Tällä hetkellä soi .....

Tämän lyhyen syntikkateoksen nimi on Desperate Measures. Tykkään kuunnella (toisinaan varsin lujaa) samalla kun tuijotan kirkkaaseen auringonnousuun tai -laskuun.
 
Wilco Johnsonista pidän kovasti:
The Power of 3
 
Viimeksi muokattu:
Näille voisin kyllä antautua :p



Ei millään pahalla, mutta ryssien poppi aina sama, minun korva ei erottaa niitä toisista - heillä totaalisesti puuttu mielikuvitus. Kopioineet jostain länsimmäisestä kappalesta yhden ja painavat miljoona kopiokoppaleeta, jopa seksistiset voihimiset samoja. Ei musikillista arvoa, lutkatkin samanäköisiä - inkubattori. Mitään yksilöllisyyttä :rolleyes: Minkeiksi menettelevat ei muuhuun.
Koko Venäjän estrada on hirvitys ihan kun kaikki muukin siellä.

Eri asia tässä, tyyli on joka detaljissa:
The Hollywood Brats

 
Viimeksi muokattu:
Tämän voisi laittaa Syyria-ketjuunkin, mutta tulkoon tänne. YPG on nykyisellään sekulääri radikaalivasemmistolainen liike. Poikkeuksellinen muihin tuon alueen toimijoihin verrattuna. Espanja ennen stalinistien kaappausta on yksi paikka, josta YPG hakee ns. innoitusta. Kurdinkielinen versio espanjalaisten anarkistien FAI:n tunnuslaulusta A las barricadas. Sävel tunnetaan laajalti, meillä mm. nimellä Warshavjanka, Ukrainassa nationalistit ovat käyttäneet sitä nimellä Чорними хмарами.


 
Tämän lyhyen syntikkateoksen nimi on Desperate Measures. Tykkään kuunnella (toisinaan varsin lujaa) samalla kun tuijotan kirkkaaseen auringonnousuun tai -laskuun.
Videopeleissä on usein hienoja soundtrackejä. Kaikki varmaan muistaa tämän;
Aina pienessä sievässä kuuntelen tämmöisiä outoja. :rolleyes:
 
Videopeleissä on usein hienoja soundtrackejä.
Siis aivan helvetin kaunista ja pysäyttävää kuunneltavaa voi tulla vastaan, mielentilasta riippuen. Saattaa riippua kunkin omista stereoistakin. Elokuvat ovat toinen samantyyppinen lähde, mutta niiden kohdalla musiikkiin keskittyminen on haasteellisempaa.

Siis niinku tämäkin esitys olisi kunnon flyygelillä ja konserttisalikaiulla...


Ja Maamme-laulun voisi oikeastaan korvata tällä versiolla :rolleyes: (Ja ei; uploadaajan suomalaisesta nimestä huolimatta tämä ei ole minun tuotantoa. Tunnustaisin heti jos olisi.)

 
Vanhemmalle väelle hieman kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä.
Blues Pills - eipä uskoisi että kyse on ihan nuorten bändistä ja toisen albuminsa pukkasivat ulos tänä vuonna. Uskomattoman hyvin soittavat 60-70 lukujen soundeilla!


.
 
KESKIVIIKKO 17. ELOKUUTA 2016 http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2016/08/anteeksi-taisin-kuulla-vaarin.html
Anteeksi, taisin kuulla väärin

Muutama vuosi sitten Suomessa nousi suureen suosioon syyrialaislaulaja Ebdo Mihamed kappaleellaan Niilin hanhet. Siltä varalta, että joku onnistui tuolloin ilmiöltä säästymään, kerrottakoon että kurdinkielinen laulu kuulosti väärin kuullulta suomen kieleltä ja huumoriveikko nimimerkillä TheKassitus tekstasi videoon "suomennoksen". Youtube-video on kerännyt miljoonia katselukertoja ja Mihamed tuotiin Suomeenkin heittämään muutama keikka. Se lieneekin ainoa kerta, kun Syyriasta saatiin tänne enemmän hupia kuin harmia, sillä Mihamed kävi hoitamassa hommansa ja poistui maasta pikaisesti, kun taas muut sieltä tulleet eivät näytä lähtevän sitten millään, vaikka heillä ei alun perinkään mitään asiaa tänne ollut.

