Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Terrorismi

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja turska, 24.03.2016.

 1. turska

  turska Eversti

  Liittynyt:
  21.09.2015
  Viestejä:
  1,935
  Tykkäykset:
  3,533
  Pisteet:
  316
  Jatketaas punahilkkatarinoita tähän ketjuun johon ne mahdollisesti sopii paremmin...

  AP: Isis kouluttaa 400 taistelijaa toteuttamaan verilöylyjen aaltoa Euroopassa
   
  Ana^Kangoo ja TBman tykkäsivät tästä.
 2. turska

  turska Eversti

  Liittynyt:
  21.09.2015
  Viestejä:
  1,935
  Tykkäykset:
  3,533
  Pisteet:
  316
  Isis-terroristit piileskelevät Euroopassa – itsemurhapommittajat seuraavaksi laivoihin ja toreille?
   
  Ana^Kangoo, TBman ja Bushmaster tykkäsivät tästä.
 3. Mainos 4. turska

  turska Eversti

  Liittynyt:
  21.09.2015
  Viestejä:
  1,935
  Tykkäykset:
  3,533
  Pisteet:
  316
  Ei vaikuta kovin lupaavalle...

  Poliisi löysi pommitehtaan Brysselistä


  Brysselissä poliisi on löytänyt etsinnöissä 15 kiloa räjähteitä. Räjähteet löytyivät eilen asunnosta Schaerbeekin alueelta.

  Lisäksi löytyi muun muassa 150 litraa asetonia, sytyttimiä ja nauloilla täytettyjä säkkejä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2016
  Tyrsky, TBman ja Bushmaster tykkäsivät tästä.
 5. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  Tämä oli pakko poimia talteen usarista ...tuppaavat "häviämään" jos poikkeaa liikaa poliittisesti korrektista diipadaapasta.......:solthum:


  http://elieelkhouri1.puheenvuoro.uu...konto-kaikki-jotka-vaittavat-vastaan-t-p-taan


  Islam on rauhan ja oikeuden uskonto, kaikki jotka väittävät vastaan t-p-taan
  23.3.2016 22:06 Elie El-Khouri

  Islam on rauhan ja oikeuden uskonto, kaikki jotka väittävät vastaan t-p-taan

  Olen syvästi järkyttynyt ja suruissani Brysselin islam-iskun johdosta. Otan sydämestäni osaa uhrien omaisten ja läheisten suruun.

  ISIS edustaa puhdasta islamia ja täysin islamin oppien mukaan!

  Islamilaiset eivät selkeästi tuominnut isisiä ja heidän terroristien tekoja- miksi? Siksi koskaKoraani sanoo: ”Uskovat älkööt ottako uskottomia suojelijoikseen toisten uskovien sijasta. Joka näin tekee, on sanoutunut irti Allahista, paitsi jos pelkäätte heitä. Koraani 3:28”.ISIS ei ole vetänyt tekojensa perusteluja omasta ajatuksesta, vaan he tekevät niitä, koska koraanin käskyt ja sunna/ hadithi sanoo.

  Allahin nimissä ovat valmiita terrori-iskuihin

  Islamistit unelmoivat maailmanlaajuisesta islamilaisesta suurvallasta (Kalifaatti). He uskovat, että kun länsimaat on tuhottu, he saavuttavat tämän unelman (Andalusia). Heikkenevä Eurooppa houkuttelee islamilaisen vallankumouksen taistelijoita. Islami-terroristien tarkoitus on levittää kauhua Eurooppaan iskemällä metropoleihin ja järjestöihin. Media laskee uhreja ja tapahtumat saavat julkisuutta, mikä aiheuttaa pelkoa ihmisten keskuudessa.

  Euroopan poliittisen painoarvon väheneminen ruokkii ääri-islamilaisten maailman valloitusta vahvistamalla ideaa, että islam tulee levittää valloitussota strategialla.

  Media nostaa aina Islamin terroristi tekoja mutta ei mistä syystä Islamin terorismi syntyy.

  Länsimaiden poliitikot ja mediat julistavat aina jokaisen muslimiterroristin teon jälkeen, ettei sillä ollut mitään tekemistä islamin kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että muslimeilla ei ole pakottavaa tarvetta uudistaa uskontonsa oppeja.

