Suomen Huomen

hansai

Supreme Leader
BAN
vkntluv3vrjcz4qjrkq8.jpg

FUNDING
SuomenHuomen - WestronWynde
SuomenHuomen & Westron Wynde - Media & Think tank.

https://www.indiegogo.com/projects/freedom-and-faith-publiquartet-s-second-album-women-jazz/pstc
SuomenHuomen -hankkeen käynnistävä joukkorahoituskampanja

(In English: see below)
Haluaisitko olla mukana luomassa uudenlaista yhteiskunnallista vaikutuskanavaa?

Haluamme aidosti hyödyntää digitalisaation ja yhteiskunnallisen ilmapiirin muutokset. Haluamme aistia heikkoja signaaleja ja tarjota ahaa-elämykset myös lukijoille tavalla,

- josta löytyy sosiaalisen median dynaamisuus, debatti ja dialogi, mutta ilman huutoa ja ylilyöntejä?

- jossa suomenkielinen sisältö on tarjolla kaikille ilmaiseksi, mutta kuka tahansa pääsee pientä maksua vastaan vaikuttamaan siihen, mistä kirjoitetaan seuraavaksi?

Laita tutkivat journalistit ja tiedonnälkäiset toimittajat selvittämään aiheita, joita itselläsi ei ole aikaa penkoa! Tämän mahdollistaa luomamme VIP-lukijajärjestelmä, jonka kautta voit haluamallasi summalla vaikuttaa seuraavaksi käsiteltävien aiheiden valintaan. Esimakua saat tästä joukkorahoituskampanjasta, mutta jatkossa VIP-lukijat pääsevät suoraan ehdottamaan myös omia aihealueitaan.
- jossa laaja-alaisin taustoin valikoidut keskustelijat tuovat oman näkökulmansa ajankohtaisiin aiheisiin terävästi, mutta älyllisen keskustelun hengessä?
- jossa on tarjolla myös perinteisen median kaltainen toimitettu uutis- ja artikkelisisältö?
Suomenkielisen sisällön lisäksi tarjoamme kansainväliselle yleisölle englanniksi tietoa pohjoisen Itämeren alueesta (Suomi, Ruotsi, Viro) erityisesti turvallisuuden ja yhteiskunnallisten kysymysten saralla. Jatkuva uutisseuranta taustoituksineen vastaa niin alueella toimivien yritysten, bisnesmahdollisuuksista kiinnostuneiden, asioita työkseen seuraavien toimittajien, analyytikoiden ja tutkijoiden kuin kiinnostuneiden kansalaistenkin tiedontarpeeseen kaikkialla maailmassa.
Verkkojulkaisun yhteyteen perustetaan ajatuspajaverkosto, jonka kautta niin yksityisen, kolmannen sektorin kuin julkisten tahojenkin toimijat saavat mahdollisuuden kerätä syventävää tietoa haluamistaan aihepiireistä.
Hankkeen tekijät ovat vapaudennälkäisiä, innokkaita ja omaavat journalistista, tiedotuksellista ja muuta tarvittavaa kokemusta tavoitteen läpiviemiseksi. Työvoimaintensiivisyys ja sosiaalisen median osaamisen yhdistäminen perinteisen uutismediaan, sekä yhteiskunnallinen tiedonjano ovat voittoreseptimme ainekset, joilla anglosaksinen ja länsimaisen mediakulttuurin lipunkantajaerottuu muista.

Päätoimittajasta

Pekka Virkki (s. 1993) on tätä nykyä Helsingissä asuva toimittaja ja vapaa kirjoittaja. Virkki on suorittanut alemman korkeakoulututkinnon Tallinnan yliopistossa (BA of Social Sciences) pääaineenaan oikeustiede. Hän on kirjoittanut runsaasti muun muassa Verkkouutisiin sekä Suomen Sotilas -lehteen. Kansainvälisistä julkaisuista hänen tekstejään ovat julkaisseet muun muassa ukrainalainen Euromaidanpresssekä kanadalainen UpNorth Magazine. Lisäksi Virkki on toimittanut kaksi yhteiskunnallisiin aiheisiin keskittyvää kirjaa sekä toiminut viestintäkonsulttina.

