• Yrityksellesi oma viestiketju Myy/Osta -alueelle?

    Omassa viestiketjussa voit mainostaa ja esitellä yrityksesi tuotteita oman mielesi mukaan, ota yhteyttä [email protected].

Myyty Traumalevy,Maiharit (Jolly),kevyet suojaliivit,Haalarit(Aramiidikuitua),Nasse m/95

pioneeri84

Kersantti
Tyhjennän keräilykaappiaini.
- Nyt aluksi myynnissä suojaliivin traumalevy (jotain metallia),koko 13cm x 20cm.Merkkiä/valmistajaa ei tiedossa.On ostettu Suomesta. Ollut suojaliivissä noin kuukauden verran.Väriltään musta. Hinta 20 euroa+postimaksu.
-Maiharit (Jolly Safety 2),koko 44. Ovat uudet ja edelleen paketissa. Hinta 35 euroa+postimaksu.
-Kevyet suojaliivit (koko S/M)sopii noin 180cm hoikka+lihaksikas,mustat,vetoketjullinen. Ostettu Suomesta,mutta mallia en muista ja liiveissä ei ole merkintää.Tarkistan suojausluokan,jos joku on liiveistä kiinnostunut. Ostettu 2008 ja käytetty 3-4 kertaa. Siistit. Hinta 50 euroa+postikulut.
-Siniset aramiidikuituiset haalarit (koko 56),tumman siniset,ollut harjoitus ja ratakäytössä noin 10 kertaa.Muistuttaa Saksan poliisin 90-luvulla käyttämää mellakkahaalaria.Haalarit ovat palosuojatut ja viiltosuojatut. Valmistajan tietoja ei ole. Hinta 50 euroa+postikulut
-Nasse mallia Scott M/95(malli Military,eli suodattimen kätisyyttä voi vaihtaa).Mukana VSS-suodatin (ABEK-P3).Naamari on toimiva ja tiivis,tarkistettu viime keväänä. Hinta 50 euroa+postikulut.
Jos kiinnostaa,niin laittakaa viestiä
Lisää varusteita löytyy,kunhan saan varastoa siistittyä
 
Back
Top