  Maltillista islamia ei ole, on olemassa vain yksi islam. Koraani on se linja jotka maltilliset muslimit vetää ja kannattaa. Se on varmaa, että maailma ei pääse eroon terrorismista niin kauan, kun länsimaat hyväksyvät nyky islamin opetuksen.

  Islam tarvitsee uskonpuhdistuksen!
   
  Tyrsky, Ana^Kangoo, MeriTJ ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 6. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  Tässä koko juttu...

   
  turska ja TBman tykkäsivät tästä.
 7. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  Sopii myös tälle säikeelle herättämään ajatuksia ....  http://professorinajatuksia.blogspo...=Feed:+blogspot/Ipsas+(Professorin+ajatuksia)

  Brysselin iskut juonsivat oikeuslaitoksen rikollisia suosivasta linjasta

  Helsingin Sanomat kertoo Brysselin tapahtumien tekijöistä seuraavaa.

  "Ibrahim... ja Khalid el-Bakraoui[lla] on lehtitietojen mukaan Belgian passi... Ibrahim tuomittiin... oikeudessa jo vuonna 2010. Hänen kerrotaan hyökänneen Brysselissä rahanvaihtotoimistoon ja ampuneen sen jälkeen poliisia Kalašnikov-rynnäkkökiväärillä. Khalidin puolestaan kerrotaan syyllistyneen väkivaltaiseen autokaappaukseen vuonna 2011.

  Turkin viranomaiset kertoivat keskiviikkona uutistoimisto Reutersille, että Ibrahim el-Bakraoui karkotettiin viime kesäkuussa Turkista Hollantiin... Turkki varoitti sekä Belgiaa että Hollantia miehen taustoista...

  24-vuotias Laachraoui... oli Brysselin ensimmäisiä Syyriaan lähteneitä jihadisteja ja hänellä oli jo vuonna 2012 taistelunimi ´Abu Idriss´. Laachraoui etsintäkuulutettiin jo joulukuun alussa."

  Edelle kopioimani perusteella yksi Brysselin terroristi-iskun osasyistä oli länsimaisen oikeusjärjestelmän rikollisia ymmärtävä rangaistuslinja, sillä mitä ihmettä rynnäkkökiväärillä poliisia ampunut henkilö tekee vapaana kuuden vuoden kuluttua? Etenkään kun Turkin viranomaiset olivat varoittaneet belgialaisia.

  Pohdittavaksi jää myös suhtautuminen terroristijärjestöihin kuuluviin henkilöihin. Miten "yksi ensimmäisistä jihadisteista" on päästetty Syyriasta takaisin Eurooppaan? Ja miten hänen on onnistunut pysytellä vapaana etsintäkuulutuksesta huolimatta?

  * * *

  Samaan aikaan Suomessa hovioikeus linjasi, ettei terroristijärjestönä jo pitkään tunnettua Al-Shababia tietoisesti tukenutta henkilöä voida tuomita terrorismista, koska hän saattoi olla tietämätön rahojen käyttämisestä terrorismiin. Tuomion peruste ei ole yksiselitteinen, mistä kertoo käräjäoikeuden antama rangaistus samasta teosta.

  Tapahtunut vahvistaa sitä käsitystäni, että oikeusjärjestelmässämme ylempiin oikeusasteisiin valikoituu todellisuudesta irrallaan olevia ihmisiä. Olen kirjoittanut asiasta jo aiemmin.

  Belgian tapauksen yhteydessä on syytä muistaa myös hovioikeuden päätös vapauttaa yksi Suomen kaikkien aikojen häikäilemättömimmistä rikollisista, eli Abdiqadir Osman Hussein syyskuussa 2016. Näin siitä huolimatta, ettei päätös saanut tukea miestä tunteneilta tai tutkineilta viranomaisilta. Toivottavasti Abdiqadir ei tunne samanlaista viehtymystä terrorismiin kuin edellä mainitut "belgialaiset" uskonveljensä.

