Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Suomi osana Venäjän PR-kampanjaa

Viestiketju osiossa 'Kotimaan uutiset' , aloittaja Vonka, 04.09.2014.

 1. Vonka

  Vonka Ylipäällikkö Lahjoittaja ELSO 3.0

  Liittynyt:
  14.08.2013
  Viestejä:
  19,574
  Tykkäykset:
  33,369
  Pisteet:
  1,286
  Venäjä julkaisi keskiviikkona amerikkalaisen valtalehden The Washington Postin välissä näyttävän ilmoitusliitteen, jonka sisällön oli tuottanut Venäjän valtion virallinen lehti Rossiskaja Gazeta. Liitteen nimi oli "Venäjä otsikoiden takana", ja sisältö pyrki näyttämään Venäjän myönteisemmässä valossa kuin mitä maa on viime viikkoina uutissivuilla esiintynyt.

  Liitteen etusivulla pohditaan, onko kylmä sota palannut. Sisäsivuilla haastatellaan Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovia Ukrainan kriisistä. Lavrov arvostelee kovin sanoin Yhdysvaltain asettamia pakotteita ja muistuttaa siviilien kärsimyksestä.

  Toisessa artikkelissa muistutetaan, että lännen pakotteiden vastaveto, Venäjän tuontikielto, koettelee amerikkalaista siipikarjateollisuutta.

  Myös Suomi mainitaan. "Yhteistyökumppaneiden tuottamassa" osiossa kerrotaan, että "Euroopan unionin langettamista pakotteista huolimatta" Venäjä aikoo osallistua Hanhikivi 1-ydinvoimalan rakentamiseen Pyhäjoen lähelle Suomessa.

  "Työtä jatketaan aikataulujen mukaisesti, eikä tällä hetkellä näkyvissä ole esteitä", sanoo Fennovoiman tiedottaja Tiina Tigerstedt. "Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Rosatomin kanssa. Se on luotettava ja tärkeä sijoittaja."

  http://www.hs.fi/ulkomaat/Venäjä+julkaisi+PR-liitteen+Washington+Postissa/a1409716465045
   
 2. Vonka

  Vonka Ylipäällikkö Lahjoittaja ELSO 3.0

  Liittynyt:
  14.08.2013
  Viestejä:
  19,574
  Tykkäykset:
  33,369
  Pisteet:
  1,286
  Stubbin Mededevin kanssa yhdessä antama lausunto ja tuore (eilinen) Merkelin pommittaminen pakotteiden perumiseen ovat osoitus uudesta ulkopoliittisesta linjastamme, jossa vakaa harkinta on korvattu älypuhelimella.

  Edes imelä-Eikka Uusitalo ei olisi kyennyt moiseen sähläämiseen aikanaan.

  Ulkopolitiikan hoitoon pitäisi saada työnjako. Presidentti Niinistö yhdessä ulkoministeri Tuomiojan kanssa hoitaisi sen puolen. Heillä on kyky perehtyä ja syventyä.

  Fennovoiman osallistuminen sotaan Venäjän riveissä on tietenkin ihan ykkösjuttu. Näiden Pekkaristen linjaa ei tarvitse enää miettiä.
   
  Tähystäjä ja baikal tykkäsivät tästä.
 3. Mainos 4. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,976
  Tykkäykset:
  24,110
  Pisteet:
  1,286
  Katso vonka henkilöitä Stubbin taustalla, maailma voi olla monimutkainen. Retoriikka on yhtä, toiminta toista. Hyvin vaan uppoaa.
   
 5. JHartikka

  JHartikka Luutnantti

  Liittynyt:
  29.11.2013
  Viestejä:
  370
  Tykkäykset:
  1,107
  Pisteet:
  36
  Liarov. ;)
   
  Stagideus ja Tähystäjä tykkäsivät tästä.

Jaa tämä sivu