Varusmiesten keinoilla pärjää pakkasessa

SOTAPAKOLAISET HELSINGISSÄ: HÄVETKÄÄ SUOMALAISET!!
Julkaistu 27.1.2017 Kirjoittaja: Paavo Tajukangas 15 kommenttia
16298649_1337896929587341_2868411308038782560_n.jpg
Kuva on otettu tänään Helsingissä, jossa laittomat arabit osoittavat mieltään. Heidän mielestä suomalaisten pitää hävetä. Suomalaisten häpeämistä tukevia arabeja oli Helsingin keskustassa joitakin kymmeniä ja lisäksi paikalla oli silminnäkijän mukaan joitakin suomalaisia naisia, jotka ovat liittoutuneet laittomien arabien kanssa.

Päähuumamies, muuan arabi, kertoo mm. Refugees Hospitalityssä, että suomalaiset ovat valehdelleet Suomeen lonnineille laittomille arabeille. Laittomien muslimien mukaan heille on luvattu ilmainen ylläpito ja kaikkea kivaa. Mutta nyt kun palautukset ovat päällänsä niin arabit kokevat tulleensa huijatuiksi. Kyseinen irakilainen lienee lonninut Suomeen syksyn 2015 invaasion aikana, koska autopäivityksiä tulee vielä maaliskuussa Irakista, mutta seuraavat paikkatiedot tulevat Suomesta syksyn aikana.

Arabit siis vaativat mielenosoituksessa suomalaisia antamaan heille ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon. Minä en ota osaa talkoisiin, kuka ottaa, se ottaa.
https://paavotajukangas.com/2017/01/27/sotapakolaiset-helsingissa-havetkaa-suomalaiset/

Minua hävettää! Mutta todennäköisesti eri syistä kuin tämän paskasakin mielestä.

Edit. Näköjään ei osata enää pistää juttua asianomaiseen lankaan. Nyt hävettää eri syystä.
 
Viimeksi muokattu:
Prinsessahanskoiksihan niitä tosiaan kutsuttiin/kutsutaan. Eivätkä ne kyllä mitkään hifit olleet, ohuet kyllä. Niitä jaettiin useampi pari per mies ja häväri(hinta) oli muistaakseni tosi pieni, tyyliin 0,50€ pari.

Okei joo, ne ovat niitä samoja rautakaupan ohuita alushanskoja mitä mietin. Ne ovat yleisesti tarkoitettu siivoojille ja labraan yms. kumihanskojen alle ja hinta tosiaan 50 snt pari.

Hifimpi versio olisi tämmöiset nitrillikämmenversiot, yhtä ohuet tosin nuokin mutta sormenpäässä hyvä tuntuma eikä kämmenpuoli ime vettä tai pashaa välittömästi. Noidenkin hinta on jotain euron per pari, siinäkin on siis intti säästänyt 50 snt per taistelija!

51F8U5mRJXL._SX355_.jpg


Nuokin ovat hieman liukkaat tosin, mutta niistä on nykyisin semmoisia missä on täplät kämmenessä estämässä luistoa, niillä saa jo pitävämmän otteen. Löytyy myös kesäisen mustassa värisävyssä.
 
Back
Top