  * * *

  Ei kuitenkaan niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Helsingin Sanomat nimittäin kertoi, että Suomen poliisi on lennättänyt Irakiin jo noin 500 sieltä maahamme parempaa elintasoa etsimään saanutta, mutta saamaansa palvelutasoon tyytymätöntä "hädänalaista". Hintaa operaatiolle on kertynyt vajaa miljoona euroa.

  Kyse on ehdottomasti yksi kuluvan vuoden parhaista julkisista investoinneista, koska maahamme jäävien irakilaisen keskimääräiset kustannukset veronmaksajalle heidän elämänsä aikana ovat samaa luokkaa - eli noinmiljardinmiljoonan. Siten yhden tänne jääneen irakilaisen kustannuksella on voitu maksaa 500 muun kuljetus takaisin kotimaahansa. Tuotto on siis noin 500-kertainen.

  Toki vielä paremman tuoton saa niille sijoituksille, jotka estävät irakilaisten tulon kokonaan maahamme. Mallia siitä näytti alkuviikosta tasavallan presidentti, joka sopi itärajan tukkimisesta itäisen naapurimme kanssa. Samaan sarjaan pääsisi hallitus, mikäli se eduskunnan tukemana päättäisi vähentää Suomen houkuttelevuutta tulijoille tavalla tai toisella - mieluiten molemmilla.
   
  Recon x, PSB 5500 ja TBman tykkäsivät tästä.
 8. BlackFox

  BlackFox Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  16.03.2015
  Viestejä:
  3,208
  Tykkäykset:
  4,543
  Pisteet:
  1,286
  KOTIMAA
  Suomalaisimaami Uusimaalle: Brysselin iskut seurausta maahanmuuttopolitiikasta
  JUHA-PEKKA TIKKA
  42 minuuttia sitten(päivitetty 42 minuuttia sitten)
  Porvoon islamilaisen yhteisön imaami sanoo rajojen avaamisen olleen virhe.

  • [​IMG]
   Brysselissä surraan terrori-iskujen uhreja.

   (AFP/Lehtikuva/Kenzo Tribouillard)
  Uusimaa-lehden haastattelema imaamiJamil Jamal pitää Pariisin ja Belgian tapahtumia suorana seurauksena liian avoimesta eurooppalaisesta maahanmuuttopolitiikasta.

  – Rajojen avaaminen oli virhe, Jamal sanoo.

  Jamalin ja porvoolaisen muslimiyhteisön sanotaan olevan yhtä surullisia ja voimattomia kuin marraskuussa Pariisin terrori-iskujen jälkeen.

  – Emme voi tehdä mitään. He ovat rikkaita, Jamil Jamal sanoo ISIS:stä.  Imaamin mielestä Isis on saanut pontta terroritekojen suunnittelulle liian avoimesta maahanmuuttopolitiikasta. Jamalin mukaan "ihmisiä on tullut liian paljon, emmekä tiedä, keitä he kaikki ovat".

  Imaami kannatti rajojen sulkemista jo Pariisin terrori-iskujen jälkeen. Hänen mielestään Suomen on mahdollisimman pian selvitettävä tulijoiden terroristiyhteydet.
   
  Ana^Kangoo ja Bushmaster tykkäsivät tästä.
 9. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  Kyllä kyllä..ja ukkeli on eri linjoilla kuin tämä "terrorismin asiantuntija"...?

  http://yle.fi/uutiset/terrorismiasi...jen_kustannuksella_on_voitto_isisille/8762190
   
 10. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  ”He toivovat voivansa provosoida Eurooppaan sisällissodan. Mutta tämä ei ole sota”

  http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/18...suoraan-isisin-ansaan-eurooppa-ei-saa-toistaa

   
 11. Panssari Salama

  Panssari Salama Majuri

  Liittynyt:
  08.05.2015
  Viestejä:
  1,247
  Tykkäykset:
  2,671
  Pisteet:
  156
  Terrori tulee nyt Euroopan ulkopuolelta – IRA, ETA ja RAF saatiin aikanaan kuriin
  Virallisten tilastojen mukaan pitkälti yli 10 000 ihmistä on saanut surmansa terrori-iskuissa Euroopassa vuoden 1970 jälkeen.
  [​IMG]
  ETA, IRA & RAF iskut Euroopassa 1970-2014 Kuva: Stina Tuominen / Yle

  Eurooppaa piinaavassa terrori-iskujen sarjassa merkillepantavaa on se, että nyt hyökkäykset suunnitellaan maanosan ulkopuolella.

