Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Uutisia Bulgariasta

Viestiketju osiossa 'Ulkomaan uutiset' , aloittaja 3JK, 02.03.2011.

 1. vessaharjamies

  vessaharjamies Luutnantti

  Liittynyt:
  22.10.2011
  Viestejä:
  361
  Tykkäykset:
  680
  Pisteet:
  36
  Maarajalla pakolaisten pääsy on kohtuu helppo estää suhteellisen vähällä voimankäytöllä ja siviiliuhreilla, mutta jos turkkilaiset alkavat lastata pakolaisia veneisiin ja lähettää vesiteitse niin se lienee aika paljon hankalampi juttu. Siinä vaiheessa kun veneet ovat päässeet perille on jo tavallaan liian myöhäistä ja käännyttääkään ei voi aluevesirajalta tai lopputuloksena on valtavat määrät hukkuneita.
   
 2. Sardaukar

  Sardaukar Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  05.03.2014
  Viestejä:
  7,653
  Tykkäykset:
  13,356
  Pisteet:
  1,286
  Tehdään kuten italialaiset Pantellerialla, eli otetaan jokin saari ja sijoitetaan ne veneilijät sinne. Tätähän Australia käyttää.

  Kyllä sana leviää, että veneilemällä päätyy vain vielä paskempaan paikkaan.
   
 3. Mainos 4. vessaharjamies

  vessaharjamies Luutnantti

  Liittynyt:
  22.10.2011
  Viestejä:
  361
  Tykkäykset:
  680
  Pisteet:
  36
  Tuo varmaan voisi toimia teoriassa, mutta käytännössä tiedostavien ja median mölinä rasismista ja ihmisoikeuksista kävisi ennen pitkää kestämättömäksi. Jollain aikavälillä ne ihmiset pitäisi sieltä telttaolosuhteista kuitenkin päästää Eurooppaan. Käytännössähän tuosta seuraisi pysyvä taakanjakomekanismi, jossa Turkki syöttää pakolaisia saarille ja eurooppalaiset siirtävät niitä sieltä EU-alueelle.
   
 5. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  17,057
  Tykkäykset:
  17,981
  Pisteet:
  1,286
  Aivan. Mutta miten kauan Eurooppa voi jatkaa kiristyksen uhrinakaan? Kaikki osapuolet niin liittolaiset kuin vihollisetkin höyläävät Eurooppaa huolella kankkuun alinomaa....ei tämä pitkän päälle onnistu näinkään. Euroopan pään yli neuvotellaan ja siimaa lentää rullalta ulos koko ajan.

  ainii. Euroopan yhteenlaskettu sotilasväki on hirmu iso ja yhteenlaskettu sotilasbudjetti hirmuinen.....kukapa hullu sitä uskaltaisi uhmata?:facepalm: Ei tieten kukaan paitsi mitä nyt Venäjä ja Turkki...ja Yhdysvaltain päämies ei enää edes kättele Unionin mahtirouvaa vieraisilla. Hyvin menee.
   
  vessaharjamies tykkäsi tästä.
 6. vessaharjamies

  vessaharjamies Luutnantti

  Liittynyt:
  22.10.2011
  Viestejä:
  361
  Tykkäykset:
  680
  Pisteet:
  36
  Minä näkisin, että Euroopan voima on taloudessa ja sillä Turkin kaltaiset maat olisi laitettavissa kohtuullisen tehokkaasti polvilleen. Eurooppa kestänee pahimman skenaarion muutama miljoonaa pakolaista, mutta kestääkö Turkki sitä, ettei saa vietyä mitään maassa valmistettuja tuotteita EU-alueelle...tosin tässäkin yksittäisten maiden eli esimerkiksi Saksan edut ajavat koko unionin edun ohi, koska Turkki on saksalaisille tärkeä kauppakumppani.
   
  PSB 5500 ja baikal tykkäsivät tästä.

Jaa tämä sivu