Talvisota-värityskirja

YJT

Respected Leader
Etkö vielä tiedä mitä antaisit kurittomille muksuille tai moraalisäteilevälle siskon miehelle jouluna?

Älä väitä, etteikö mielessäsi pyöri wanhan hyvän ajan risukimppu ja sivarille joku mariaveitolasta kertova kirja? Vitsakimppu (lat. fasces) kannattaa kuitenkin jättää suosiolla metsään, sillä fasismi on perustellusti poissa muodista, eikä tuota elämänkertaa kannata hankkia edes vitsillä, koska joku pian luulee sen kiinnostavan ihmisiä oikeasti.

Todella juonikas härkä sen sijaan kätkee lahjapakettiin kammiovärinää pasifistin sydämeen: jo vuosia tietyissä piireissä pahennusta herättäneen talvisota-aiheisen värityskirjan! Pahamaineista teosta myy esimerkiksi hyvämaineinen Aviation Shop. Kirjoja on vielä hyvin saatavilla ja jos loppuu painetaan lisää.

Järkevän sivistyslahjan edut ovat välittömät ja kouriintuntuvat: Lapset rauhoittuvat värittämään panssarivaunuja ja lentokoneita, eikä siskon miestä tarvitse tämän jälkeen sietää vuosikausiin. Paitsi jos se on hyvä tyyppi. Mutta siinä tapauksessa myös hän harkitsee juuri tällä nimenomaisella hetkellä antavansa lahjaksi sinulle tämän täysin saman kirjan. Silloin se on win-win!
Teos on kulutustavaraa, ja kokemuksesta voi sanoa, että siitä tulee jouluyönä riita. Kannattaakin tilata kerralla useampi kappale. Ja yksi tietysti itselle (siltä varalta ettei siskon mies olekaan hyvä tyyppi), niin kuluu aika tapaniin asti hymy myös isännän omilla huulilla. Rouvalle ei tätä kuitenkaan kannata hankkia. Hänelle jotain pikkumustaa päällepantavaa; sellainen kun näyttää kivalta makuukammarin lattialla.

Aviation Shop: https://www.aviationshop.fi/product_info.php?products_id=4542
Turun Sarjakuvakauppa: https://www.sarjakuvakauppa.fi/kunnian-paivat-talvisota-lapsille-varitettavin-kuvin.html
 
Back
Top