Varusteiden valmistajat ja jälleenmyyjät: Kysymyksiä ja vastauksia

En tällaista koontiketjua löytänyt, joten päätin sellaisen luoda. Tarkoitus olisi, että ketjussa saisi esittää kysymyksiä ja vastauksia varusteita myyvistä ja valmistavista firmoista.

Oma kysymykseni koskee Victor papa tactical liikettä, joka kertoo facebook-sivuillaan toimivansa Turusta käsin. Liike mainostaa mm. m/05 combat shirt -paitaa, jonka haluaisin tilata m13 PC:n alla pidettäväksi.

Onko kokemuksia ko. liikkeestä? Nettisivuja ei ole, yhteydenotot tapahtuu fb-sivujen tai mailin välityksellä. Ytj:n mukaan yritys on aktiivinen ja ennakkoperintärekisterissä, muttei alv-rekisterissä...
 
Kiitos vastauksesta.

Mitenkäs tuo m/05-kangas. Eikös se ole vieläkin mallisuojattu? Kuinka niillä on sitä (sattuuko joku tietämään)?
 
Eikös se ole vieläkin mallisuojattu? Kuinka niillä on sitä (sattuuko joku tietämään)?
On, mutta ei nyt ketään oikeasti kiinnosta yksittäisten nyrkkipajojen toiminnasta kitiseminen tai siihen puuttuminen, luojan kiitos.
Noita kankaita on aikoinaan putkahdellut muutamia rullia sinne tänne myyntiin, poikkeuksetta muistaakseni tulleet Seyntexin tehtaalta. Nykypäivänä tuo vuoto on vissiin aika tiukasti tukittu, mutta kyllä noita vielä pyörii tekijöiden nurkissa kun ovat tajunneet ottaa talteen kun on ollut tarjolla.
 
On kuulemma ihan luotettava firma :)
 
Back
Top