Turussa useita puukotuksia ja laukauksia

Niin...Tarja pääministeriksi, Erkki sisäministeriksi ja Jutta presidentiksi niin alkaa hommat toimimaan.

Paavo Väyrysestä tulisi hyvä ulkoministeri.

Näin minä olen nämä hommat ajatellut.

Ihanaa, meillä on #punainenunelma!
 
Tämä Antero Leitzinger on Verkkouutisten vakiokommentaattori. Rasismin vastustajat ovat leimanneet miehen rasistiksi ja tätä haukutaan toiselta laidalta myös suvakiksi. Laitanpa tässä esille minusta sangen osuvan mielipiteen.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/tama_tiedetaan_tekija-69101


Tuskin tässä mitään uskonnollista herätystä on tapahtunut. Ei ole tavatonta, että yksinäinen ja näköalattomuuteensa turhautunut ihminen alkaa hakea elämäänsä uutta sisältöä tai kuulla ääniä ja saa kenties hetkeksi puuskan, jonka vallassa surmaa eteensä osuneita - yleensä myös itsensä lopuksi. Joko psykoosi jää päälle tai vaihtuu epätoivoksi kun ihminen tajuaa mitä on tehnyt. Vaikka motiiviksi paljastuisivatkin henkilökohtaiset ongelmat, joita huono seura tai sosiaalinen media on lietsonut ja yrittänyt uskonnollistaa, ei se tietenkään tarkoittaisi, etteikö todellisen terrori-iskun uhka pysyisi korkeana. Eikä Suomen tarvitsisi säälistä elättää henkisesti horjuvia ulkomaalaisia vain siksi, että Marokossa mielenterveyspalvelut ja sosiaalietuudet ovat kehnompia. Mutta viisasta olisi huolehtia siitä, että turvapaikkapäätösten ja niiden täytäntöönpanon odottelu ei tarpeettomasti vaarantaisi sivullisten turvallisuutta. Yleensä työ, koulu, perhe, toivo, eristys tai pikainen palautus olisivat parempia vaihtoehtoja kuin katteettomien lupausten vaihtuminen pitkään epävarmuuteen toimettomuudessa ja yksinäisyydessä.
 
Turun tapahtumat saaneet näköjään tämmöisenkin työnseisauksen aikaiseksi. Mitä tuossa katsoin niin näyttäisi työllistävän nämä kaksi yhtiötä yhteensä n.30 henkilöä viime vuoden taloustietojen perusteella.

Jani Väkeväinen
4 t ·
Hyvää sunnuntaita kaikki turkulaiset ja Suomen kansalaiset. Olemme päättäneet yhdessä R.V.Group Oy ja Rakennuspalvelu väkeväinen Oy henkilökunnan kanssa että aiomme järjestää työnseisauksen 18.8.2017 tapahtuneen Terrori-iskun vuoksi.
Toivomme että saisimme omalla esimerkillämme mahdollisimman paljon yrityksiä mukaan tähän työnseisaukseen joka järjestetään 18.9.2017 milloin emme tee työtä koko päivänä, emmekä myöskään tee omalta osalta verorahaa Suomen valtiolle!
Meidän arvomaailmaan suomalaisena yrityksenä ei kuulu että joudumme elämään pelossa omassa maassa nimeltä Suomi ja samalla katsomme myös että suomen hallitus on epäonnistunut heidän ajamassa turvapaikka politiikassa. Lisäksi haluamme kunnioittaa uhreiksi joutuneita omalla tavallamme sekä nopeuttaa suomen hallituksen toimia antamalla myös taloudellista painetta päätöksiin sekä saataisiin myös tervettä keskustelua tähän Turun terrori-iskuun!
TÄTÄ SAA JAKAA!

Terveisin Jani Väkeväinen R.V. Group OY

@ https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=308002913001040&id=100013740004295

Arvaatteko paremman väen reaktion?
https://m.facebook.com/story.php?st...60496002:tl_objid.1595152160496002&__tn__=C-R
 
Itkettää nuo kuvat kuolleista suomalaisista naisista makaamassa kadulla kuin burkhiin ja hijabeihin verhottuina.

Ja ei vakuuta minkään muslimiyhteisön ulostulo, mukatuomitseminen, jossa samalla ratsastetaan Charlottevillen tragedialla.
 
