Jotain tuollaista ajattelinkin, se puinen kiulu oli aina sama taikinanvalmistuksessa eikä sitä pesty koskaan.Taisi ennen vanhaan "juuri" asustella siinä puisessa kiulussa jossa taikina valmistettiin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jotain tuollaista ajattelinkin, se puinen kiulu oli aina sama taikinanvalmistuksessa eikä sitä pesty koskaan.Taisi ennen vanhaan "juuri" asustella siinä puisessa kiulussa jossa taikina valmistettiin.
Ei sen välttämättä tarvinnut olla edes juuri jos tarpeeksi usein leivottiin, melkeimpä riitti että sitä vanhaan taikinaa oli vähän reunoilla.Taisi ennen vanhaan "juuri" asustella siinä puisessa kiulussa jossa taikina valmistettiin.
Noh, jos se juuren tekeminen on noinkin "helppoa" niin.. Miksi sitä juurta pidetään hengissä ja miten sitä yleensä pidetään hengissä?
Muistaakseni jossain on jopa sellaisia "juurihotelleja" mihin voi viedä oman juurensa säilytykseen jos vaikka pitemmälle matkalle menee.
Kyllä meilläkin äitee leipoi silloin joskus ruislimppuja ja sellaisia katon rajassa pidettäviä kuivia kyrsiä mutten vaan muista millaista juurta käytti.

Eli, korjataan rahat tyhmiltä vai onko jokin juuri niin mahtava, erilainen ja vaan yksinkertaisesti maistuva muihin verrattuna?