Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Sourcen varusteet

Viestiketju osiossa 'Vaatteet ja varusteet' , aloittaja AJJV, 01.08.2016.

 1. AJJV

  AJJV Luutnantti

  Liittynyt:
  18.06.2014
  Viestejä:
  492
  Tykkäykset:
  482
  Pisteet:
  36
  Hei

  Kysympä tälläkin foorumilla kosja potebttiaalisia tietomiehiä on tuvassa.

  Onko porukalla kokemusta sourcen repuista? Tiedän että source on iipojen laatuvalmistaja ja kerännyt kiitosta erityisesti juomarakoillaan. Minkälainen tuntuma teillä on ko. Firman tuotteista? Erityisesti olen kiinnostunut source patrol repusta ja sen NIR ominaisuuksista.
   
 2. VK

  VK Alikersantti

  Liittynyt:
  30.01.2016
  Viestejä:
  60
  Tykkäykset:
  78
  Pisteet:
  6
  Mulla oli toi source patrol 2 vuotta melkein päivittäisessä käytössä (nyt parisen vuotta vähemmällä käytöllä). Hankin sen aikoinaan kun olin kannellut camelbakin bfm:ää, mutta en tarvinnut niin isoa jöötiä, enkä tarvinnut sivutaskuja. Vertailin silloin camelbak motherloadia ja sorce patrolia; motherloadin lantiovyöstä en tykännyt ja tykkäsin, että patrolissa oli paremmat ulkotaskut (motherloadissa ylempi pieni aurinkolasitasku ja alempi admin-tasku, patrolissa ylempi iso admin ja alempi iso tavallinentasku). Patrolin laatuun olen ollut tyytyväinen: mikään sauma/nauha/solki/vetoketju ei ole hajonnut tai takkuillut. Lantiovyö on muodoltaan (banaani/bumerangi) erinomainen ja sen saa helposti pois kun sitä ei tarvitse. Soursen sivukiristysremmit on surkeammat kuin camelbakeissä, niihin ei oikein saa mitään kiinnitettyä fiksusti ja pakkauksen kiristäminenkin on niin ja näin...
  Sourcen omaa juomarakkoa en ole koskaan käyttänyt. En tykkää rakon avausmekanismistä. Camelbakin iso "ruuvattava korkki" on enemmän mun mieleeni. Mukana sain silloin aikoinaan sourcen letkuun tulevan pullo/vesihana-adapterin, joka vaikuttaa ihan fiksulta. Sitäkään en ole koskaan käyttänyt.
  Sourcen päälokeri vetää sisäänsä hyvin bfm:n medical insertin. Juomarakon lokero on lyhyempi kuin reppu, mutta sinne mahtuu hyvin 13 tuumanen läppäri (tai pari readyheatiä/blizzard peittoa). Itellä yleensä oli juomarakon taskussa kokoontaittuva jakkara.
  Molle-kujia on sivuilla 4 vaakaan ja 3 pystyyn. Niihin menee tarvittaessa m05 pieni yleistasku (pidin ennen sellaista aina tarv. juomapullotaskuna 1l nalgenelle. nykyään m05 taskun korvasi särmän m sivutasku, ihan vaan koska niitä saa 2kpl yhden m05 yleistaskun hinnalla). Sivutaskuja ei vaan pääse mitenkään kuristamaan repun sivuremmeillä, mikä on vaan osoitus sivuremmien typeryydestä. Alemman taskun ulkopinnassa on myös molle-kujia ja velcro paikkoja, mutta en ole käyttänyt niissä kuin nimilappua. Lantiovyössä on molemmin puolin 2x2 molle-kujat, jotka on kuin tehty leatherman raptorin koteloa varten.
  Nir ominaisuuksista ei ole mitään käryä. Riistakamerassa ei muistaakseni ainakaan "loistanut".

  Toivottavasti näistä on sulle jotain apua...
   
 3. Mainos 4. MeriTJ

  MeriTJ Majuri Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.08.2014
  Viestejä:
  1,025
  Tykkäykset:
  1,767
  Pisteet:
  156
  Ainakin Sourcen juomarakoista jäänyt ihan a-luokan laadukas vaikutelma käytössä. Muista tuotteista en osaa sanoa käytännöstä mutta tuo viittaisi että asiat tehdään kunnolla.
   
 5. Herman30

  Herman30 Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  08.10.2013
  Viestejä:
  6,359
  Tykkäykset:
  9,799
  Pisteet:
  1,286
  Eikös se avausmekanismi ole pikkuasia verrattuna Sourcen sisäpintaan johon bakteerit eivät tartu? Ymmärtääkseni Camelbakissa tämmöistä ei ole ja sitä on pestävä huomattavasti useammin?
  Ja sitäpaitsi onhan Sourcessakin ruuvatta iso korkki jossain malleissa: https://www.google.fi/search?q=sour...w=1038&bih=601#q=source+3l&tbm=isch&tbs=isz:m
   
 6. Vääpeli

  Vääpeli Kenraali

  Liittynyt:
  22.11.2012
  Viestejä:
  2,959
  Tykkäykset:
  5,698
  Pisteet:
  636
  Itse tykkään tosta Sourcen avausmallista. Helppo pestä puhtaaksi vs Kamelin reikä.
  Ja toi Sorsan täyttö systeemi on myös hyvä, esim 1,5l pullosta/kraanasta saa syöttää tavaraa letkun kautta takasin rakkoon. Ei tarvii purkaa koko varustusta pois sen takia.
   

Jaa tämä sivu