Uutisia Kuubasta

Tuskin maailma tuosta paljon parempaan muuttuu, noiden jälkeenkään. Aina tulee tilalle samanlaisia kahjoja.
Kahjot on kahjoja, mutta ongelma on että jotkut uskoo, että joku yks kahjo ratkaisee kaikki ongelmat. Kun näitä yksinkertaisiin väitteisiin uskovia on tarpeeksi, onkin sitten maanpäällinen helvetti olemassa..
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Vuonna 1962 Castro sanoi: Minä en kuole ennenkö amerikka tuhoutuu. Vuonna 2016 syksyllä Trump voittaa vaalit. Mitä teki Fidel?
 
On tämä ihan uskovitunmatonta touhua, ja metia komppaa perässä SUURTA johtajaa.

CySf1_yWEAAZAyP.jpg
 
Castro olisi muuten halunnut olla hyvissä väleissä USA:n kanssa alunperin, mutta halusi heittää mafian pois kasinoista ja paremman diilin jenkkifirmojen kanssa. Se ei oikein sopinut monellekaan ja kun Castrollakin oli riippana sellaisia kuin Che Guevara, niin sitten vaihtoehtoina oli sosialistinen blokki.
.

Neuvostoliitto ei aluksi edes innostunut Castrosta. Heidän näkökulmastaan tässä nyt taas yksi diktaattori vaihtui toiseen, tätähän sattui siellä päin vähän väliä. He eivät laskeneet Castroa edes vasemmistolaiseksi. Castron isä oli maanomistaja, jonka palveluksessa oli liki 500 työntekijää. Koko homma sai käänteen, kun Yhdysvallat päätti lopettaa sokerin ostot Kuubasta. Fidel lähetti veljensä Raúlin hakemaan apua Moskovasta.

Siitä se sitten alkoi. Vuosien mittaan miehestä tuli kleptokraatti, joka keräsi 700 miljoonan dollarin omaisuuden ja rikkauksia myös lähipiirilleen. Hän myös pisti vankilaan ja teloitutti vastustajiaan, vaikka ei mikään raivohullu ollut.

No, hän sai Leninin rauhanpalkinnon... Sen on muuten saanut kaksi suomalaistakin, Mirjam Vire-Tuominen ja Urho Kekkonen.
 
Fidelin ansioksi pitää kyllä myöntää että Kuuba pärjäsi kuitenkin paljon paremmin kuin P-Korea saati sitten Neuvostoliitto. :rolleyes:
 
Autokorjaamossa työskentelevä Ana Leppänen näki enneunen Castron kuolemasta: ”Urpo ilmestyi minulle unessa”

Ana Leppäsen edesmennyt mies Urpo Leppänen ilmestyi hänelle unessa ja ilmoitti, että lähdetään Kuubaan.

– Ja sitten seuraavana päivänä tuli tieto Fidel Castron kuolemasta, Leppänen muistelee.

Ana Leppänen pohtii, että uni oli kuin viesti Castron kuolemasta. Olihan Urpo Leppänen Kuuban ja Castron ihailija.

...


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004884327.html
 
Seitsemäs vitsaus. https://fi.wikipedia.org/wiki/Egyptin_vitsaukset

Verkkouutiset kertoi marraskuussa 2018 USA:n diplomaattien Kuubassa kokemista mahdollisista radio- tai mikroaaltoiskuista. USA veti niiden takia pois suuren osan suurlähetystönsä henkilökunnasta.

Ääni- ja paineaaltoja kokeneet uhrit kärsivät vakavia oireita pyörrytyksestä ja päänsärystä, kuulovaurioista, keskittymisvaikeuksista ja raskaammistakin vaikeuksista. Tapahtunut jäi mysteeriksi.

New York Timesin mukaan selitykseksi ovat paljastumassa hyönteiset.

Tutkijat ovat saaneet analysoitua amerikkalaisdiplomaatin tekemän nauhoituksen ääniaalloista. Sen mukaan syynä olisi ollut erittäin äänekäs sirkkalaji, jonka ääni muuttui ihmiselle vaaralliseksi asti, kun se kaikui neljän seinän sisällä.

https://www.verkkouutiset.fi/mystiset-aanihyokkaykset-tarvelivat-maiden-valeja-nyt-uskomaton-selitys/
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Back
Top