Uutisia Unkarista

Rajajääkäri

Kenraali
Lahjoittaja
Viktor Orbán: Meille maahanmuutto on luovuttamista
SALLA JANTUNEN | 10.02.2019 | 21:23

Unkarin pääministeri kertoi suunnitelmistaan parantaa maan syntyvyyttä.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán aikoo parantaa maansa syntyvyyttä poistamalla neljän tai useamman lapsen äideiltä tuloverotuksen. Tämän lisäksi Orbán lupasi sunnuntaina vuosittaisessa kansakunnan tilaa koskevassa puheessaan tukea lainoin perheitä, joissa on useampia lapsia, taloudellista tukea vähintään kolmen lapsen perheille auton hankintaan sekä lisätä rahoitusta päiväkodeille, uutisoi The Guardian.

Maahanmuuttokriittisen pääministerin mukaan Unkarin väestön kasvattamisen on tärkeää syntyä unkarilaisia perheitä kasvattamalla eikä maahanmuuttajia maahan päästämällä.
– Joka puolella Eurooppaa on vähemmän ja vähemmän lapsia ja lännessä ratkaisuna väestötilanteeseen pidetään maahanmuuttoa. Lännessä halutaan paikata matalaa lapsilukua maahanmuutolla.
– Me unkarilaiset ajattelemme hieman eri tavalla. Lukujen tasaamisen sijasta haluamme unkarilaisia lapsia. Meille maahanmuutto on luovuttamista, pääministeri totesi.

Orbánin mukaan maahanmuutto etenee Euroopassa niin nopeaan, että kristityt päätyisivät enemmistöstä vähemmistöksi vielä hänen elinaikanaan.

Pääministeri on julistanut väestökysymysten olevan hänen kautensa tärkeimpiä kysymyksiä

https://www.verkkouutiset.fi/viktor-orban-meille-maahanmuutto-on-luovuttamista/
Kuullostaa hyvin viisaalta ja terveeltä. Tuota samaa myös Suomeen!!!
 

viestiupseeri

Alikersantti
Unkarissa nyt jonkinlaatuinen Suomea kritisoiva kampanja liittyen EU puheenjohtajakauteen. Ainakin valtion talutusnuorassa oleva ORIGO on aloittanut nostot Suomen lehdistövapauden ja oikeusvaltion puutteista. 

PSB 5500

Kenraali
Unkarissa nyt jonkinlaatuinen Suomea kritisoiva kampanja liittyen EU puheenjohtajakauteen. Ainakin valtion talutusnuorassa oleva ORIGO on aloittanut nostot Suomen lehdistövapauden ja oikeusvaltion puutteista.Enpä yhtään ihmettele kun Suomi on nyt paavillisempi kuin paavi itse ja keräämässä oikeauskoisten ryhmää kasaan suhteessa maailman pelastamiseen. Unkari ei taida olla se kaikkein innokkain mukaanlähtijä tähän hommaan taas. No, tulee mielenkiitoinen pj-kausi tästä..
 

viestiupseeri

Alikersantti
Seuraava kierros:
ja HS:n juttu:
ja HVG (unkarilainen enemmän oppositiota kannattava viikkolehti ja sivusto)
 

SJ

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ja samaa asiaa HS:n sivulla https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006177637.html

Valtion kontrolloima unkarilaislehti väittää: ”Suomessa ei ole itsenäistä perustuslaillista oikeusjärjestelmää”
Kyllä minäkin toivoisin, että maasta löytyisi perustuslakituomioistuin, ja vielä sellainen joka olisi raivokkaan poliittisista puolueista riippumaton.

Ja muutenkin tämä Unkarin kritiikki on hyvä asia tuomaan puutteita esille, nyt kun vielä saataisiin ne samat poliitikot reagoimaan, jotka ovat normaalisti ensimmäisenä tälläisten asioiden perässä, oli siihen syytä tai ei.
 

bazooka

Korpraali
BAN
Kyllä minäkin toivoisin, että maasta löytyisi perustuslakituomioistuin, ja vielä sellainen joka olisi raivokkaan poliittisista puolueista riippumaton.
Miksei hallinto-oikeus tai korkein oikeus riitä? Kaikki tämmöinen johtaa käytännössä siihen että perustuslakiin liittyvät lait -kuten tiedustelulaki ja sote- tulevat voimaan 3-5v myöhemmin, koska joku valittaisi aina. Tuomioistuin on hitain eli reagoiva kanava. Nykyinen malli olisi hyvä jos vaan kuuntelisivat vähemmän poliittisia "puolueettomia" "asiantuntijoita".
 
Top