Uutisia Kanadasta

Tilanne tapahtunut ilmeisesti n. 2km matkalla. Loukkaantuneiden määrästä ei vielä virallista vahvistusta.
Lähde: https://www.thestar.com/news/gta/20...any-as-10-pedestrians-at-yonge-and-finch.html

Toronto police say that eight to 10 pedestrians have been struck by a white van on Yonge St., near Finch Ave.
The scene is from Finch to Sheppard Ave., a two-kilometre stretch of Yonge. Several witnesses suggested that the van deliberately mounted the curb and hit pedestrians on the sidewalk.


pedestrians_struck_20180423.jpg.size.custom.crop.0x650.jpgpedestrians_struck_20180423_3_.jpg.size-custom-crop.0x650.jpg_1.jpg.size.custom.crop.0x650.jpgDbfYtyYV0AAZVVq.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Ei saa sanoa...tulee somekohu..
Shania Twainin kommenteista somekohu – sanoi kannattaneensa Donald Trumpia
VIIHDE JULKAISTU 24.04.2018 06:11

Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press


Kanadalaislaulaja Shania Twain on pyytänyt Twitterissä anteeksi lausuntoaan, jonka mukaan hän kannatti Donald Trumpia presidentiksi.

Shania Twain kertoi sunnuntaina julkaistussa The Guardian -lehden haastattelussa, että jos hän olisi saanut äänestää vuoden 2016 presidentinvaaleissa, hän olisi antanut äänensä Donald Trumpille.
– Olisin äänestänyt häntä, koska vaikka hän oli loukkaava, hän vaikutti rehelliseltä. Haluatteko suorapuheisen vai kohteliaan? Jos äänestäisin, en haluaisi mitään roskaa. Olisin äänestänyt sen mukaan, mikä tuntuu läpinäkyvältä, eikä politiikka yleensä ole sellaista, Twain sanoi

Kommentti herätti paheksuntaa sosiaalisessa mediassa. Twain kiirehti pahoittelemaan lausuntoaan Twitterissä pian jutun julkaisun jälkeen.
– Haluan pyytää anteeksi kaikilta, joita haastatteluni Guardianissa loukkasi. Kysymys yllätti minut. Kanadalaisena kadun, että vastasin odottamattomaan kysymykseen taustoittamatta vastaustani tarpeeksi, laulaja twiittasi.

Neljän twiitin mittaisessaanteeksipyynnössään Twain korosti, että vastustaa kaikenlaista syrjintää, eikä hänellä ole yhteisiä arvoja presidentin kanssa.
– Vastaukseni oli kömpelö, mutta sitä ei pitäisi pitää osoituksena arvoistani tai siitä, että tukisin häntä. Teen musiikkia, jotta voin yhdistää ihmisiä.

Lähde:Rolling Stone, The Guardian
https://www.mtv.fi/viihde/musiikki/...nattaneensa-donald-trumpia/6876550#gs.Z6vVCFU
 
Jos ehditte seurata uutisvirtaa, niin poimikaa minun mieliksi, oliko heppu ns. seurannassa.
 
@sotajätkä Twain on riippuvainen yleisön suosiosta (ilman yleisöä joka ostaaa levyt ja käy konserteissa hänellä ei ole tuloja) niin viisaampaa on että myötäilee näitä.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
@sotajätkä Twain on riippuvainen yleisön suosiosta (ilman yleisöä joka ostaaa levyt ja käy konserteissa hänellä ei ole tuloja) niin viisaampaa on että myötäilee näitä.
En olisi uutisia aiheesta edes nähnyt ilman tuota anteeksipyyntöä. Se porukka, joka jahtaa somessa julkkiksia vääristä mielipiteistä todennäköisesti ei edes kuuluu kohteensa asiakaskuntaan. Kun pyytää anteeksi myöntää tehneensä jotain väärin. Presidenttiehdokkaan tukeminen ei ole väärin. Twain tekee country -musiikkia, jota nimenomaan Trump kannattajat kuuntelevat (maaseutu äänesti Trumppia ylivoimaisesti). Liberaalit kuuntelevat jotain trendikästä räppiä.
 
Tuollainen ontariolaismies:

Heavy.com kirjoitti:
Alek Minassian: 5 Fast Facts You Need to Know

1524551498750.png
1. Minassian, Who May Have Researched Killings in Isla Vista, Was Just in School Last Week
2. Minassian, 25, Was Arrested after Fleeing the Scene and Pulling What Looked Like a Gun on Police
3. Minassian Was an App Developer Who Created a Google App Called ‘Toronto Green Parking Advisor’
4. Officials Said the Crash Was Deliberate, But Mental Illness Is a Leading Theory Right Now for What Motivated His Actions
5. Minassian Is Not Associated with Any Terror Groups, Officials Said
https://heavy.com/news/2018/04/alek-minassian-driver-van-hit-pedestrians-toronto-canada/

Laitoin tuohon vain nuo 5 faktaa. Itse tekstissä tietenkin huomattavasti enemmän dataa. Mikähän lie miehellä päässä naksahtanut? Todella surullista. Joko kiellettäisiin valkoiset pakettiautot?
 
Melko kylmäpäinen poliisi, respect.

Kanadassa poliiisin meininki on aika lailla Suomen tasoa - vaikka henkilö tarttuisi taskusta johonkin, niin aseilla ei välttämättä ammuskella: nopeasti tyyppi veti "aseen" (kännykän) taskusta ja ilmeisemmin poliisi siinä samalla yhtä nopeasti näki, että kännykkä tuo on enkä tyyppiä ammu sen takia, etenkin kun tyyppi hokaili, että ammu minut.

Ja mitä tähän tekijään tulee, niin se nyt vaan valitettavasti on niin, että tässä maailmassa tapahtuu ikäviä asioita ilman terrorismiakin: siihen että joku ajaa autolla ihmisten päältä ei vaadita mitään terroristista motiivia. Joku voi vaan yksinkertaisesti flipata ja haluaa tehdä muille pahaa, ilman että pitää olla jonkinlainen terroristinen motiivi. Terrorismi on oikea asia ja sitä en ole kiistämässä tai sivuttamassa - vaan kaikkeen (kuten tähän) ei välttämättä ole automaattisesti se iso paha T-tekijänä.
 
Viimeksi muokattu:
Joko poliisi tiesi että tekijän ase ei ole oikea tai sitten Kanadan poliisi on kovahermoisempi kuin USA;n.

Heppu yritti saada itsensä ammutuksi äkkinäisillä "vedoillaan". Poliisi on superviileä, en tiedä mikä tyypillä on kädessään muttei näytä varsinaisesti aseelta ja vissiin poliisi näki tämän. Jenkkilässä olisi kyllä lähes satavarmasti tullut luotia nahkaan tuolla elehtemisellä, ja varmaan monessa muussakin maassa.
 
Heppu yritti saada itsensä ammutuksi äkkinäisillä "vedoillaan". Poliisi on superviileä, en tiedä mikä tyypillä on kädessään muttei näytä varsinaisesti aseelta ja vissiin poliisi näki tämän. Jenkkilässä olisi kyllä lähes satavarmasti tullut luotia nahkaan tuolla elehtemisellä, ja varmaan monessa muussakin maassa.

Kännykkä oli. Tuolta etäisyydeltä poliisi varmaan juurikin näki, että ei tuo mikään ase ole - vielä kun tyyppi oikein huuteli poliisille, että ammu minut.
 
Back
Top