Uutisia Yhdysvalloista




................................

Mikäli mielenosoitusten tarkoitus oli protestoida viranomaisten kovia otteita vastaan niin alkaa tästä alkuperäisen sanoman ”uskottavuudesta” olla enää rippeet jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:
Housujen tipahtaminen katsotaan vastarinnaksi?
Motiivi toiminnalle lienee: suureksi ja pitkäksi kasvanut bodausta harrastanut portsari arvostaa ihmisenä lyhytkasvuista tukevaa mieshenkilöä yhtä paljon kuin koiranp*skaa kengänpohjassaan.Saa myös tarpeettoman väkivallan käytöstä sairasta mielihyvää. Juopuneiden pahoinpitely on turvallista, kun eivät kuitenkaan muista mahdollisten vammojen syytä eikä tuollaisesta keppostelusta tule pahoja seurauksia vaikka jäisi kiinni.
 
ARPDW-15


uutisen tviittiketjusta bongattu hyvää tarinankerrontaa, toisessa kuvataan rasisteja valmiina tappamaan ali-ihmisiä, toisessa sitten skaalataan alkuperäiseen kuvaan ja huomataan että nämä rasistit puolustavat mustien miesten kanssa omia yrityksiään.

Kuva 1, luotettavan median tarinankerrontaa

kuva 2, fasistista vihakuvaamista
 
Kai siskollasi on pyssy millä hätistellä :uzi:vasemmistolaiset loitommalle.
Toivottavasti ei ole. En usko, että viranomaiset sallivat noiden hyökätä hyville alueille. Jos omaisuutta tuhotaan, niin hyvät veronmaksajat muuttavat turvallisimmille alueilla.
 
En usko Euroopan olevan immuuni vastaaville ilmiöille. Eikä syy ole rasismissa.

Ei ole immuuni ei. Mutta taustat ovat erilaiset. Jenkit olivat kuitenkin monin osin apartheid-valtio aina 60-luvun puoleen väliin asti ja viimeinen Jim Crow- lakien jäänne todettiin perustuslain vastaiseksi vasta tänä vuonna. Härmästä käsin on vähän vaikea sisäistää noita rotujuttuja sekä niiden taustoja ja nykypäivää. Minä en ainakaan ymmärrä.

Mutta olen samaa mieltä, että pohjimmaiset syyt ovat samanlaiset molemmin puolin lampea. Näköalattomuus, toivottomuus ja kokemus siitä, että ei ole mahdollisuuksia edetä. Niistä ne levottomuudet ovat aina kummunneet.

Totta kai voidaan sanoa, että mustien olisi jo aika unohtaa ja mennä eteenpäin. Tottahan sekin tietysti on. Mutta ei se aina niin helppoa ole. Kuten ihan meikäläisessäkin keskustelussa joskus näkee:).
 
Informatiivisia kuvakollaasheja ameriikan maasta.

Antifa.jpg

Chris.jpg
 
Back
Top