Tuohon olisi ihan simppeli lääke. Muutetaan lakia niin että jokaisesta rikosnimikkeestä saa erillisen tuomion jotka lopuksi ynnätään. Ei mitään paljousalennuksia tms.

Eli kaksi murhaa ja kahdeksan yritystä. 2*15+8*9 vuotta. Ja terroristisesta tarkoituksesta bonuksena +50%. Yhteensä 153 vuotta. Lisäksi pitää lukita että henkirikosten ja törkeiden väkivallantekojen tuomiot lusitaan aina täysimääräisinä. Turun tero vapautuisi siis vankilasta aikaisintaam vuonna 2170. Ei tulisi ainakaan samoja ihmisiä toista kertaa kiusaamaan.

Annetaanko järjestelmässäsi ensikertalaisalennuksia? Siinä tapauksessa tuo alle 21-vuotiaana ja ensikertalaisena rikoksensa tehnyt pääsisi ehdonalaiseen jo istuttuaan kolmanneksen, eli 51 vuotta. Ensikertalaisalennuksia voi tietysti viilata alaspäin nykyisestä, kokonaan alennusjärjestelmää tuskin kannattaa purkaa. Vaikkapa 0-30 prosenttia alennusta tuomiosta riippuen iästä, entisyydestä ja rikoksen vakavuudesta.

Edit: en näköjään osaa lukea, siellähän se vastaus jo oli tekstin joukossa, pahoitteluni.
 
Shortsit kuuluu tietysti samaan asukokonaisuuteen

Katso liite: 16110

38331.jpg

https://www.thorsteinar.cz/obleceni/sportovni-kratasy-4-elements

On saman valmistajan housut.
Löytyykö tosta ruutupaita sankarista oikeasti kuvia tai videota missä se auttaa, eikä vaan katsele vieressä?
 
Annetaanko järjestelmässäsi ensikertalaisalennuksia? Siinä tapauksessa tuo alle 21-vuotiaana ja ensikertalaisena rikoksensa tehnyt pääsisi ehdonalaiseen jo istuttuaan kolmanneksen, eli 51 vuotta. Ensikertalaisalennuksia voi tietysti viilata alaspäin. Vaikkapa 0-30 prosenttia alennusta tuomiosta riippuen iästä, entisyydestä ja rikoksen vakavuudesta.

Ei mitään lievennyksiä tai loivennuksia kenellekään kun puhutaan törkeistä väkivallanteoista tai henkirikoksista.

Systeemini on kuitenkin sikäli oikeudenmukainen että jättämällä rikoksen tekemättä välttyy seuraamuksilta kokonaan :)
 
Tästä naisesta voisi joku ihmishirviö sanoa että omat koirat puri vähän pahemman kerran..

Omat koirat? Mistä lähtien katolilainen EU-kansalainen, joka on maassa työperusteisen maahanmuuton kautta, ja laiton turvapaikanhakijamuslimi Marokosta ovat mitään "omia koiria"? Nyt en tajua rinnastusta. Toinen on laillisesti täällä, toinen laittomasti. Ei oo mitään omia koiria
 
Viimeksi muokattu:
Meidän naispresidenttimme ei ole kovasti pisteitä tällä palstalla saanut, alla yksi juttu Hänestä. Lisäksi en voi koskaan unohtaa Ottawan sopimusta...

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Tarja Halonen haluaa pitää laittomat maassaolijat Suomessa

Tänä aamuna jouduin hieraisemaan aamun lehden ääressä silmiäni toisenkin kerran. Taannoinen presidenttimme oli nimittäin julkaissut kirjoituksen, jota ei voinut olla ihmettelemättä.

Halosen kirjoituksen ytimenä oli vaatimus siitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden palautukset olisi keskeytettävä niin pitkäksi aikaa, että vastaanottavien maiden tilanteesta tehtäisiin uusi arvio menemällä sitä varten paikan päälle. Näin siitä huolimatta, että hänen kirjoituksensa mukaan "emme voi ottaa tulevaisuudessa vastaan kaikkia niitä ihmisiä, jotka joutuvat erilaisen turvattomuuden vuoksi jättämään kotimaansa",

Halonen ei näytä ymmärtävän, että laittomasti maassa olevien ihmisten elättäminen Suomessa toimisi lähtömaiden asukkaille signaalina ja johtaisi mitä todennäköisimmin turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttävien elintasopakolaisten virran kasvuun. Se olisi erityisen haitallista todellista vainoa pakeneville.

