Suvereniteetin loukkausten päämäärästä

Vonka

Supreme Leader
Ensin pyyntö: ei trollata ketjua NATO-kiistaksi, eli ei tehdä siitä pääasiaa. Huomatkaa, että vasta kehittelen ajatuksia ja tarvitsen siihen tukea.

Mietin Baltian suvereniteettia. Onko siinä oikeasti jotain keinotekoista, mikä paljastuu ja halutaan paljastaa näissä loukkauksissa?

Otetaan ihan rauhassa tämä pöydälle. Liettua: Matikanopettaja rekrytoi koululaiset harjoittelemaan Venäjälle sotilastaitoja. Hän saa julkisen sektorin palkkaa. Seuraus? Miten toimintaan puututaan? Näytetään mediassa valokuvia NATO-harjoituksista ja tunnetaan olo turvalliseksi? Mitä maan itse pitäisi tehdä ja mitä aikoo tehdä?

Viro: Valtion virkamies kaapataan suvereenin (?) valtion alueelta EU:n ulkorajalla, joka on sellaista pusikkoa, ettei kukaan tiedä missä se kulkee. Pienen protestoinnin jälkeen on sanottu suorat sanat, mutta kidnapattu kansalainen makaa vielä Venäjällä putkassa. What the f is the next move? Unohdetaan koko juttu ja siinä se? Hoituuko homma sillä, että puolivirolainen Sofi Oksanen haukkuu suomalaiset? Onnea vain Eshon Koverille.

Latvia: Vieläkö 28 kaapattua kalastajaa on Murmanskissa vai viety eteenpäin?

Sielläkin NATO julkaisee Twitterissä valokuvia päivittäin, miten Baltiassa kovasti harjoitellaan ja sitä puolustetaan. Onko suvereenius sitten ihan nykymedian luoma harha? Onko se sitä juuri siksi että oma suvereenius on hatara ja tukeutuu vain lännen armoon?

Tähänkö Venäjä pyrkii?

Siirrytään Pohjolaan. Ruotsissa ja Suomessa suvereniteettia koetellaan pikkuhiljaa ilmatilaloukkauksin ja seuraavaksi vedenalaisella toiminnalla. Toimintaohjeet pitää tehdä aukottomiksi ja osoittaa päättäväisyyttä. Se on pienemmän riesan tie.

Yhteiskunnan hajottamiseen pyritään Verkkomedioiden, anarkistien ym. kautta. Myös sopivia poliitikkoja valjastetaan repimään. Pyritään osoittamaan kansalle kaikenlaisia Bilderberg-salaliittoja ja köyhien kusetusta (jota kaiken lisäksi aina tietysti tapahtuu).
 
Back
Top