Tietokoneiden haittaohjelmat ja niiden poisto

Juke

Ylipäällikkö
BAN
Onko täällä ammattilaisia jotka osaa lukea esimerkiksi haittaohjelmia Hijack This ohjelman muistiosta ? Itse kun en noista ymmärrä. Mulla on SuperAntiSpyware ja Spybot... Hijack This ohjelman lisäksi.
 

vehamala

Kenraali
No, yleisesti ottaen, jokin tunnettu anti-virus/firewall-tuote hoitaa helpoiten homman.
Eli en ole asiantuntija.....
Itse suosin Symantec/Norton-tuotteita.
 

Betoni

Kapteeni
vehamala kirjoitti:
No, yleisesti ottaen, jokin tunnettu anti-virus/firewall-tuote hoitaa helpoiten homman.
Eli en ole asiantuntija.....
Itse suosin Symantec/Norton-tuotteita.

Yleensä riittää hyvä palomuuri ja virustorjunta, mutta joskus saattaa saada tartunnan. Vähän niinku kortsun kans, suojaa 99% mutta joskus tarvitaan lekuria.
En uskalla alkaa neuvvomaan tuon hijackin käytössä, vaikka olen sitä käyttänyt, mutta hyvä paikka mistä kysyä neuvoa on http://fin.afterdawn.com/
 

Juke

Ylipäällikkö
BAN
Tom Tom...hienoa että vastasit.

Nyt tuli joku todella vaikeesti poistettava buki toissailtana...default browser mywebspace....ei lähde kulumallakaan ja SuperAntispyware ja Spybot eivät pääse siitä eroon.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Juke kirjoitti:
Tom Tom,

Mihin osoitteeseen voin lähettää sulle sen login ?

No vaikka tähän tråådin tai laitta Tompalle yksitysviesti.
 

veffeade

Eversti
Juke kirjoitti:
Minä laitoin...ootellaan.

Kokeiles Malwarebytes.org:n sivuilta loytyvaa Malwarebytes' Anti-Malwarea ( http://malwarebytes.org/products/malwarebytes_free ). Free version asennussetti loytyy ao sivuilta; kun on sen saanut asennettua niin ennen skannia pitaa a) paivittaa haittaohjelmatietokanta (Update-lehdykka loytyy paanakymasta) b) sitten kaynnistat konees uudelleen ns. vikasietotilaan ja ajat ao. ohjelman. Jos loytaa jotain, niin muistaakseni menee niin, etta ohjelma ehdottaa automaattista poistoa.. Ittella ei ole sattunut vahinkoja ao. ohjelma kaytosta; aina on lahtenyt madot pois koneesta. Huomioi kuitenkin jotta ota varmuuskopiot ennen siivoustoimia kaikista tarkeista tiedostoista :salut:.
 
Top