Siksi Suomen pitäisi, toisin kuin Halonen ehdottaa, poistaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ihmiset mahdollisimman pikaisesti siinäkin tapauksessa, että vastaanottavien maiden tilanteesta tehtäisiin uusia selvityksiä. Käytäntöjen muuttaminen on tarpeellista vasta sitten, jos niissä ilmenee jotain erityistä.

Entinen presidentti esitti kirjoituksessaan myös, että Suomen pitäisi nostaa kiintiöpakolaisten määrää entistä suuremmaksi. Vaatia tietenkin voi, mutta minulla on sellainen käsitys, etteivät suomalaiset tai muutkaan EU-kansalaiset ole valmiita ottamaan suurempia ihmismääriä etenkään nyt kun EU:n tasolla on tehty päätös lisäkiintiöstä, jota tosin monet muut maat kuin Suomi eivät ole juurikaan noudattaneet.

Migrin tilastojen mukaan kuluvan vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tulijoita on ollut yhteensä 1135, joten samalla tahdilla päädyttäisiin koko vuoden aikana 4540 turvapaikanhakijaan. Heistä noin kolmannes saanee oleskeluluvan, joten yhdessä kiintiöpakolaisjärjestelmän ja EU:n taakanjaon kanssa maahamme jää pysyvästi ehkäpä noin 3000 tulijaa, jotka tuovat myöhemmin mukanaan lisäksi perheenjäseniään.

Tuollaisen ihmismäärän kotouttaminen ja integrointi suomalaiseen yhteiskuntaan on vaativa tehtävä maamme viranomaisille. Sen vaikeudesta voidaan katsoa varoittavina esimerkkeinä muun muassa aiemmin tulleiden heikkoa koulumenestystä ja olematonta työllistymisastetta, heidän profiloitumistansa tietyissä rikoslajeissa sekä ihan arkipäiväisenä - ja itsellenikin vastaan tulleena asiana - kieltäytymistä naisten kättelemisestä.

Itse olisinkin, toisin kuin entinen presidenttimme, valmis lopettamaan kokonaan spontaanien turvapaikanhakijoiden vastaanottamisen ja päästämisen maamme rajojen sisälle. Lisäksi määrittelisin kiintiöjärjestelmien kautta tulevien ihmisten määrän kotouttamistulosten mukaisesti siten, että jokainen vastaanotettu ihminen saadaan omaksumaan elämäntapa, joka on yhteensopiva suomalaiseen yhteiskuntaan. Tuo määrä olisi käsittääkseni ennemminkin kymmeniä kuin tuhansia kotoutettavia.

* * *

Lopuksi pari sanaa toisesta aiheesta, koska Saksan jalkapallopommittajan motiivi on selvinnyt. Kirjoittelin asiasta kymmenen päivää sitten ihmetellen terrorivapaan pommin asettajan motiiveja ja ehdotellen niiksi mielikuvitustani venyttelemällä mm. kohteeksi joutuneen joukkueen tai sen kannattajien pyrkimystä vahingoittaa kilpailevaa joukkuetta, omien fanien pettymystä joukkueen menestykseen, järjestäytynyttä rikollisuutta ja mustasukkaisuutta.

Nyt ilmi tulleen tiedon perusteella selitys oli kuitenkin oman mielikuvitukseni tuotoksia ihmeellisempi: pommintekijä nimittäin laski sen varaan, että paha saadaan nykyisessä muslimiterrorismin värittämässä ilmapiirissä lavastettua islamistien ja islamin viaksi.

Omassa maailmankuvassani tapaus asettuu uudeksi löperöstä maahanmuutosta aiheutuneeksi seurannaisongelmaksi. Sellaisena se on hyvä peruste kiristää Suomen ja EU:n maahanmuuttopolitiikkaa nykyisestä.

Näin siksi, että kokonaisuuden kannalta kantaväestön tekemät, mutta maahanmuuttopolitiikan epäonnistumista hyödyntävät, laittomuudet ovat yhteiskunnalle aivan yhtä haitallisia kuin tulijoiden oma huono käyttäytyminen. Onhan kantaväestöön kuuluvan henkilön räjäyttämä pommi täsmälleen yhtä tuhoisa ja tuomittava kuin terrorisinkin asettama - eikä nyt puheena olevaa pommia olisi koskaan räjäytetty ilman epäonnistunutta humanitaarista kotouttamispolitiikkaa.
 

