Uutisia Belgiasta

Pihatonttu

Respected Leader
Niin missään ei ole mitään kuvausta pahoinpitelijästä. Se voi olla ihan hyvin Jaques Poirot, syntyperäinen belgialainen.

Toki.

Tuntomerkkien puuttuminen ollut jo vuosia tuntomerkki.

Jos ultravirheä lobbari tai hänen puolisonsa ei halua paljastaa tekijästä tai tekoon syyllistyneestä väljästä kaveriporukasta mitään niin kyse on kahdesta äreästä toisiaan muistuttavasta tummiin pukuihin ja knalleihin pukeutuvasta tuuheaviiksisestä herrasmiehestä ja pahoinpitely on suoritettu koukkupäisillä kävelykepeillä.

Epäillyt:

1576354511747.png
 

PM04

Kapteeni

PM04

Kapteeni
"Tapaus on herättänyt Belgiassa voimakkaita reaktioita".

- Kyseinen tapaus herätti tapahtumahetkellä voimakkaita erektioita
olisi ehkä todellisempi kuvaus
tapahtuneesta?

Ympäri Eurooppaa samaa paskaa. Jännä nähdä, milloin alkaa ruudin poltot? Eihän se tarvi, kuin sopivan perheen lapsen uhriksi ja siitä kipinän kunnon rähinöille?
 

Oho

Kenraali
Briteissakin oli se hyvin laaja grooming sknadaali Rotheramissa. Suunnilleen kaikki luuli etta kyseessa oli etupaassa pakistanilaiset mutta kun tapauksesta myohemmin tehtiin varoittava koulutusvideo tytoille ilmenikin, etta touhun taustalla oli vitivalkeat perusbritit. Hiukan yllatti kaiken sen perusteella mita tapahtumista luuli tietavansa.

Jassoo


Luulin olevani nokkela mutta olinkin just niin tyhma yleensakin.. Toisaalta hiukan oudolta, tai siis pikemminkin juuri odotetun laiselta peffan pussaamiselta, kuulostaa toi artikkelin lopussa oleva sisaministerion lausahdus kun kattoo tuomittuijen nimia.....
 
Viimeksi muokattu:

PSB 5500

Ylipäällikkö
"Tapaus on herättänyt Belgiassa voimakkaita reaktioita".

- Kyseinen tapaus herätti tapahtumahetkellä voimakkaita erektioita
olisi ehkä todellisempi kuvaus
tapahtuneesta?

Ympäri Eurooppaa samaa paskaa. Jännä nähdä, milloin alkaa ruudin poltot? Eihän se tarvi, kuin sopivan perheen lapsen uhriksi ja siitä kipinän kunnon rähinöille?
Samaa tässä mietin itsekin että milloin jollakin menee kuppi nurin niin pahasti että alkaa tapahtumaan. Tai toinen vaihtoehto että perseily saa uudet, rankemmat mittasuhteet ja moniosaajat ottavat entistä kovemmat otteet käyttöön ja tilan haltuunotto alkaa oikein kunnolla..
 

miheikki

Greatest Leader
Kommenteista poimittua.


Belgiassa kuohuttaa 14- vuotiaan tytön joukkoraiskaus, joka sai hänet tekemään itsemurhan. Tekijöistä pari 18- 19 vuotiaita. Maassa tehdään 200 joukkoraiskausta vuodessa!!!! (IL tai IS)

Ruotsissa tunnetaan jo hyvin termi tuplaraiskaus: nainen raiskataan ja siitä selvittyään hänet raiskataan uudelleen muuutaman sadan metrin päässä!

Expressen lehti kirjoitteli joskus ruotsalaisista, jotka joutuivat ottamaan salaisen henkilöllisyyden.

Eräs nuori nainen oli todistanut oikeudessa ja häntä ruvettiin jahtaamaan oikein urakalla. Hän sai salatun henkilöllisyyden, mutta se oli kauhea virhe.

