Varusmies poikkesi polulta - löysi kannabisviljelmän

Tvälups

Ylipäällikkö
Varusmies poikkesi polulta - löysi kannabisviljelmän
il Torstai 13.6.2013 klo 16.58 (päivitetty klo 19.04)

Vermon raviradan läheisyydestä Espoosta löytyi tänään päivällä noin 30 kasvin kannabisviljelmä. Viljelmä löytyi kesken maavoimien ja Kaartin Jääkärirykmentin harjoitusten.

Länsi-Uudenmaan poliisin rikoskomisarion Jukka Paasion mukaan noin 30 kasvin viljelmä oli hyvin hoidetun näköinen.

- Kannabiskasvin alut olivat pienissä pahvimukeissa ja sopivan kosteita. Siinä on puutarhuri kyllä nähnyt vaivaa, Paasio sanoo.

Tuottoarvion perusteella kasveista olisi saanut lähemmäs kilon marihuanaa. Poliisi on tuhonnut viljelmän.

- Toistaiseksi ei ole tietoa kenen viljelmä oli kyseessä. Poliisi tutkii tapausta.

Viljelmän löysi yksi harjoituksiin osallistunut varusmies.

- Hän poikkesi polulta ja löysi viljelmän, Paasio kertoo.

Puolustusvoimista kerrotaan, että alueella oli käynnissä tyypillinen asutusharjoitus, johon osallistui maavoimien ja Kaartin Jääkärirykmentin varusmiehiä.

Puolustusvoimat korostaa, ettei alue ole jatkuvasti heidän käytössään ja viljelmä on Puolustusvoimien ulkopuolisen kasvattama.
 
Puutarhurithan ne normaalisti rikkaruohoja kitkee, mutta käy se näemmä varusmieheltä.
 
Pahus, siinä meni jonkun työ nyt hukkaan. No onneksi tältäkin kasvattajalta todennäköisesti löytyy kotoa vaatekaapista omat puskat, ei olla pelkästään näiden ulkokasvatusten varassa. Yleensä näiden ulkokasvatusprojektien sato tuppaa jäämään varsin pieneksi ja riippuu paljolti kesän säästä, joskus home saattaa pilata koko sadon. Poliisin arvio sadosta on tuttuun tapaa liioiteltu ja kovasti yläkanttiin. :confused:
 
Kaikista kamalinta on että hamppupojat- ja tytöt sekä turkistarhaajat ovat samassa tilanteessa. Molempien elinkeinoa uhataan, molemmat ovat erittäin tuottavia ja kummatkaan eivät saa tukia EU:lta... :D
 
Back
Top