Viddu..tämä on aivan uskomatonta..:eek::confused:

15073350_10154619125736067_4708362240601224095_n.jpg

Tomi Peltonen Ensinnäkin: iskujen kohdalla ei ole mitään syytä olettaa, että kyse olisi turvapaikkapolitiikan epäonnistumisesta. Useampi maahanmuuttaja/turvapaikanhakija suojeli uhreja ja jahtasi tekijää, tekijöitä oli tällä hetkellä epäiltynä vain yksi.

Toiseksi: tätä jaetaan pääasiassa rasistisin vaikuttimin. Vaikka alkuperäisessä mielenilmaisussa nyt ei sattuisikaan olemaan rasistisia perusteluja, on hyvä tietää mitkä tässä ovat taustat. Huomautus myös: en väittänyt perusteluiden olevan rasistisia, miltä ne kuitenkin pahasti haisevat. Tulkitsit sen ihan itse siihen.

Kolmanneksi: koko ilmoitusteksti on täynnä rasistien koirapillejä "terveestä keskustelusta" lähtien. Ei hyvällä tahdolla tehdyssä sellaisia ole
Tykkää · 22 · 2 t
1800218_744368908914845_1983504572_n.jpg

Daryl Taylor Excellent response, Tomi
Tykkää · 3 · 1 t
11709496_1134430903239450_2380501309772506696_n.jpg

Minna Maria Eerolainen FC TPS ei välttämättä halua tulla yhdistetyksi tälläiseen sponsoriin. Jalkapallossa on tehty vuosia globaalilla tasolla rasisminvastaista työtä ja vaikka tuota mielenilmaisua kuinka ajattelisi sen perusta on rasistinen.
Tykkää · 4 · 1 t
12240123_114838375546966_5144111186286380774_n.jpg

Juha Petteri Jokilaakso Muistelinkin, että Salminen on jostain tuttu hahmo. Ja tätä samaa tavaraahan löytyy useamman kolumnin verran. https://www.aamulehti.fi/…/kolumni-terveisia…/

Kolumni: Terveisiä äärivasemmistolle – entä jos…
AAMULEHTI.FI

Tykkää · 2 · 1 t · Muokattu

Tomi Peltonen Joo teemat on Salmisella selvät. Jokanen tavallaan
Tykkää · 1 min
20915155_330397050735004_3289904670178083815_n.jpg

Kalervo Kaale-Paale :D vttu mitä itkemistä. huhhuh. toivottavasti menee mokoma paskapulju nurin :D
Tykkää · 4 · 2 t
18893137_10211188927851939_4603902439931343782_n.jpg

Viivi Senghore ... vai laitetaanko rasismille asteet 1. rasisti 2. piilorasismi 3. mulla on muslimikaveri, mutta...? "Freedom of speech is not racism, but it has its limits and racism is one of them"
Tykkää · 2 · 2 t
19875373_10213324761011511_3950235977918649794_n.jpg

Pikku Apina "Meidän arvomaailmaan suomalaisena yrityksenä ei kuulu että joudumme elämään pelossa omassa maassa nimeltä Suomi ja samalla katsomme myös että suomen hallitus on epäonnistunut heidän ajamassa turvapaikka politiikassa. Lisäksi haluamme kunnioittaa uhrei…Näytä lisää
Tykkää
· 2

Pikku Apina njaa. no hallitus on ajanut melkosen paljon kiristyvää turvapaikka politiikkaa joka on ajanut melko monia ihmisiä hemmetin pahaan jamaan ilman syytä. Veikkaan tosin että firmalla ei se kantti asiaan ole, vaan päinvastainen :p
Tykkää · 1 · 2 t · Muokattu
18556174_10155415788759434_5825083556634823335_n.jpg

Mari Anne Ja mun on vaan vaikea ottaa tosissaan ja millään vakavuudella tällaisia ilmoituksia, jotka vilisee alkeellisia kirjoitus- ja yhdyssanavirheitä ja josta puuttuvat välimerkitkin..
Jos tehdään ilmoitus, koskien jotakin ryhmää ja halutaan oikeasti olla vakuuttavia, niin pitäisi vähän panostaa siihen ulosantiinkin.

