Uutisia Kanadasta


Eli oliko se nyt 2 ylimääräistä AOPSia rannikkovartiostolle? Eli yhteensä 4, plus 6 laivastolle. Vai oliko se yllätys, että ylipäänsä tuli 2 rannikkovartiostolle?
In November 2019, the engineering design contract for the Arctic and Offshore Patrol Ships project was awarded to Irving Shipbuilding Inc. In November 2022, the build contract was amended to include the construction of the two AOPS for the Canadian Coast Guard, in addition to the six AOPS being built for the Royal Canadian Navy.

 
Viimeksi muokattu:
Eli oliko se nyt 2 ylimääräistä AOPSia rannikkovartiostolle? Eli yhteensä 4, plus 6 laivastolle. Vai oliko se yllätys, että ylipäänsä tuli 2 rannikkovartiostolle?
Veikkaan 6+2, sanojen muotoilu ei oikein toimi jos olisi jo ollut tiedossa kaksi vartiostolle laivaston laivojen jälkeen ja sitten tulisi vielä kaksi lisää.
 
Veikkaan 6+2, sanojen muotoilu ei oikein toimi jos olisi jo ollut tiedossa kaksi vartiostolle laivaston laivojen jälkeen ja sitten tulisi vielä kaksi lisää.
Joo niin se kai on tuon canada.ca linkin mukaan, että nyt vain seremonioitiin tuo marraskuun 2022 päätös, että CG saa myös 2.
 
While Canada announced it will close its Arctic centre in Norway, Washington shared plans to re-establish a U.S. post there.
 
mobile-government-vehicle-romana-didulo-849957710.jpg


Kuka voisi uskoa että filippiiniläisestä siirtotyöläisestä voisi tulla Kanadan kuningatar? No kyllä siihen aina joku uskoo.

After camping out for two months in an old school in a small Canadian village, a self-proclaimed "queen" and her entourage have left for a farm nearby, although villagers are worried they may return.
The presence of the group in Richmound - a village of about 150 people in south-western Saskatchewan - drew a significant police presence, loud protests by locals and at least one arrest.
The group is led by Romana Didulo, a QAnon-inspired conspiracy theorist.
She and her followers have spent the last few years travelling around Canada in motorhomes and other vehicles.
In September, after between 15 and 25 members moved into the former school, villagers held protests, driving around the buildings in their cars and honking their horns.
Village officials repeatedly said they wanted the group out, but were stymied by the fact that the school is privately owned by one of Ms Didulo's supporters. The current owner of the building and land, Ricky Manz, was arrested and charged with assault during an altercation in October.

The self-proclaimed "Queen of Canada" and her retinue were broadcasting online every day from the school, and last week sharp-eyed villagers noticed a heater propped up on a propane tank in the background of a livestream.


Kultti herättää kauhua pienessä kanadalaiskylässä

---------------------------------------------

Romana Didulo on salaliittoteoreetikko, joka väittää olevansa Kanadan oikea kuningatar. Hänellä on pienehkö joukko (muutama kymmen) aktiivisia seuraajia jotka ajelevat asuntoautoilla ympäri maata, ja jonkunverran isompi kööri seuraa häntä Telegrammissa. Hän antaa julistuksia joissa mm. vapauttaa seuraajansa veloista ja laskuista. Kyseessä on eräänlainen kanadalainen vastine USAn 'Sovereign Citizen' -aatteelle.
Jotkut Romanan julistuksista ovat herättäneet huolta, hän mm. käski ampua kaikki koronarokottajat. Ainakaan toistaiseksi mitään uhkauksia ei ole toteutettu käytännössä.

Nettihuhujen mukaan Didulo oli alkujaan vain vloggari, joka postasi videoita ja livestriimejä joissa promosi salaliittoja ja rajatietoa. Sitten hän perusti "Canada 1st" -puolueen, ja pari venäläistä nettitrollia linkkasi hänet Qanon-liikkeeseen ja promosi häntä voimakkaasti siellä.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top