Vappu 2015

Beerfect

Eversti
En osaa päättää maalaisinko ylioppilaslakkini tusseilla maastokuvioiduksi, vai umpimustaksi (jolloin se sopisi muuhun vaatetukseen), vai ottaisinko vain sen kullatun pienen pinnin irti ja kiinnitän sen maastokuvioituun hattuuni, pukeudun maastopukuun ja juhlin vappua ne ylläni. Tällä hetkellä alkoholi on toisella jalalla ajatuksen ratissa, enkä osaa päättää kummalle puolelle tietä haluan ajaa sieluni/tyylini ojaan.

Pitäisikö alkaa juhlimaan ihan säännöllisesti maastopuvussa, koska Venäjähän hyökkää juuri juhlapyhänä? Vähintä mitä voisi tehdä on sammua mahdollisimman naamioidusti... ja herätä hieman ainutlaatuisempiin kekkereihin. Sammumattomat juhlijat kantakoot/raahatkoot minut lähimpään ojaan piiloon odottamaan aktivoitumista. (tässä on muuten keskijulman pilan ainekset)

Sotilas ei juo viinaa. Jos hän juo, hän ei tule humalaan. Jos hän tulee humalaan, hän ei kaatuile. Jos hän kaatuu, hän ei ota vauriota. Jos hän ottaa vauriota, hän ei tunne kipua. Jos hän tuntee kipua, tulee hänen ottaa kipualievittävä viinaryyppy. (en muista mitä leffaa mukailen tässä, mutta De Niro)
 
Hollywood on Hollywood ja Suomi on Suomi.

Ylioppilaslakki on yo-lakki. Se on valkoinen ja siinä on lyyra. Muuten kai haalarit tai kokopuku, farkut, mihin porukkaan on menossa. Ei minulla ainakaan ole mitään sellaista tekemistä, että tarvitsee maastopukua laittaa. Toivottavasti ei tulekaan pariin päivään.

Jos minä juon, juon itseni oikein helvetin humalaan, kaatuilen jos huvittaa, ja luultavasti olen vasta selvittyäni kipeä ja vaurioita täynnä. Tai niin se ainakin oli nuorempana.

Nyt taidan olla kotona, lueskella kirjaa ja uutisia ja mennä huomenna vaimon ja jälkikasvun (3 kpl) kanssa syömään. Maastopuku on henkarissa kaapissa, missä on muukin varustus.
 
Vappunakin vartissa valmis. Puku (05) ja muut vermeet pysyvät kaapissa ellei kutsu käy. Valkolakki - no, joskus olen laittanut vappuna päähän ja joskus en. Vanhojen autojen kulkuetta voin käydä katsomassa jos jälkikasvu haluaa.

Hyvää Vappua kaikille! Ottakaa, mutta rauhallisesti.
 
Sotilas ei juo viinaa. Jos hän juo, hän ei tule humalaan. Jos hän tulee humalaan, hän ei kaatuile. Jos hän kaatuu, hän ei ota vauriota. Jos hän ottaa vauriota, hän ei tunne kipua. Jos hän tuntee kipua, tulee hänen ottaa kipualievittävä viinaryyppy. (en muista mitä leffaa mukailen tässä, mutta De Niro)

Ranskan muukalaislegioonassa sotilaat eivät sammu he vaan lepäävät. Vaikka sotilaspoliisi poimisi katuojasta niin asiakirjoihin kirjataan "legioonalainen Urho Ahtisaari levännyt Discothecue Robinsonin takana roskisten välissä, josta sotilapoliisit poimivat hänet kyytiin."
 
Emäntä reissussa ja meikäläinen haukkumakoneseurassa huomiseen. Kaappi täynnä kylmää olutta, juuri valmistunut ruoka hellalla odottamassa, eturauhanen tyhjennetty aiemmin päivällä pariin otteeseen, mainio aperitiivi (Tullamore) aurinkoisella parvekkeella ja joku verinen sotaleffa myöhemmin illasta. Voisiko olla paljon paremmin?
 
Talonpojan alkiolainen almanakka kehottaa: "vappuna vaolle". Pstsika on sitten edes yrittänyt nykyisen valtavirran hengessä noudattaa (sipilä vetää veret seisauttavan vaalivoiton ansiosta hallitusneuvotteluja, siitä alkio) wanhaa maatalousneuvoa.

Tänä aamuna klo 0530 vahvistettua Nato-yhteensopivaa aikaa laappasin 15 senttiä märkää höttölunta auton päältä ja taiteilin suht onnistuneesti slikseillä työmaalle. Vappuriehan vakuutena valkoinen maa ja tuleva kylmä yö lienee paras suoja nuorison elävän voiman selvitä vähin vammoin. Ainakin pysyvät seinien sisällä.

Hieman haikea olo on, kun sellaista kunnon vasemmistolaista Vappukötinää ei ole ollut enää miesmuistiin. Jokainen puolue pitää Vappupuheita ja huonoimmat niistä vasemmisto. Oi aikoja.
 
Lakin värjäys ei ihan onnistunut. Sanotaan näin, että nyt se haisee sietämättömälle, pahemmalle kuin mitä osasin odottaa. Toivon mukaan löyhkä hellittää seuraavaan vappuun mennessä, vaikken kyllä henkeäni pid...
 
Mä olin maastotakissa tivolissa. Tosin woodland kuosi ja yläselässä repaleinen Usan loppu.
 
Opiskeluaikoina modifioin yo-lakkia niin, että lyyran tilalle kiinnitin kossupullon korkin ja laitoin kiinni SA-Int miehistökokardin. No, sekin lakki hävisi muutama vappu takaperin jonnekin hevon persiiseen.

Parhaillaan juon kaverien kanssa hyvää viskiä. Haukumme Putinia kusipääksi ja polttelemme parvekkeella sikareita. Iltasella lähdetään porukalla herättämään pahennusta kotikaupungin yöelämään.
 
Grillikodassa taas pidettiin naapuruston bileet. Grillattiin, juotiin ja syötiin. Nuorempi porukka pelasi jalkapalloa ja välillä pleikkaria. Naisväki puhui omiaan, miesväki puhui yksimielisesti Venäjästä pahiksena ja tarpeeesta valmistauta. Kyllä se vaan kummasti lipsahtaa puhe pilliin viheltamiseen, sellaiset on ajat, tänä vappuna.
 
@tulikomento Minä kuvittelin aiheuttavani pahennusta kuivatessani kullini Venäjän trikoloriin panemisen jälkeen, mutta ilmeisesti en onnistunut, sillä nainen käytti samaa riepua pyyhkiessään pienen pienet sinkomiehen alut pois sotkemasta lakanoita.
Ehkäpä hän peläksi sinua, ja katsoi parhaaksi tehdä saman perässä pelonsekaisen aristelun motivoimana. Myöskin:

(biisi muuten kuulostaa varsin infernaaliselta kun sitä hidastaa 10-25%)
 
Tampereella Anarko-marko riehuivat eilen ja tänään luvassa Stadi. Kentältä kuului, että näyteikkinoita rikottu.
Miksi nuo juntit eivät koita iltasella Tavastian edustaa? Siellä soittaa The Business ja tupa on täynnä wanhoja
natzeja ja fasisteja (Skinheads). Nyt olisi nyrkkiä tarjolla koko porukalle, kun vanhat duunarit lähtisi Tavalta ulos kurittamaan...

Come on you Irons! WHUFC
 
Back
Top