Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Terrori-iskun yritys Tanskassa.

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja setämies, 10.09.2010.

 1. setämies

  setämies Kenraali Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.04.2010
  Viestejä:
  2,631
  Tykkäykset:
  2,029
  Pisteet:
  636
  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11265576

  Man held after 'suicide' blast at hotel in Copenhagen
  Police surround the suspect, lying handcuffed in the Copenhagen park, 10 September A man could be seen lying on the ground in the park in handcuffs

  Danish police have detained a man injured by a small blast at a Copenhagen hotel amid media reports he was a would-be suicide bomber.

  He suffered slight injuries on his face and arms and was arrested in a park where he is believed to have fled after the blast at the Jorgensens Hotel.

  Police told the Associated Press news agency the blast had occurred in a toilet of the hotel.

  The hotel is located about 90m (90 yds) from a busy railway station.

  Police with sniffer dogs searched the park, Orstedsparken, and hotel, which was evacuated immediately after the explosion, Denmark's Politiken newspaper said on its website.

  "We hope and believe that the person is the one who ran away from the hotel," police spokesman Moeller Jacobsen told AP.

  He would not confirm several media reports, which suggested that the arrested man had tried to blow himself up, nor would he give details of the suspect's nationality.

  The Jorgensens, described as a low-cost hotel, is located on Israel's Square, in the centre of the Danish capital. It is a short distance from Norreport Station.
  ____________________________________________________________________

  Mielenkiintoinen tilanne. Huhujen mukaan kööpenhaminan pohjoispuolelta olisi saatu kiinni useampi itsemurhaterroristi. Ei pidä unohtaa myöskään sitä, minkä päivän aattona iskua yritettiin.
   
 2. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,410
  Tykkäykset:
  6,558
  Pisteet:
  1,286
  9/11 saattoi liittyä asiaan, mutta mahdollisesti myös Ramadanin päättyminen.
   
 3. Mainos 4. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,904
  Tykkäykset:
  23,897
  Pisteet:
  1,286
  Mitä minä ymmärsin niin tuo homma oli lähinnä säälittävää tunarointia alusta loppuun...sopii hyvin siihen kuvaan, joka ollee oikea eli asioilla ovat olleet viime vuosina löyhät sympatisoijat, jotka pääsääntöisesti epäonnistuvat askareissaan ja ovat suurimmassa vaarassa vain itselleen.
   
 5. adam7

  adam7 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  24.06.2010
  Viestejä:
  5,567
  Tykkäykset:
  5,520
  Pisteet:
  1,286
  no tässä linkki tanskalaiselle saitille

  http://politiken.dk/indland/1057679/avis-mistaenkt-bombemand-havde-sat-cirkel-om-jyllands-posten/

  ne joilla on jonkinlainen ruotsintaito lukee "huolimattomasti" niin tanska on selkeää luettaessa. niin minäkin luen hollantia, kun osaa ruotsia, saksaa ja englantia.

  jollei, käytä chromea, jossa on käännösominaisuus. ei ole aina hyvä, mutta antaa kuvan.
   
 6. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,410
  Tykkäykset:
  6,558
  Pisteet:
  1,286
  Noita onkin riittänyt viimeaikoina. Tuossa muuten näkyy kuinka tehokkaasti nuo tietyt lait toimivat, joilla rajoitetaan pommintekomateriaalien saatavuutta. New Yorkin taannoinen tapaus johtui nimenomaan siitä, että tyyppi oli koettanut löytää korvikkeita tarvitsemilleen materiaaleille ja siten pommi jäi suutariksi.
   
 7. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,904
  Tykkäykset:
  23,897
  Pisteet:
  1,286
  Tosin voi käydä niinkin, että isot pojat uinuvat nyt ja töhelöiden on estraadi...isojen poikien aika koittaa taas sitten kun on SE hetki. Vähän ounastelen, että ollaan nähty vasta alkusoitto serenaadista, joka on päätyvä infernaaliseen liberettoon. Ei mulla mitään perusteluja ole, vain sellainen nokkavainu.
   
 8. JOKO

  JOKO Ylipäällikkö BAN

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  4,971
  Tykkäykset:
  1,340
  Pisteet:
  1,286
  Ei ne ählämit muuallakaan ammattitaidolla ihmisiä tapa. Ruumiita kuitenkin tulee, kun tekijöitä ja yrityksiä on tarpeeksi. WTC iskut olivat ammattimaisuudessaan todella harvinainen poikkeus.

  Uskon muuten islamistien pääjehujen pyrkivän tällä hetkellä suitsimaan aseellista toimintaa Euroopassa. Ei suinkaan hyvyyttään, vaan pitkän tähtäimen strategian perusteella. Kiivas muslimien maahanmuutto kasvattaa islamistien voimavaroja nopeasti. Tähän ei haluta muutosta, jonka terrorismi voisi aiheuttaa.

  Tällä hetkellä islamistit pyrkivät estämään muslimien integroitumisen. Tulijoiden mukanaan tuoma kulttuuri antaa tähän hyvän perustan. Samoin eurooppalaisen eliitin vallannut monikulttuuriaate.

  Uskoisin Euroopan moskeijoiden ohjaavan hurjapäiset nuorukaiset Lähi-Idän taistelutantereille ja viimeaikoina lisääntyvissä määrin myös itäiseen Afrikkaan. Tähän tulee muutos, kun islamistit katsovat olevansa riittävän vahvoja Euroopassa. Silloin alkaa alueen haltuunotto ja pyrkimykset muun väestön alistamiseen.
   
 9. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,410
  Tykkäykset:
  6,558
  Pisteet:
  1,286
  Se varmasti on se päämäärä, mutta saas nähdä, että miten hyvin se onnistuu.
   

Jaa tämä sivu