Äänestys Syntyykö Marinin hallituksessa kissatappelu?

Kenen punavihreän välit katkeavat pahiten hallitusyhteistyön aikana?

 • Maria Ohisalo - Li Andersson

  Ääniä: 6 33.3%
 • Maria Ohisalo - Sanna Marin

  Ääniä: 9 50.0%
 • Li Andersson - Sanna Marin

  Ääniä: 3 16.7%

 • Äänestäjiä yhteensä
  18

ajs178

Respected Leader
Kaikki jotka ovat koskaan nähneet läheltä, miten all-female -tiimien dynamiikka toimii käytännössä, tietävät, että ennemmin tai myöhemmin se menee kissatappeluksi ja selkään puukottamiseksi. Jos ei tiimissä ole vähintään yhtä miestä tasapainottamassa tilannetta, näin tulee yleensä aina käymään.

Jos ette ole tätä työelämässä nähneet, niin riittää, että katsotte pari kautta Diiliä eli sitä Donald Trumpin TV-ohjelmaa, jossa mies- ja naistiimit kisaavat toisiaan vastaan joka viikko vaihtuvan business-tehtävän parissa. Aina sama kaava alussa: naiset alkavat riitelemään keskenään ja häviävät sen takia miehille.

Tilannetta pahentaa, jos kaikki naiset ovat suunnilleen saman ikäisiä ja seksuaaliselta markkina-arvoltaan saman tasoisia, koska mukaan tulee ulkonäköön liittyvä kateus ja kilpailu miesten huomiosta. Nuoren ja vanhemman naisen välille harvoin syntyykään vastaavia ongelmia.

Ennustan itse, että pahin fall-out tulee Li Anderssonin ja Maria Ohisalon välille. Ulkonäöltään samantasoisia, näennäisesti poliittisesti samoilla linjoilla, kumpikaan ei ole pääministeri, vaan molemmat vain riviministereitä, joten valtataistelu ja keskinäinen nokittelu tulee nousemaan uusiin sfääreihin jahka hallituksen kuherruskuukausi päättyy kunnolla. Tästä on nähty jo alkua, kun Li suoraan sanoen kettuilee Ohisalolle twitterissä mainitsematta kuitenkaan tämän nimeä (mutta lainaten sanasta sanaan lausuntoja).

Äänestäkää siis ja kommentoikaa perustelunne alle. Olen jättänyt Kulmunin pois, koska hän saattaa riitaantua jo poliittisista syistä ja Henrikssonin, koska hän selvästi muita vanhempana ei kilpaile samoista miehistä, joten konfliktin syntyminen on huomattavasti epätodennäköisempää
 
Tämän asian mainitsin vaimolle, kun kuulin eka kerran hallituksen kokoonpanosta. Tosi mielestäni Kulmuni on todennäköisesti yksi osapuoli. Sen verran kireän oloinen lyyti.
 

en löydä valitettavasti. Kyseessä twiitti, jossa Andersson kyselee, että millainen työttömyysturvan porrastusmalli toimisi siten, että kannustaisi töihin menoon nykyistä mallia enemmän, mutta joka takaisi että työtön saa silti saman verran rahaa käteen työttömyysjaksostaan
 
Back
Top