Talvisodasta suunnitteilla Hollywood-seikkailuleffa

deeq

Kersantti
Talvisodasta suunnitteilla Hollywood-seikkailuleffa

Tunnettu Hollywood -käsikirjoittaja työstää parhaillaan seikkailuelokuvaa Suomen talvisodasta. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Chuck Pfarrer toivoo, että Winter Wolf -nimellä kulkeva hanke olisi elokuvateattereissa jo parin vuoden sisällä.

Pfarrer on käsikirjoittanut ja tuottanut seitsemän Hollywood -elokuvaa, joista tunnetuin lienee Shakaali.

Talvisodasta Pfarrer on ollut innostunut lapsesta asti, upseeri-isänsä ansiosta. Hän on parhaillaan Suomessa tutustumassa tapahtumapaikkoihin, sillä Winter Wolf on saatu jo esituotantovaiheeseen.

-Tarina sijoittuu keskelle talvisotaa. Kuusi sotilasta lähetetään epäonniseen, salaiseen operaatioon. Kyseessä on sankaritarina kriittisistä 100 tunnista 105 päivän sodassa, Pfarrer kuvailee.

Elokuvalle pyritään hankkimaan rahoitusta niin Yhdysvalloista kuin Suomestakin. Leffan budjetti on noin 7,5 miljoonaa euroa.

http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2010/08/talvisodasta_suunnitteilla_hollywood-seikkailuleffa_1927625.html?origin=rss

Sotaleffaa pukkaa talvisodasta. Areenassa nähtävillä lisää aiheesta Ajankohtainen Kakkonen -ohjelmassa loppupuolella.

http://areena.yle.fi/video/1225905
 
Nyt ei muuta kuin keräämään ennakkolippumaksuja isämmaallisilta kansalaisilta. Se on ainakin osoittautunut hyväksi bisnekseksi.
 
Koska Hollyweird aina "hieman" muuntelee historiaa viihdyttävämmäksi, voisiko käydä niin, että pieni ja sisukas Suomi tässä versiossa voittaisikin...
 
Back
Top