-kilpailuissa erityinen näytönpaikka, sillä kilpailut pidetään elokuussa Lahdessa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun MM-kilpailut järjestetään Suomessa.

- Lähdemme tavoittelemaan mitaleja. Kilpailu lajissa on todella tiukkaa, joten yhteenkin mitaliin olemme kotikisoissa erittäin tyytyväisiä. Tavoite on kuitenkin realistinen, sotilas-5-ottelun lajijohtaja, majuri Marko Hirsimäki sanoo.

Sotilas-5-ottelu on Suomessa suurelle yleisölle varsin tuntematon laji. Siinä kilpaillaan kivääriammunnassa, esteradalla, esteuinnissa, käsikranaatin tarkkuus- ja pituusheitossa sekä maastojuoksussa.

http://www.puolustusvoimat.fi/portal/puolustusvoimat.fi/?urile=wcm:path:/SU+Puolustusvoimat.fi/Puolustusvoimat.fi/Ruotuvaki-lehti/Pikauutiset/Sotilasurheilua+ja+maanpuolustustoimintaa+seurataan+Nelosella

---------------
Sunnuntaina siis voipi katsella aivot-narikkaan viihedettä töllöttimestä.

Tästä hommasta taisi ressuliittokin jotain mölistä..
 
Unohtuipa tämäkin mulla ihan täysin.. ja ois ehkä paremmin sopinut tuonne urheilu-viestivitjojen sekaan. Samapas se sille, nyt sitä voipi tiirata netistä:

http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=412368
 
Back
Top