Tällä hetkellä soi .....

Ilmailukerhomme jäsen pyysi livenä radiossa tänään Ahti Lammen Elämän valttikortit.....

Ps. .....Arvatkaa kuka??.

JUMALAUTA!
Nimittäin kuulin, kun Toni Wirtanen latasi toiveensa tiskiin.
Mies, jonka musiikista en henk.koht. perusta, mutta jota on pakko kunnioittaa. Sanoi nimittäin joskus 2000-luvun alussa, että hitti-biisin kirjoittaminen on kohtuullisen helppoa, jos vain ilkeää käyttää vaadittavia kliseitä sanoituksellisesti ja musiikillisesti. Ja hehän ilkeävät, kun laskut pitää maksaa. Nimittäin minun mielestäni Apulannan biiseissä on "aina" kuulunut aika selkeästi sellainen tynnyristä kalastamisen -meininki, mutta toisaalta ymmärrän hyvin, että pitäähän sitä leipää kaappiin saada. Eikä se minulta ole pois.
Ja alistuihan se Lennonkin toisaalta siihen, että biisin nimeksi tuli "I wanna hold your hand" eikä "I wanna hand your hole".
 
Pellonvirkistäjien pojat ovat aidosti kotimaan asialla. Niin ja virtasen lyriikka on puhuttelevaa. Tupla W-tä ei näillä meriiteillä vielä plakkariin sada.
 
Voi persus, että repesin. :D
 
Jo 70-luvulla on ollut noita "popin teko on helppoa" kokeita.


Huvittavaa kyllä, tuo biisi on varmaankin kyseisen bändin soitetuimpia kappaleita radiossa.

Vähän niin kuin joku Gösta, joka ikuisesti muistetaan kappaleesta "Teuvo maanteiden kuningas". Göstalla ei ollut edes ajokorttia ja mies oli luonnonsuojelija, joka suuttui, kun L&L:n CD:n kansia ei voitu tehdä kierrätysmateriaaleista.
 
:( Robert Miles kuoli asken..RIP
Hyvä muusikko - master of techno

 
Viimeksi muokattu:

Tää soi aina kun ajan kotio työreissulta :)
Muuten en perusta ns "suomi-iskelmästä" tms, mutta tämä nyt vaan iskee
 
Back
Top