Tällaiset " laitetaan tänne
naama kirjaan että jakakaa kun meidän porukka ja naapurin Pera muuten vastustetaan sitä mitä te teette eikä me mennä siks töihi, ettäs tiiätte ja se on teille häviö!" -tyyliset kirjoitukset saa mut vaan huvittumaan. En pysty vakavasti suhtautumaan sitten millään..
Tykkää · 1 t

Daryl Taylor Taas tämä ryhmä käytetään kanavana Facebook-tietoihin perustuvan nimettömän ja vastuuta kaihtavan kustantajan verkkosivuilta löytyneen ilmoituksen jakeluun.
Lähdekritiikkiä?
Tykkää · 3 · 2 t
18 vastausta · 2 t
12512553_10208688911249248_4390162470084086491_n.jpg

Juha Rantala Firmaansa voi markkinoida niin monella tavalla. Vaikka viettämällä lepopäivää ja kehittelemällä sille jonkun huomiota herättävän syyn. Mutta onko kaikki näkyvyys hyvästä?
Tykkää · 1 · 2 t
14590241_1718400525152126_4764806815228131366_n.jpg

Annika Järvinen Onko tämä firma menettänyt harkintansa rippeetkin?
Tykkää · 1 · 1 t
18033485_10154487539961569_7430693143170493105_n.jpg

Tino Lintunen "me ei tehäenää mitääm!!1!"
Tykkää · 3 · 1 t
11169948_811053465639694_91680974155732954_n.jpg

Kalle Virtanen Tekee hyvää TPS:n maineelle tämä. :D Nim: Terveisiä Raumalta.
Tykkää · 2 · 1 t
15690_10152590882812410_5208491287414023011_n.jpg

Tiina Pirilä Sponsoroivat myös FC Interin junioreja ja TuToa.
Tykkää · 46 min
20915155_330397050735004_3289904670178083815_n.jpg

Kalervo Kaale-Paale Palervo meikä laitto tästä just käännöksen yhteen vassari meme grouppiin, mun mielestä ois ihan asiallista pistää esimerkiks ton firman sähköpostiosotteet järjestelmällisesti tukkoon seuraavat 6kk, että tietävät menneensä lakkoon. vähän "taloudellista painetta" :D
Tykkää · 1 · 1 t

Tomi Peltonen Vahinkoja sattuu :D
Tykkää · 1 · 1 t

Kalervo Kaale-Paale Palervo Mitä tarkoitat tällä?? Ai että "hups, lähetin vahingossa kuukauden ajan joka päivä 10 gigaa dänkkejä meemejä kaikilta mun 40 gmail-tililtä noiden firman jokaiseen mailiosotteeseen"?
Tykkää · 1 t

Tomi Peltonen Jotain tollasta :D vahinkoja sattuu ku kato ei oikeen handlaa tätä sähköpostin käyttöö
Tykkää · 1 t

Tiina Pirilä Yritys sponsoroi myös TuTo Hockeyta ja FC Interin junioreja.
Tykkää · 47 min
20664950_10155585463749941_2626872705587306317_n.jpg

Mikko Pitkänen Tuon Jani Väkeväisen seinällä näyttää asian tiimoilta olevan pientä keskustelun poikasta. Ainakin huomiota on firma saanut
Tykkää · 20 min
167876_1666987207377_6642292_n.jpg

Krister Karttunen Jättääköhän ne myös palkat maksamatta yhdeksi päiväksi?
Tykkää · 1 · 2 min
 
Meidän naispresidenttimme ei ole kovasti pisteitä tällä palstalla saanut, alla yksi juttu Hänestä. Lisäksi en voi koskaan unohtaa Ottawan sopimusta...

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Tarja Halonen haluaa pitää laittomat maassaolijat Suomessa

Tänä aamuna jouduin hieraisemaan aamun lehden ääressä silmiäni toisenkin kerran. Taannoinen presidenttimme oli nimittäin julkaissut kirjoituksen, jota ei voinut olla ihmettelemättä.

Halosen kirjoituksen ytimenä oli vaatimus siitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden palautukset olisi keskeytettävä niin pitkäksi aikaa, että vastaanottavien maiden tilanteesta tehtäisiin uusi arvio menemällä sitä varten paikan päälle. Näin siitä huolimatta, että hänen kirjoituksensa mukaan "emme voi ottaa tulevaisuudessa vastaan kaikkia niitä ihmisiä, jotka joutuvat erilaisen turvattomuuden vuoksi jättämään kotimaansa",

Halonen ei näytä ymmärtävän, että laittomasti maassa olevien ihmisten elättäminen Suomessa toimisi lähtömaiden asukkaille signaalina ja johtaisi mitä todennäköisimmin turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttävien elintasopakolaisten virran kasvuun. Se olisi erityisen haitallista todellista vainoa pakeneville.

