Spadehommat

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja pstsika
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Tein tässä perinteistä ruisleipää. Pelkästään ruisjauhoja, vettä ja suolaa. Juuren valmistuminen vei sen neljä päivää. Kohotus kuusi tuntia ja vielä kaksi tuntia pellin päällä. Ohjeesta tulisi neljä leipää, laiskana poikana tein yhden, pellin kokoisen.
Katso liite: 126661

Ai että on hyvää. Ei niin hapanta, kun kotona (kai se pitää muutama kerta leipoa). Jauhoja ei olisi tarvinnut pintaan laittaa ja suolaa voisi olla ohjetta enemmän.

Mutta neljäsosa meni silti maistellessa.
Oo varovainen tuoreen ruisleivän kanssa...:p
 
Tein aamiaisen valmiiksi. Rautapannulla miedolla lämmöllä pari sataa grammaa parsakaalia, sipuli, paljon korianteria ja rucolaa. Makea paprika, piripiriä hiukan ja sinihometta. Lopuksi rikotaan kolme kananmunaa päälle ja valot pois. Saa seistä aamuun kannen alla siinä liedellä, entsyymit ehtii mukaan.
 
Back
Top