Uutisia Irlannista

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Jukkis
  • Aloitus PVM Aloitus PVM

Jukkis

Ylipäällikkö
En muistanut missä ketjussa näitä harjoituksia oli aikaisemmin käsitelty, enkä löytänyt Irlannille omaa uutisketjua, joten aloitin sellaisen.

Kokoontumisajot läntisellä reitillä ovat käynnissä. Eri luokkien aluksia on saapunut kivasti kuvattavaksi. Eli kyse on siitä venäjän alunperin Irlannin talousalueelle suunnittelemasta laivastoharjoituksesta, jota äläkän myötä siirsivät hieman.

 
Tapahtumapaikka on suljettu ja tutkinta on käynnissä. Kuuden jälkeen illalla noin 50 maahanmuuttovastaista mielenosoittajaa murtautuivat poliisin asettamien esteiden läpi. Jotkut huusivat ”hakekaa heidät ulos” ja eräs mielenosoittaja potkaisi sivupeilin irti poliisiautosta. Toinen mielenosoittaja oli kietoutunut Irlannin lippuun.


Pian tämän jälkeen mellakkapoliisit saapuivat paikalle rauhoittamaan tilannetta.

Poliisi ei ole toistaiseksi kommentoinut epäillyn tekijän kansallisuutta tai muita yksityiskohtia.

BBC:n mukaan Irlannin oikeusministeri Helen McEntee on kertonut olevansa ”syvästi järkyttynyt” hyökkäyksestä. Myös pääministeri Leo Varadkar ilmaisi huolensa tapauksen johdosta.
 
Poliisi epäilee teosta tällä hetkellä vain yhtä ihmistä. Epäilty on noin 50-vuotias mies ja hänet on pidätetty. Viranomaisten mukaan teon motiivi on toistaiseksi tuntematon. BBC:n mukaan poliisi on pyytänyt ihmisiä luottamaan viranomaisten tiedotukseen ja välttämään sosiaalisessa mediassa leviäviä tietoja hyökkäyksestä ja epäillystä

 
Eurooppa valuu kohti sisällissotaa. Vain ajan kysymys missä ja koska leimahtaa kunnolla.
 
BBC:n lähteiden mukaan tekijä on Irlannin kansalainen, joka on asunut maassa 20 vuotta.

Ei se hevostallissa syntynyt rotta muutu hevoseksi vaikka asuu koko ikänsä hevostallissa.. Vähän näistä mellakoista muuten taitaa vielä olla juttua meikäläisessä mediakentässä?
 
Ei se hevostallissa syntynyt rotta muutu hevoseksi vaikka asuu koko ikänsä hevostallissa.. Vähän näistä mellakoista muuten taitaa vielä olla juttua meikäläisessä mediakentässä?

YLE: "Dublinissa levottomuuksia puukotusiskun jälkeen - poliisin mukaan taustalla on äärioikeistolainen ideologia"
 
Maahan ei haluta autojen polttajia, joten tätä protestoidaan...polttamalla autoja?
Hämmentävää...
 
Back
Top