Siksi Suomen pitäisi, toisin kuin Halonen ehdottaa, poistaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ihmiset mahdollisimman pikaisesti siinäkin tapauksessa, että vastaanottavien maiden tilanteesta tehtäisiin uusia selvityksiä. Käytäntöjen muuttaminen on tarpeellista vasta sitten, jos niissä ilmenee jotain erityistä.

Entinen presidentti esitti kirjoituksessaan myös, että Suomen pitäisi nostaa kiintiöpakolaisten määrää entistä suuremmaksi. Vaatia tietenkin voi, mutta minulla on sellainen käsitys, etteivät suomalaiset tai muutkaan EU-kansalaiset ole valmiita ottamaan suurempia ihmismääriä etenkään nyt kun EU:n tasolla on tehty päätös lisäkiintiöstä, jota tosin monet muut maat kuin Suomi eivät ole juurikaan noudattaneet.

Migrin tilastojen mukaan kuluvan vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tulijoita on ollut yhteensä 1135, joten samalla tahdilla päädyttäisiin koko vuoden aikana 4540 turvapaikanhakijaan. Heistä noin kolmannes saanee oleskeluluvan, joten yhdessä kiintiöpakolaisjärjestelmän ja EU:n taakanjaon kanssa maahamme jää pysyvästi ehkäpä noin 3000 tulijaa, jotka tuovat myöhemmin mukanaan lisäksi perheenjäseniään.

Tuollaisen ihmismäärän kotouttaminen ja integrointi suomalaiseen yhteiskuntaan on vaativa tehtävä maamme viranomaisille. Sen vaikeudesta voidaan katsoa varoittavina esimerkkeinä muun muassa aiemmin tulleiden heikkoa koulumenestystä ja olematonta työllistymisastetta, heidän profiloitumistansa tietyissä rikoslajeissa sekä ihan arkipäiväisenä - ja itsellenikin vastaan tulleena asiana - kieltäytymistä naisten kättelemisestä.

Itse olisinkin, toisin kuin entinen presidenttimme, valmis lopettamaan kokonaan spontaanien turvapaikanhakijoiden vastaanottamisen ja päästämisen maamme rajojen sisälle. Lisäksi määrittelisin kiintiöjärjestelmien kautta tulevien ihmisten määrän kotouttamistulosten mukaisesti siten, että jokainen vastaanotettu ihminen saadaan omaksumaan elämäntapa, joka on yhteensopiva suomalaiseen yhteiskuntaan. Tuo määrä olisi käsittääkseni ennemminkin kymmeniä kuin tuhansia kotoutettavia.

* * *

Lopuksi pari sanaa toisesta aiheesta, koska Saksan jalkapallopommittajan motiivi on selvinnyt. Kirjoittelin asiasta kymmenen päivää sitten ihmetellen terrorivapaan pommin asettajan motiiveja ja ehdotellen niiksi mielikuvitustani venyttelemällä mm. kohteeksi joutuneen joukkueen tai sen kannattajien pyrkimystä vahingoittaa kilpailevaa joukkuetta, omien fanien pettymystä joukkueen menestykseen, järjestäytynyttä rikollisuutta ja mustasukkaisuutta.

Nyt ilmi tulleen tiedon perusteella selitys oli kuitenkin oman mielikuvitukseni tuotoksia ihmeellisempi: pommintekijä nimittäin laski sen varaan, että paha saadaan nykyisessä muslimiterrorismin värittämässä ilmapiirissä lavastettua islamistien ja islamin viaksi.

Omassa maailmankuvassani tapaus asettuu uudeksi löperöstä maahanmuutosta aiheutuneeksi seurannaisongelmaksi. Sellaisena se on hyvä peruste kiristää Suomen ja EU:n maahanmuuttopolitiikkaa nykyisestä.