Väärinkuullut lyriikat on yksi niistä harvoista hyvistä asioista, jotka ovat tulleet Suomeen Ruotsista. Svedut olivat asialla jo vuosia ennen suomalaisia, boomin ilmeisesti aloitti jo kymmenisen vuotta sittenNeuvostoliiton kansallishymni ruotsalaisittain. Suomessa ensimmäisiä taisi olla Terojen koettelemus, jossa kahden intialaisen sukupuolisuuntauksen vakaumus on kovilla.

Koska näiden virhelyriikkavideoiden katseleminen on vedonnut kieroutuneeseen huumorintajuuni, tässä kymmenen kärjessä:

10. Töhkä lentää
Japanin kieltä äännetään samaan tapaan kuin suomea. Siksi se on herkullinen kohde uudelleentekstittäjille. Tässä "Meediorakastajan" kappaleessa esitetään kenties paras mahdollinen syy gallupin tekemiseen. Sitä paitsi biisi on oikeastikin hyvä, kuten japanilainen purkkarock yleensäkin.

9. Kiveksiä
En tiedä mitä kieltä tämä on, mutta jotain hinkuintiaa ilmeisesti. Mitenhän iso urakka on valaan kivesten pesemisessä?

8. Homoviisu
Serbian euroviisukappale, jossa suomennoksessa ei varmaan tarvinnut tehdä edes kovin paljon väkivaltaa alkuperäisille sanoille.

7. Minne noppa luiraa?
Sukulaiskieli unkaria. Tekstitys ja laulajan pateettinen vakavuus muodostavat herkulllisen ristiriidan. Ja ne yleisön sytkärit.

6. Sasakin ja Horien matkalaulu
Japanilaisduo lähtee reissuun.

5. Vääränvärisiä raadellaan
Tämä jollain hiekkaa hampaissa puhuttavalla kielellä esitetty rasisminvastainen biisi voisi olla nauhoitettu jossain suomalaisessa vastaanottokeskuksessa, koska myös tarjotusta ravinnosta on valittamista ja tietynlaisia aktiviteettajakin mainostetaan.

4. Kun hetki sitten pierimme
Ilmeisesti jollain intialaisperäisellä kielellä lauleskeleva parivaljakko vetää dueton syötyään liikaa currylla maustettua ruokaa. Se naisen falsetti...

3. Mä tahdon viinaa
Tämä ei ehkä yksittäisenä biisinä ansaitsisi mitalisijaa, mutta tässä tulee japsirokkari Kein elämäntyöpalkinto. Hänen sinänsä erinomaisista kappaleistaan on varmaan tehty eniten uudelleentekstityksiä, kaikki kelpo kamaa. Tässä huippukohta on loppukiljaisu, jossa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että Kei osoittaa sormellaan sanoihin nähden oikeaan suuntaan.

2. Pimppiinkin
Lastenlaulu Unkarista. Eikä pelkästään se musiikki, vaan katsokaapa tarkkaan videossa mainostetun levyn nimeä. Kaiken kruunaa loppulausunto.

1. Musti
Unkari ottaa kaksoisvoiton. Näin tuon kakkoseksi sijoittuneen jo vuosia sitten enkä olisi ikinä uskonut, että joskus tulee jotain mikä sen pesee. Tämä oli vähän kuin silloin kun Mike Powell rikkoi Bob Beamonin ME:n. Niukasti ohi, vaikka kukaan ei uskonut sitä mahdolliseksi. Tai oikeastaan tässä laulu ei yksin riittänyt, vaan palaute, mitä laulaja sen jälkeen sai. "Huoltoasemaketjun p**********s!" ja se kaikki muukin. Repesin niin, että naama oli oikeasti seuraavana aamuna kipeä nauramisesta.
 
Tämän päivän ykkönen:

LEMMY (=JUMALA) oli sitä mieltä, että Rollarit oli lauma säälittäviä yliopistopellejä, jotka halusivat olla alaluokkaisia koviksia, kun taas Beatlesit olivat alaluokasta ponnistavia, kovaksikeitettyjä Saatanoita, joilla paskakin oli kuin poraterästä, eli siis "the real deal". Ja mitäpä muutakaan voi ajatella yhtyeestä, joka yrittää vuonna 1963 levyttää biisin, jonka nimenä on "I Wanna Hand Your Hole" (levy-yhtiö pakotti muuttamaan)?
 
Back
Top