Uutisia Kreikasta

miikkaj

Kenraali
BAN
 

Nojatuolistrategi

Ylipäällikkö
Nyt ei voi toivottaa kepeitä multia.

Kreikassa löytynyt ruumis on astrofyysikko Natalie Christopher - poliisin mukaan jäi ison kiven alle
Tämänhetkisten tietojen mukaan Christopherin kuolemaan ei liity rikosta. Poliisi uskoo, että Christopher liukastui kiipeillessään. Cyprus Mailin mukaan ruumis oli löydettäessä pahasti murjoutunut, sillä se oli jäänyt ison kiven alle.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cf002652-e743-4c1b-9681-837334fca401?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=kauppalehti.fi

Korpikuusen kannon alla olisi pehmoisempi olo.

Korpikuusen kannon alla on Mörri-möykyn kolo.

Siellä on koti ja siellä on peti ja peikolla pehmoinen olo.

Siellä on koti ja siellä on peti ja peikolla pehmoinen olo.

Tiu tau tiu tau tili tali tittan sirkat soittaa salolla.

:,: pikkuiset peikot ne piilossa pysyy kirkkaalla päivän valolla. :,:

Syksyn tullen sieniä kasvaa karhunkankahalla.

:,: Mörri-Möykky se sateessa istuu kärpässienen alla. :,:

Tiu tau tiu tau…..

Ottaisin minä Mörri-Möykyn jos vain kiinni saisin

:,: pieneen koriin pistäisin ja kotiin kuljettaisin :,:

Tiu tau tiu tau…..

Vaan eipä taida meidän äiti peikkolasta ottaa,

:,: eipä se edes usko että Mörri-Möykky on totta. :,:

Tiu tau tiu tau…

Tämä on toinen Kreikan saaristossa lyhyen ajan sisällä kadonnut naistutkija. Yhdysvaltalainen Suzanne Eaton, 59, katosi Kreetan Haniassa heinäkuussa. Myös Eaton katosi kesken juoksulenkin. Eatonin ruumis löytyi muutamien päivien etsintöjen jälkeen luolasta. Hänet oli raiskattu ja murhattu. Paikallinen mies tunnusti teon ja kertoi seuranneensa naista ennen murhapäivää. Hänen motiivinsa oli käyttää naista seksuaalisesti hyväkseen. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0120dd3e-18c4-4a46-9f3d-adae25d5ff74

Poliisin mukaan kuolemaan ei liity rikosta vaan astrofyysikko jäi asteroidin alle. Vai olisiko murhaaja sittenkin peitellyt pahoinpitelyn jäljet kampeamalla kiven astrofyysikon päälle? Kreikkalainen tragedia.
 

Teräsmies

Respected Leader
Kreikassa äärioikeistolainen Kultainen aamunkoitto -puolue on toiminut rikollisjärjestönä, linjaa Ateenassa toimiva tuomioistuin. Viisi vuotta jatkuneessa oikeudenkäynnissä annettiin tuomiot keskiviikkona aamupäivällä.

Oikeus tuomitsi useita puolueen entisiä kansanedustajia osallistumisesta rikollisjärjestön toimintaan. Seitsemän ex-kansanedustajaa tuomittiin rikollisjärjestön johtamisesta, heidän joukossaan puolueen johtaja Nikos Mihaloliakos.

Yhteensä syytettyjä oli 68, heistä vain murto-osa oli paikalla oikeudessa. Yksikään entisistä kansanedustajista ei ollut paikalla.

Rangaistukset luetaan erillisissä istunnoissa, mutta syytettyjä uhkaa vankeustuomio 5–15 vuoteen.
 
Top