Päätoimittajana aloittavaa herraa tuttavat kuvailevat suorasanaiseksi, mutta analyyttiseksi ja hyvin argumentoivaksi. Monipuoliset verkostot ja lähdekriittisyys takaavat luotettavan tiedonsaannin ja -käsittelyn sekä pidempien kehityskaarien ymmärryksen silloinkin, kun muut säntäävät suuna päänä tekemään nopeita johtopäätöksiä katsoen ainoastaan seuraavan päivän tilannetta ja muistaen pelkän eilisen. Oikeassa ei toki ole aina Virkkikään, vaan myöntää reilusti, jos arviot menevät osoitetusti pieleen.

Vapaa-aikanaan avopuolisonsa kanssa asuva 25-vuotias Virkki viihtyy erityisesti gastronomian, musiikin ja kaupunkikävelyiden parissa.

Hanketta ovat auttaneet suunnitelmia kommentoimalla muun muassa seuraavat henkilöt:

Saana Jokinen
Turvallisuusanalyytikko (erikoistumisalueita Lähi-itä ja Turkki), toimittaja

Marcus Kolga
Päätoimittaja, UpNorth Magazine

Mikko Laakso
Viestintäkonsultti, KTM

Jaakko Puuperä
Päätoimittaja, Suomen Sotilas

Janne "Rysky" Riiheläinen
Viestintäyrittäjä

Alpo Rusi
Suurlähettiläs emeritus, vieraileva professori (Vytautas Magnus -yliopisto, Kaunas, Liettua)

Juha Särestöniemi
Johtajuuskonsultti

Tarmo Virki
Toimittaja

Kutakin artikkelia voi rahoittaa haluamallaan summalla aina kahdesta eurosta tuhanteen euroon. Artikkelit julkaistaan verkkolehdessä ja toteutetaan siinä laajuudessa kuin kunkin saama rahoitus yleisöltä indikoi kiinnostuksen määrää. Hyvin paljon rahoitusta keränneet jutut saatetaan jakaa artikkelisarjaksi.

Halutessaan rahoittaja saa nimensä julkiseen tukijalistaan.
Lähetämme kaikille yhteystietonsa antaneille myös sähköpostitse kirjallisen sertifikaatin, jossa näkyvät rahoitetut artikkelit ja niihin käytetty summa. Mikäli haluttuja artikkeleita ei ole spesifioitu ("donations"), jaetaan summa tasan kaikkien artikkelien tuotantoon. Hinnat (ml. "donations") sisältävät vastikkeellisina korvauksina myös arvonlisäveron (24%).
https://www.indiegogo.com/projects/suomenhuomen-westronwynde-security#/

https://www.facebook.com/notes/suomenhuomen/tue-ja-lue-suomenhuomenen-artikkeleita/1961661603898425/
 
Ei ensimmäisenä päivänä vielä ilmennyt räjähtävää kiinnostusta nimimiesten projektille..
SuomenHuomen - WestronWynde
SuomenHuomen & Westron Wynde - Media & Think tank.
PROJECT OWNER
thumbnail-deaf450c2d4183b9309b493f6a7b20d62f8d31617ec828d060df465abe92ef2a.png

Pekka Virkki
Helsinki, Finland
1 Campaign
|
More
€37 EUR raised by 5 backers

0% of €7,500
flexible goal
a month left
 
Tämähän on juuri oikea kanava tuollaisen projektin mainostamiseen.

Täällähän on ilmoittautunut useampikin henkilö taloudellisesti täysin riippumattomaksi tai jopa rikkaiksi.

Olisi ainakin tekijöistä päätellen erittäin länsimielinen ja oikeistolainen aviisi kyseessä.
 
Kutakin artikkelia voi rahoittaa haluamallaan summalla aina kahdesta eurosta tuhanteen euroon.

Jepjep, ei mulla muuta.
 
Ryskykin siellä tukijana. Ettei nyt vain olisi niin, että jokainen osapuoli näkee tuossa sen mitä haluaa nähdä.
 
Back
Top