Tom of Finland ja yleisesti Nato-kiimasta

Huhta

Greatest Leader
Postataanpas tähän kuvia Tompasta.

Bruce Oreck aloittakoon:

Bruce-Oreck-1486766577.jpg


Torsti Sireniä odoteltaessa:

http://mvlehti.net/2017/02/08/bruce-j-oreck-homomallina-torsti-siren-tahtoo-mukaan/

Bruce J. Oreck homomallina – Torsti Sirén tahtoo mukaan
Amerikan Yhdysvaltojen ex-suurlähettiläs Bruce J. Oreck on ottanut osaa homokampanjaan Suomessa. Hänen päätöstään ovat ylistäneet mm. Carl Calle Haglund ja Torsti Sirén, joka itsekin kertoo tahtovan mukaan homomalliksi.
08.02.2017 21:32, 16921 lukukertaa

Suomen halvimmat sähköröökit tästä kaupasta! Klikkaa shoppailemaan!
Bruce J. Oreck homomallina saa ihailua
Amerikan Yhdysvaltojen eräs entisistä Suomen suurlähettiläistä Bruce J. Oreck tukee voimakkaasti homoaktivisteja. Hän on ottanut myös osaa ”I am Tom of Finland” –kampanjaan.

Lisättäköön, että Oreck piti vähän aikaa sitten eräänä mustimmista päivistään, kun Hillary Clintonia ei valittu Yhdysvaltain presidentiksi. Mahdollisesti homomallina hän saa lohtua uuteen maailmaan.

Bruce J. Oreck on päivittänyt Facebookiin 8. helmikuuta 2017 kello 19:41 itsestään kuvan homomallina. Hän kommentoi kuvaansa:

”Olen erittäin ylpeänä osa Tom of Finland –kampanjaa – seisoen (tai tässä tapauksessa polvistuen) ihmisten oikeudelle ilmaista omaa henkeään, omaa ainutlaatuisuuttaan. Se vaatii rohkeutta. Kuva: Veikko Kähkönen”.


Bruce J. Oreck saa homomallina runsaasti tykkäämisiä. Ehkä tästä aukeaa kokonaan hänen sieluaan ravitseva uusi ura, kun Donald Trump ei tahdo hänen palveluksiaan.

Bruce J. Oreck saa yli 400 tykkäämistä. Mukana tykkääjissä on myös RKP:n entinen puolustusministeri Carl Calle Haglund, joka oli entiseen aikaan kovasti jenkkihenkinen.

Tuomas Enbuske, tutkimusvapaalla oleva toimittaja Arja Paananen, demari Liisa Jaakonsaari, Suomen Puolustusvoimien Pääesikunnan tiedotusosaston Henrik Gahmberg, Maanpuolustuskorkean sotadosentti Torsti Sirén ja moni muu osoittaa kunnioituksensa homomalliksi ryhtyneelle jenkkien entiselle suurlähettiläälle. Tietysti heillä on vanhat pitkäaikaiset suhteet muutenkin Yhdysvaltain suurlähetystöön.

Edes hybridihälytys ei etenisi yhtä tehokkaasti
Everstiluutnantti Torsti Sirén jakaa vain 3 minuuttia myöhemmin kello 19:44 Bruce J. Oreckin kuvan ja ilmoittaa olevansa mukana ”I am Tom of Finland” –kampanjassa.

Sirénin menettely ei ole yllätys senkään tähden, että hän on jenkkien ulkopoliittisen ohjelman mukaisesti jo useamman vuoden ajan tukenut homostelua.

Sirén on ilmaissut myös voimakasta tukea Pride-kulkueeseen osallistuneelle ylikersantille Juho Pylvänäiselle, jonka uusimmat surut ovat koskeneet Puolustusvoimien kieltoja pukeutua hameeseen ja käyttää poskipunaa. Pylvänäisessä ja Sirénissä on huomattavasti yhtäläisyyksiä feminiinisessä kaipuussa. Myös everstiluutnantti voisi hyvin pukeutua hameeseen ja meikata posket ja huulet.

Tällä kertaa hän kuitenkin ihailee Oreckin toimintaa homomallina. Pienen ja pullean Sirénin näkeminen noissa Oreckin vaatteissa polvillaan saattaisi olla kuitenkin valokuvaajalle mielenkiintoinen löytö malliksi.

Näillä voimilla suomalaiset upseerit koulutetaan!
Lähteet: Oreck Sirén

T9/MV
[email protected]


:D
 
Kävin hiljattain tsadissa vaimikäseon ja noita Suomen Tompan kannatusjulisteita tuli pitkä rivi metron liukuportaiden sivulla vastaan. On tämä hommaa, nykyään koulussa jaetaan pakkosyötöllä oppilaille kirjasia, jonka mukaan kaikkien pitää olla feministejä. Alaikäinen poika, joka tuntee olevansa erilainen, valitaan vuoden homoksi. Sitten kerrotaan, että meidän kaikkien pitää mennä poseeraamaan homoeroottisiin kuviin. Päivän Pinkkiin tulee tällä menolla kosolti styrkkaa ja hottia kamaa. Tosin nuo alaikäiset on syytä pitää sieltä pois, ädalt mänli lööv änd vimänli lööv ounli.

Homovoiman tenho on ällistyttävän suuri jos homojulistetiedotus etenee nopeammin kuin hybridihälytys. Pitäisikö hybriditiedottamisessa sitten siirtyä käyttämään näitä nopeaakin nopeampia homoviestinnän keinoja?

Toisessa maailmansodassa sotapoikien ohjekirjoihin painettiin muutamassa maassa tyttöjen kuvia jotta mielenkiinto lukemiseen pysyisi yllä. Onko nyt sitten tultu siihen, että tiedottamisessa pitää olla vahva ja selkeä feministihomonäkökulma jotta kukaan korvaansa asioille lotkauttaa.

Edit: Ja tähän piti laittaa aiheeseen liittyvä kuva.
IMG_2181.JPG
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top