Uutisia Yhdysvalloista

Steven Carrillo is accused of killing David Patrick Underwood outside the courthouse in Oakland during Black Lives Matter protests last month.

He was already charged with the murder of another officer eight days later.

Damon Gutzwiller was killed in an ambush near Santa Cruz on 6 June.

Mr Carrillo, who is stationed at Travis air force base, was arrested during a subsequent confrontation.

"Boogaloo" is a term used by extremists to reference a violent uprising or impending civil war in the US, the FBI said.
 
Ei taida olla mikään uusi ilmiö, ympäri länsimaita tulee vastaavia videoita miten kunniakansalaiset surutta ja kenenkään estämättä joukolla hakkaavat ja potkivat yksinään olevia valkoihoisia lapsia ja nuoria.. Todella vastenmielistä sakkia..
On sitä täälläkin, meidän sälli kaverinsa kanssa fillaroi kylillä, lauma arv.14v ählyjä heitteli niitä kepeillä ja kivillä. Kolli leipo niitä turpaan, yhdellä oli nyrkkirauta, sekin sai sitten osansa :giggle:
 
Ne ketkä juoksee kyynelkaasua ammuttaessa on kommareita ja ne jotka jää paikalleen on määrätietoisia kommareita. Näin maanpuolustuspalstalla on hyvä muistaa että "sotilaan tärkein ase on järki ja sitä käyttää esimies". :)

Ei määrätietoinen, vaan uhriutuva.
 
Edelleenkin, mikään ei ole muuttanut käsitystäni että länsimaissa tulee kulttuurien välinen sisällissota joka päättyy perinteiseen tapaan joukkomurhiin ja keskitysleireihin...:(
EU:ssa tullaan näkemään vielä sota seuraavan 50v-80vuoden aikana. Itä vs Länsi, mutta länsi on muslimi. Ja mikä mukavinta, pari tulevista länsi-muslimimaista on ydinasevaltioita.
 
Saa helpolla, tuomari ja jury mustia, niin siinä se on. + nyt vaan pitää rangaista poliiseja jenkeissä. Järjetöntä touhua, mutta mitäpä neekereiltä voi odottaa...
Eikös murha vaadi suunnitelmallisuutta? korkeintaa tappo jos sitäkään. Tyyppi ajaa kännissä ja sammuu autoon, kyseisellä kaverilla ehdollien tuomio alla eli seuraavasta perseilystä koppia ja valtion leipää. Mitähän kaveri meinasi että poliisi oikein reagoi jos siltä vie tazerin painin päätteeksi, varmaan jaksuhaleja...

Jaahas tämä kaverihan oli varsinainen kultamuna: edellinen tuomio jos ehdollisella on ilmeisesti parisuhdeväkivaltaa ja lasten pahoinpitelyä....
 
Viimeksi muokattu:
A narrowly divided Supreme Court extended Thursday a life-support line to some 650,000 so-called DREAMers, allowing them to remain safe from deportation for now, while the Trump administration jumps through the administrative hoops that the court said are required before ending the program.

The vote was 5-to-4, with Chief Justice John Roberts casting the decisive fifth vote that sought to bridge the liberal and conservative wings of the court.
 
Atlantassa mitä ilmeisemmin Poliisit on joukolla kävellyt ulos... Noh kohta on BLM yms pitämässä järjestystä :D

"Only cops should have guns"

Karkeasti rajattuna amerikkalaisten vasemmisto toisti tuota, vuodesta toiseen...

Plus sekin vielä sitten, että jos samalla suunnalla on vuosia 'tiedetty', että poliisi saalistaa mustia, niin miksi aseet yritetään sallia vain poliisille..
 
Back
Top