  Islamistien tekemät tuhoisat iskut Lontooseen ja Madridiin vuosina 2004 ja 2005 olivat ensimmäisiä merkkejä siitä, että Eurooppaa uhkaava terrori ei enää ole kotisyntyistä.

  Pariisin ja Brysselin hyökkäykset puolestaan todistavat, että iskut koko Eurooppaa vastaan – sen omalla maaperällä – kuuluvat selvästi islamistisen terroristijärjestö Isisin strategiaan.

  Takavuosikymmeninä eurooppalaiset terroristijärjestöt saivat usein tappavan käyttövoimansa oman kotimaansa vastakkainasetteluista.

  RAF syntyi opiskelijaliikkeestä
  Länsisaksalainen Punainen armeijakunta RAF (Rote Armee Fraktion) perustettiin vuonna 1970 silloisessa Länsi-Berliinissä. Äärivasemmistolainen ryhmittymä ajautui nopeasti väkivallan tielle.

  RAF-aiheesta tohtorinväitöskirjansa tehnyt Katriina Lehto-Bleckert korostaa, että liike oli aluksi puhtaan ideologinen.

  – He eivät olleet patologisia tappajia, vaan toimivat voimakeinoin tietyn näkemyksen puolesta, Lehto-Bleckert sanoo.

  RAF keskitti terrori-iskunsa Länsi-Saksan poliittiseen ja taloudelliseen eliittiin. Liike ilmoitti julkisesti lopettavansa toimintansa keväällä 1998.

  IRA laski lopulta aseensa
  Irlannin tasavaltalaisarmeija IRA (Irish Republican Army) oli pitkään läntisen Euroopan verisin terroristijärjestö.

  Irlannin itsenäistymisen puolesta brittejä vastaan taistelleen järjestön arvioidaan surmanneen yli 1 800 ihmistä vuoden 1970 jälkeen.

  [​IMG]
  Länsi-Euroopassa terrori-iskuissa kuolleet ihmiset vuosina 1970-2014. Kuva: Stina Tuominen / Yle


  IRA:sta irtautuneet pienemmät ryhmittymät ovat jatkaneet aseellista taisteluaan, mutta järjestö kokonaisuudessaan luopui väkivallasta vuonna 2005.

  ETA yrittää yhdistää baskit
  Espanjan Baskimaan itsenäisyyttä tavoitteleva ETA aloitti toimintansa jo 1950-luvun lopulla. Järjestö on surmannut yli 800 ihmistä lukuisilla pommi-iskuillaan.

  Vaikka ETA jatkaa edelleen toimintaansa, se on viime vuosina pitkälti pidättäytynyt siviiliuhreja vaatineista iskuista.

  Tuhansia kuolonuhreja
  Yhteensä IRA, ETA ja RAF tappoivat terrori-iskuillaan Global Terrorism Databasen mukaan yli 2 600 ihmistä.

  Sama lähde kertoo, että vuodesta 1970 vuoteen 2014 Euroopassa tehdyissä kaikissa terrori-iskuissa sai surmansa yli 12 000 ihmistä. Luku selittyy pitkälti sillä, että laskelmaan on otettu mukaan esimerkiksi Ukrainan viime vuosien uhrit.

   
 12. Panssari Salama

  Panssari Salama Majuri

  Liittynyt:
  08.05.2015
  Viestejä:
  1,247
  Tykkäykset:
  2,671
  Pisteet:
  156
  Viimeisen lauseen lihavointi minun:

  Siis o_O

  Näitä ymmärtäjiä tuntuu riittävän. Ei ne mitään tappajia olleet, uskoivat vaan kommunismin ihanteisiin.

