suuri Suomi - Uusi Seelanti Vittuilu-maaottelu 2012

miheikki

Greatest Leader
Keskiäkäisen miehen ehdotus, jolla voitaisiin haitata mahdollisuuksia Suomen pääsystä turvallisuusneuvoston jäseneksi.


http://hampaankolosta.blogspot.com/2012/03/suomi-uusi-peelonti-kettuilumaaottelu.html
Keskiäkäinen mies kirjoitti:
Suomi - Uusi Peelonti kettuilumaaottelu 2012
TIISTAI, 27. MAALISKUUTA 2012

On tämä nyt taas niin ikävää. Juuri kun olimme saaneet piiskattua itsemme yhtenäisenä kansakuntana lähes eufooriseen loukkaantumisen tilaan, niin eiköhän ne perhanan nöössi-seelantilaiset mene perumaan puheitaan ja pyytelemään anteeksi. Ja kaiken huipuksi vielä lupailevat lepytelläkseen tukea Suomea sen pyrkyröidessä itseään YK:n turvaneuvoston jäsenyyteen. Oikein halavatun halavattu, kun pistää vihaksi.

Niin haipuu kansaamme yhdistänyt kiiwi-sodan henki. Ja jakaannumme taas takaisin keskenään rähinöiviksi ja toisiamme solvaaviksi kuppikunniksi. Olisimme maamme yhä synkkenevässä taloustilanteessa todella kaivanneet tätä kansaamme yhdistävää ja sitä uhrauksiin piiskaavaa vihollista. Joka vielä parhaiden Kekkoslaisten perinteiden mukaisesti oli pieni, rupuinen ja varsinkin suurinpiirtein niin kaukana kuin vain on mahdollista olla.

Kaikkista pahin isku vyön alle lienee kuitenkin tuo luvattu tuki turvallisuusneuvostovaaleihin. Mitä hemmettiä Suomella siellä tehdään? Ottamassa kantaa kaikenmaailman rauhaan pakottamisiin sun muihin pienempiin sotiin. Onhan maamme perinteisesti ollut nimenomaan hiljaa kuin kusi sukassa, kun siltä on tälläisiä mielipiteitä kysytty. Ja ihan hyvästä syystä.

Lisäksi tuollaiseen kaksivuotiskauteen ehtii mahtua satoja kansainvälisiä katastrofeja ja kriisejä. Joiden hoitoon meidän on sitten muka vastuutakantavina turvaneuvoston jäsenenä etunenässä osallistuttava. Ja kuten tiedämme Suomalaisen politiikon jargonissa vastuunkanto tarkoittaa nimenomaan sitä, että Suomi lahjoittaa kyselemättä mahdollisimman paljon rahaa ja tavaraa. Tietenkin vastikkeetta.

Keskiäkäinen arvio on, että tuo kärkipoliitikkojemme kansainvälinen kaksivuotinen pätemiskausi tulee maksamaan Suomalaisille veronmaksajille erinäisiä miljardeja. Jotka kaiken huipuksi täytyy lainata maailmalta. Ja lisäksi sen jäsenyyden nimissä tullaan allekirjoittamaan ensimmäisten (ja samalla viimeisten) joukossa muutamia yksipuolisia maailmanparannussopimuksia, jotka taas kerran ampuvat meitä omaan jalkaan. Suomen talouden ja teollisuuden alas- ja ulosajon merkeissä.

Keskiäksy ehdottaakin että tehdään mitä tehtävissä on. Julistetaan täällä epäsosiaalisessa mediassa, meidän vastuuttomien ja nimettömien öyhöttäjien synkeässä veljeskunnassa, suuri Suomi - Uusi Seelanti Vittuilu-maaottelu 2012. Ja annetaan niille "kiiweille" niin blogistanissa, kuvalaudoilla kuin keskustelualueillakin sellainen verbaalinen ja visuaalinen täyslaidallinen rienausta, että ne eivät voi kuin perua anteeksipyyntönsä. Ja kostoksi valjastaa koko ulkopoliittisen arsenaalinsa vastustamaan Suomen turvallisuusneuvosto jäsenyyttä.

Panin tyydytyksellä merkille että Jaska on tuoreessa Sivalluksessaan jo avannut pelin. Ja kannustan teitä muitakin kantamaan oman kortenne kekoon. Isänmaamme tarvitsee nyt uhrautuvia suorituksianne. Itse teen kisan oman avaussiirtoni tähän loppuun. Varmuuden vuoksi molemmilla MERKITTÄVILLÄ kotimaisilla kielillä varustettuna. Toivottavasti lähtevät kiertoon.
 
Back
Top