Turussa useita puukotuksia ja laukauksia

No ainakin kertoivat, että kerrasta kaatu jäi liikkumattomana maahan. Paha siihen on enää lisää pumpata.

Öh, siis yhdestä lyönnistä? Miksi poliisi sitten ampui sitä? Vai onko nyt otettu kiinni useita tekijöitä, yksi poliisin ampuma ja yksi reippaiden nuorten miesten pesäpallomailoilla pysäyttämä?

Muutitkin näköjään lainaustasi, joten vastaan, että kyllähän tuplalaukauksen saa lähtemään hyvinkin nopeasti. Todennäköisesti vielä ainakin kahdella miehellä. Ylipäätään raajaan (/"alavartaloon") tähtääminen on huono idea, kun riski hutiin kasvaa. Keskimassaan armeijassakin opetetaan...

Mutta tuo toinenkin kysymys on yhä kiinnostava, eli mitenköhän on mahdollista, että veitsimies voittaa pesäpallomailamiehen? Oletan, ettei kohdehenkilöä ensin ammuttu ja sitten mäiskitty. Mailan ulottuvuuden pitäisi olla ylivertainen, ellei vastassa ole jokin miekka.
 
Viimeksi muokattu:
Paskat. Nämä paskahaalarit ampuivat kerran alavartaloon. :facepalm: Koska oikeudessa jaetaan tällaisille liikaakin oikeutta, koko lipas pitäisi aina tyhjentää keskivartaloon tavattaessa tero. Se on viimeinen tilaisuus saada oikeutta, harmi toki, että oikeuden jakajalta saattaa mennä työ.

Mutta, freedom is not free... :salut:

Vittu noi on koko ajan tarviimassa jotan kriisiapua. Kunnon uhriutumista taas ja vaan "ystävämme" puolesta. Siellä on ihminen kuollut ja paljon muitakin. Pistää vihaksi. Tää vitun pallero on nyt varmaan niin shokissa, että pitäähän se turvapaikka perua kun Suomi ei ole enää turvallinen maa.

Tää mentaliteetti niin alleviivaa sen että toi rhc porukka on jotain etnofiilejä, ei sillä ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa.

Moinen hörhö pitäisi saada nopeasti kuuden jalan syvyyteen. Halvinta, käytännöllisintä ja oikeudenmukaisinta.

Jaaaaa sitten varotaan kaikki, ettei lipsahda ylilyönnin puolelle. Nämä nyt varmaan vielä menevät.
 
Niin, kuka tulkitsee tunnekuohun ja vihapuheen eron??
 
Puskaradio kertoo, että kaikki Turun liikkeet/ ostoskeskukset ovat suljettu. Myös rautatieasema on suljettu.
 
Usein näissä hyökkäyksissä tulee toinen hyökkäys samanaikaisesti/porrastetusti jossain muualla kun viranomaiset saatu ajettua yhteen suuntaan. Esim tuo espanjan pommi/yliajo tai Ranskan batlacan stadionpommitus jonka perään hyökkäys keikalle.

kehottaisin välttämään muita kaupunkien keskusta-alueita ainakin yön yli.
 
Silminnäkijä: Poliisi teki rynnäkön kerrostaloon Turun Aninkaistenkadulla

Iltapäivällä noin kello viiden aikaan poliisi teki rynnäkön kerrostaloon Turun Aninkaistenkadulla.

Paikalla olleen silminnäkijän mukaan Aninkaistenkatu 10:ssä sijaitsevaan kerrostaloon rynnäköi yhteensä viisi poliisia konetuliaisein ja rynnäkkökilvin.

Poliisit olivat talossa 10-15 minuuttia.

Lännen Median haastattelema silminnäkijä kertoi, että hän oli juuri ajamassa autollaan sisäpihalta, kun poliisi pysäytti hänet. Silminnäkijän mukaan hänen käskettiin odottaa.

Poliisi kävi tarkastamassa sisäpihan ja kehotti silminnäkijää pysymään pois keskustasta. Hän arveli poliisin etsivän jotakuta.
https://www.pohjalainen.fi/uutiset/...rrostaloon-turun-aninkaistenkadulla-1.2370418
 
SUPO ilmoitti hetki ennen tapahtumia, että Barcelonan iskulla ei ole merkitystä suomeen...
SUPO varmaan nyt "seuraa" tilannetta ja poliisi varmaan alkaa suorittamaan suomalaisten pidätyksiä ja todennäköisesti tulee kovia rangaistuksia napsahtelemaan suomalaisille hätävarjelu liioittelusta....
Katsotaan kuinka käy.
Välttämään kirjoittamasta tunnekuohussa mitään ikävää, paitsi suomalaisista puukotetuista.... siitä ei tule rangaistuksia vihaisista tunteiden tulkinnoista..
 
271355.png
 
– Poliisiauto tuli kovaa vauhtia Brahenkadulta ja kääntyi Mariankadulle ja jatkoi matkaansa alaspäin. Samaan aikaan Mariankadulta juoksi parikymppisen näköinen mies. Katsoin, että hänellä on puukko kädessä, ja että ihan kuin siinä olisi verta, mies kertaa.

Sen jälkeen puukko kädessä juossut mies kääntyi vasemmalle Brahenkadulle. Pian miestä vastaan tuli lastenvaunuja työntävä pariskunta.

– Heille hän ei tehnyt mitään. Poliisiauto oli kääntynyt ja tullut vauhdilla takaisin. Samaan aikaan jätkä puukotti raukkamaisesti valkoasuista naista takaapäin ensin selkään. Kun hän kääntyi mies iski muutaman kerran kaulan ja rinnan alueelle, hän kuvailee.

Liikenne alkoi tässä vaiheessa olla Turussa aivan sekaisin. Pian poliisiauton takaa kuului laukaus.

– Samaan aikaan juoksi nuorta sakkia pesäpallomailat käsissä. He olivat todennäköisesti tämän kaverin perässä.


http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005331701.html
 
No tämäkin tapaus oli ennakoitavissa. Olivathan terot varmaankin viranomaisten tiedossa ja seurannassa! Kuten meille huomenna kerrotaan...

Lisäys: VITTU tää pistää vihaseksi!
 
Back
Top