Suuri Lidl keskustelu

Asioitko Lidlissä?

 • No en helkkarissa

  Ääniä: 4 5.5%
 • Joskus harvoin

  Ääniä: 27 37.0%
 • Totta kai

  Ääniä: 42 57.5%

 • Äänestäjiä yhteensä
  73
Minä pyrin tukemaan kotimaista tuotantoa, maksamalla veroja:unsure:.
Jotta tukiin ja katokorvauksiin olisi valtiolla rahaa(y).
Kun kolikko valtiolta/EU:lta maajussin kukkaroon kilahtaa, niin siinä ei ole välikäsiä:solthum:.
On, suomalainen kuluttaja. Tuet ovat järjestelmä joka laskee kuluttajan ruoanhintaa. Tulonsiirto kuluttajalle siis.
 
Muistaakseni, olikohan se Maaseudun Tulevaisuus lehdessä jokunen vuosi sitten artikkeli suomalaisesta porkkanan pakkaajasta. En nyt enää ihan sana tarkkaan muista mitä hän sanoi mutta mieleen jäi kuva, että Lidl:n sopimus oli hänelle reilumpi kuin K- tai S-ryhmän sopparit. Maksoivat muistaakseni ainakin parempaa hintaa ja sovituista pidettiin kiinni. Pienenä uhkana oli se, että Lidl osti häneltä koko ajan vain enemmän ja enemmän, mitäs jos tilaukset joskus loppuisivatkin? Pakkaamon kasvattaminen yhden asiakkaan tilausten varassa on varmaankin riskialtista hommaa. Toisaalta tiedän, että S- ja K-ryhmä viilaavat koko ajan tuottajilta/pakkaajilta/yrityksiltä alemmaksi tai samalla rahalla on tehtävä koko ajan enemmän, pakattava valmiimmaksi tai kuljetettava lähemmäksi jne.

Meidän perhe ostaa Lidlistä joitain tiettyjä tuotteita. Kotimaisia kasviksia pääasiassa ja ulkolaisia erikoisempia juustoja. Tietysti aina jotain muutakin, vaihtelee vähän kausittain. En kyllä tiedä mikä kauppa se paras olisi käydä kun vaihtoehtoina ovat S-ryhmä halpuutuksineen tai K-ryhmä.
 
Eikö Lidlin pitänyt olla mainostamaton ketju tai ainakin sitä veruketta esittivät lobbarit ja itse ketju sen rantautuessa Suomeen. Alkuaikoina noita mainoksia kuitenkin tuutattiin ihan kiitettävästi.

Sieltä sai joskus kauan sitten yhtä saksalaista savukemerkkiä halvalla, mutta verotus on vienyt hyödyn. Kotimaisia meijerituotteita laskematta, kaikki Lidlin myymä eines on paskaa.
 
Meillä on Suomen kämpässä Liduska käytännössä aidan takana eli tulee käytyä. Ihan ookoo-tavaraa sieltä saa, hevistä alkaen. Ja nuo makkarat ovat kyllä hyviä, samoin kuin erilaiset antipasto-setit. Toki sitten jos parempaa kala-/lihatiskiä haluaa niin aina sen 300 metriä juuri ja juuri jaksaa K:hon raahustaa, valtion entiselle pukutehtaalle.
 
Ostin saunajuomaksi pari tällaista. Varsinkin tuo Kossu Vichy -miksi on sama kuin pelkkää vissyä joisi. Enpä taida toista kertaa enää ostaa.

7104312_01.jpg
 
Eikös noissa olekin jujuna se, että ei maistuis viina. Parempi varata vodkapullo sitä varten, että voi terävöittää näitä.

Olisi pitänyt jos olisi tarkoituksena ollut lärvien vetäminen. Saunajuomaksi piti Lidlissä asioidessa vaan keksiä jotain. Kaljaa ja siideriä kun en juo, enkä enää oikein lonkeroakaan niin piti vaan keksiä jotakin.
 
Olen alkanut käymään lidleissä useammin sillä nykyään ovat siistineet kauppojen habitusta eivätkä tuotteet ole avatuissa pahvilaatikoissa kuten parisen vuotta sitten, myös tuotteiden tarjonta sekä laatu ovat parantunut huomattavasti vaikka hinnat ovat pysyneet melko alhaisina, vaikka tarjonnan laajuus ei ole yhtä hyvä kuin isommissa marketeissa on kaikkea tarpeeksi omaan makuun.

Monet sakemannien valmistamat einekset ovat myös hyvin maustettuja eivätkä tasapaksua mautonta mössöä kuten muista kaupoista löytyvät "suomalaiseen makuun" valmistetut tuotteet.
 
Tuleehan siellä välillä asioitua. Siellä on jotain parempaa kuin Prismassa. Ehkä ykkösesimerkkinä se saksalainen olut.

Ja hinnat on halvempia. Prisma jostain syystä nostanut viime aikoina hintojaan.
 
Edelleenkin on Lidl totaalisesta boikotissa heidän HR:n täydellisen taidottomuuden ja lakeja neuvottaessa yhteistyökyvyttömyyden vuoksi. Liittyy rekrytilanteisiin joissa nuori henkilö haluaisi vaihtaa firmaa, edes semmoinen perusasia kuin työtodistuksen toimittaminen ei suju. Käsittääkseni siihen se Lidlin revenue perustuukin, eli henkilöstön kusettamiseen kaikessa. En käy, en osta ja kehotan kaikkia paitsi kommareita välttämään koko firmaa. Provo internet.
 
 • Tykkää
Reactions: jak
Joskus harvoin. Paistopiste on ihan hyvä ja säilykkeitä tykkään ostaa sieltä kotivaraan. Seinäjoen teollisuusalueen Lidlissä on ihan kivasti aina parkkitilaa. Mutta koska siellä ei myydä Coca Cola Zeroa, niin tulee käytyä enemmän K-mafian kaupoissa tai Minimanissa. Kokisjuoppo kun oon. Ja saapahan K-kaupasta plussaa :D
 
Todella harvoin tulee käytyä nykyisin. Prisman kauppakassi palvelua tulee käytettyä. Ei heräteostoksia eikä aikaakaan kulu kauppareissuun. Sopivasti työmatkan varrella.
 
Lidlissa on hyvänmakuinen joutava jogurti l.casei.vanilja. Semmoisi pienia pulloja.

Lidlin kotletit ovat ok, sellaiset paksut ja niitä voi kylmänäkin syödä.
Juusto fromage du Pays Basque tykkäsin. Chapatan, kahvin ja viniryypdäleiden ja caci hedelmien kanssa.
 
Back
Top