  Ei uutta auringon alla, siis. :rolleyes:
   
  Bushmaster, turska ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.
 13. Tuonen Tytti

  Tuonen Tytti Kersantti

  Liittynyt:
  16.01.2016
  Viestejä:
  218
  Tykkäykset:
  465
  Pisteet:
  16
  Ranskalaisen toimittajan uutiseen tai mielipiteeseen viitaten,

  Syyrian sotako kun 'saadaan puututtua, länsimaiden toimesta' niin siihenkö se islamistinen terrori loppuu?
   
  Bushmaster tykkäsi tästä.
 14. Mainos 15. Panssari Salama

  Panssari Salama Majuri

  Liittynyt:
  08.05.2015
  Viestejä:
  1,247
  Tykkäykset:
  2,671
  Pisteet:
  156
  Mutta noi IRA:n luvut oli kyllä yllätys. Yli 3500 uhria...
   
 16. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  Mitäs luulet ? Mahtaako loppua...? :confused:
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2016
 17. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286

  Vasemmisto- terroristeilla kaksilla korteilla pelaaminen oli ja on edelleen ihan "normaalia" toimintaa... eli anarkisteilla kuten myös arabiterroristeilla ja uutena tulokkaana "vihreiden miesten hybridisodankäynti" hässäkkä ja epätietoisuutta luovassa toiminnassa venäjän malliin Ect...

  Yksi porukka räjäyttää ja tappaa viattomia ihmisiä ajaakseen poliittista/uskonnoillista agendaansa, jota media kutsuu "aseelliseksi siiveksi".

  Sitten on muka toinen porukka, joka "irtisanoutuu väkivallasta" ja on tuomitsemassa julkisesti terrori- iskut, eikä ole missään tekemisissä terrorismin kanssa mutta edistää kuitenkin samaa agendaa kuin"sotilaallinen siipi", ikäänkuin "rauhanomaisesti" ilman väkivaltaa ja tappamista.. kuulostaa varmaan tutulta eikö vaan...?
   
  Geronimo ja Erkki tykkäsivät tästä.
 18. turska

  turska Eversti

  Liittynyt:
  21.09.2015
  Viestejä:
  1,935
  Tykkäykset:
  3,533
  Pisteet:
  316
  Vierastaistelijoiden paluulippu pitäisi mitätöidä...

  "Palaan Belgiaan tappamaan vääräuskoiset"
   
  Bushmaster tykkäsi tästä.
 19. turska

  turska Eversti

  Liittynyt:
  21.09.2015
  Viestejä:
  1,935
  Tykkäykset:
  3,533
  Pisteet:
  316
  Brysselin itsemurhaiskijällä yhteys Pariisin iskuista epäiltyyn – tavoitteleeko Isis ydinmateriaalia?
  Itsemurhapommittajaksi epäillyn Ibrahim El Bakraouin tietokoneelta löytyneessä viestissä mainitaan Pariisin iskuihin yhdistetty Mohamed Bakkal, jonka epäillään vakoilleen johtavaa belgialaista ydintutkijaa.

   
 20. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,666
  Tykkäykset:
  21,392
  Pisteet:
  1,286
  Sopii kysyä miksi ei ole "hälytyskellot" soineet ja jos on soineet niin miksi ei ole viranomaiset toimineet...?

  Aikaisemmin uutisoitujen tietojen perusteella vaikuttaa siltä että näitä terrori iskuja ei ole edes haluttu estää...? o_O

  Tätä on tietenkin mahdotonta kenenkään todistaa mutta tämä mielikuva näistä jutuista vaan jää...eikä edes foliota tarvitse laittaa takaisin päähän..:confused:
   
 21. turska

  turska Eversti

  Liittynyt:
  21.09.2015
  Viestejä:
  1,935
  Tykkäykset:
  3,533
  Pisteet:
  316
 22. turska

  turska Eversti

  Liittynyt:
  21.09.2015
  Viestejä:
  1,935
  Tykkäykset:
  3,533
  Pisteet:
  316
  Saa nähdä kauanko vielä perinteisiä "prepaideja" nähdään... Taitaa alkaa niiden loppu häämöttämään...

  Terrorismin rahoitusta vaikeutetaan – virtuaalivaluutoille uutta sääntelyä
   
  Bushmaster tykkäsi tästä.

Jaa tämä sivu