Näin siksi, että kokonaisuuden kannalta kantaväestön tekemät, mutta maahanmuuttopolitiikan epäonnistumista hyödyntävät, laittomuudet ovat yhteiskunnalle aivan yhtä haitallisia kuin tulijoiden oma huono käyttäytyminen. Onhan kantaväestöön kuuluvan henkilön räjäyttämä pommi täsmälleen yhtä tuhoisa ja tuomittava kuin terrorisinkin asettama - eikä nyt puheena olevaa pommia olisi koskaan räjäytetty ilman epäonnistunutta humanitaarista kotouttamispolitiikkaa.

Voi jumalauta tuon naisihmisen ajatuksenjuoksua. :facepalm:

Halosen kirjoituksen ytimenä oli vaatimus siitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden palautukset olisi keskeytettävä niin pitkäksi aikaa, että vastaanottavien maiden tilanteesta tehtäisiin uusi arvio menemällä sitä varten paikan päälle.

Mitä helvetin harkintaa Migrin muka pitäisi tehdä esim. jonkun Marokon suhteen mistä tämä tekijä on lähtöisin ? Ei liene ole niitä maailman vaarallisimpia maita. Sanon vielä kerran että olen inhonnut tuota naista aina siitä lähtien kun tämä toimi ulkoministerinä. Aiemmin tänään nähdyssä tasavallan presidentin lehdistötilaisuudessa kävi sentään selväksi mitä mieltä nykyinen viranhaltija on tilanteesta. Tämän käsitys on hieman realistisempi.
 
Oletko jo rauhoittunut? Onko nuppi siinä kunnossa, että voi taas ottaa vastaan jotain?

Minä en halua, että missään meillä alkaa notkua lähi- itäläisiä tai esim. afgaaneja astaloita ja puukkoja jemmassa toreilla ja ostareilla. Nämä sankarit menevät nollasta sataan niin nopeasti, että käyvät kenen tahansa kimppuun addupäissään.

Toivottavasti ei ala tulemaan ruumiita tai invalideja, kun "varaudutaan" vastaaviin tapahtumiin esim. pesismailoilla ja jokainen kännipaini nähdään terroritekona.

Tuosta sinun tämänkertaisesta kirjoituksesta olen samaa mieltä, mutta en silti ota takaisin sanojani. Nyt kirjoitat eri asiasta kuin se mihin konahdin.
 
Onhan tämä kammottavaa. Suomi ei ole enää se, minkä siitä teki maailman parhaimman maan elää. Syvä pahuus on haluttu Suomeen ja nyt se on saatu. Ymmärrän toki niitä poliitikkoja, jotka taloudellisesti tästä toimivan yhteiskunnan alasajosta hyötyvät. Hehän saavat sentään silkkaa rahaa tai messevän virkapaikan EU:n ytimestä.

Heitä en ymmärrä lainkaan, jotka eivät tästä mitään hyödy. Heitä, joiden lapsiensa tulevaisuus tuhotaan, päiväkodit, koulut ja koko elinympäristö muutetaan kehitysmaalaisiksi, niin mikä heidän motiivinsa lienee asian puolesta? #Unelma? #Pohjatonidiotismi?

Antaa nyt pölyn laskeutua ja jäädään odottelemaan seuraavaa iskua. Sehän on tulossa satavarmasti. Toivon foorumilaisille muuta kuin iskua omaan lähipiiriin. Itse olen monikulttuuria saanut kokea lapseni kautta aivan tarpeeksi omalle kohdalleni. Toivottavasti Arvopohja ei Teihin ulotu.
 
Tekisi mieli leikkiä lääkäriä, mutta taidan leikkiä sittenkin rouvan kanssa...

Juudas Kannisto
35 min
CW: Racism, fascism, sexism, events in Turku (stabbing, murder, violence against women)

Like I've said multiple times: There is no sufficient evidence as of yet to call this a terrorist attack and calling it such without sufficient evidence just because the stabber is a person of color is racist. Period.

It is one possibility that the stabber is a fascist, who attempted to inspire (more) hate and fear towards immigrants and refugees in white finnish people and in doing so sabotage their chances to live safely and peacefully in Finland. If so, then it truly is an act of terrorism, to which Finland has responded exactly as the terrorist hoped: By fueling racism, by increasing (for instance) police violence, surveillance and control over racialized peoples and by giving space and platform to racists and fascists and their violence.

Whether the stabbing was an act of terrorism or not, our response should be one and the same: fighting against racism, deportations, the inhuman treatment of paperless and asylum seekers, racist profiling, the so called "dialogue", sexism, violence against women and fascism.
 
Back
Top