Hänen piti muuttaa pois kotiseudultaan, hylätä perhe ja ystävät, eikä hän voinut esittää mitään ammatti- tai työtodistuksia missään. Poliisi kävi kerran viikossa tuomassa 150€ rahaa elämiseen. Koko loppuelämä tuota!

Toinen professori4. kesäkuuta 2021 klo 10.00
Tässä kannattaa muistaa Oulussa tapahtunut nuoren tytön raiskaus, mikä johti siihen, että tyttö hirtti itsensä. Oululainen poliisi Markus Kiiskinen kiisti julkisuudessa mitään tällaista tapahtuneen, kunnes Junes Lokka uhkasi paljastaa tapauksen yksityiskohdat. Vasta sen jälkeen Kiiskinen myönsi tapahtuneen. Mielestäni on hyvin vakavaa, että poliisi valehtelee julkisuudessa, ja siksi suomalaisten olisi syytä muistaa tämän poliisin nimi.
 

TeVu

Luutnantti
Belgiassa taas joukkoraiskaus, jonka johdosta 14-vuotias uhri tappoi itsensä.
Lehtijutun perusteella 200 joukkoraiskausta vuosittain!
Mikä heihin on mennyt?

Minun mielestäni noiden nuorten rangaistus saisi ulottua heidän vanhempiinsa, jos niitä on. Kotikasvatuksesta tuo on kaikki lähtöisin. Voisi loppua se kotioloissa tapahtuva Äläwäbälöinti kun penikoiden tekemät "keppostelut" yltäis vanhempiin saakka, muutoinkin kuin korvausmielessä. Korvauksethan noilla maksaa aika yleisesti valtio, eli siinäkään ei se keppi ulotu sinne mihin pitäisi.
Mielellään vaikka jo annetun oleskeluluvan ja mahdollisen kansalaisuuden poistaminen, mikäli oma jälkikasvu rettelöi.
 

PM04

Kapteeni
Tanskan malli vaikuttaa hyvältä mallilta.
Meiltä varmaan löytyisi joku sopivan syrjäinen saaripahanen, minne geelitukat voisi dumpata odottamaan paluulentoa?
Ahvenanmaata en todellakaan haluaisi pilata, mutta joku kusinen vanha linnakesaari voisi toimia. Sinne sitten screenien näytöille paluulentojen aikatauluista kuvaa. Marraskuun syysmyräkät saavat kummasti sandaalienkärjet kohti etelää...
 

Coffee Man

Respected Leader
Ammattisotilas Jürgen Conings, 46, on viimeksi nähty toukokuun 17. päivänä. Ennen katoamistaan hän varasti kasarmiltaan neljä sinkoa, konepistoolin ja luodinkestävän liivin. Hän on mediatietojen mukaan erinomainen naamioituja ja tarkka-ampuja, joka on palvellut entisessä Jugoslaviassa, Kosovossa, Libanonissa, Irakissa ja Afganistanissa. Häntä pidetään äärimmäisen vaarallisena.

Coningsin arsenaalista valtaosa, kuten singot ja P90-konepistooli, löytyivät hänen hylätystä Audi Q5:stään. Autossa oli myös kranaatteja, haulikon ammuksia ja selviytymistarpeita kuten kuivamuonaa, vettä ja kartta. Tämän lisäksi auto oli ansoitettu kranaatilla.

Äärioikeistolaisena pidetty Conings oli jo ennen tätä tapausta tiedustelupalveluiden tiedossa ja samalla tarkkailtavien potentiaalisten terroristien listalla kuin ääri-islamistitkin.– En voi elää näiden ihmisten valheiden kanssa, niiden, jotka päättävät, miten meidän tulee elää. Niin sanottu poliittinen eliitti ja nyt myös virologit päättävät, miten minun ja sinun pitää elää, Conings muun muassa kirjoitti.

Poliisi on viime aikoina käyttänyt etsinnöissä myös ruumiskoiria. Viranomaiset eivät ole ottaneet kantaa kysymykseen, uskovatko he miehen tehneen itsemurhan.
 
Viimeksi muokattu:
Top