Vastarinnan marssi Helsingissä 6.12.

jak

Eversti
Kansan Uutiset on esittänyt illuusiottomia käsityksiä nyky-Venäjästä ja Putinista pitkään.
Yhdeksänkymmentä luvulta Kansan Uutisia silloin tällöin seuranneena sanoisin että omasta mielestäni on sielläkin se suuntaus mennyt enemmän Venäjää ymmärtäväisemmäksi, valitettavasti. Paperiversioita ei enää ole taukotiloissa lojunut joten seuranta jäänyt vähäisemmälle että toivon olevani väärässä.
 

Betoni

Kapteeni
Puomitekniikka on onneksi kehittynyt niin että rajamiehet voivat päättää milloin raja on auki ja milloin kiinni.

"Vientikuljetus - rajat auki!"

"Eikös nuo pärinäpojat ole Yön Kusia? Rajat kiinni!"

:D
Minkäs teet kun toveri natsi sanoo taikasanan? Tai Igor kertoo olevansa tyttö vaikka on mies oletettu ja vielä kaiken lisäksi lesbo, ja turvaan pitää päästä.
Antifa vois mennä rajantaa vastamielenosoitukseen, ja jäädä sinne.
 

Honcho

SMLNKO M/83
View attachment 17694

MV-lehden lukijakunta on jo täpinöissään.
Omin tunnuksin ja lipuin...tulee mieleen että jokainen käyttää siis "omia tunnuksiaan ja omia miehiään" :D

Mutta kyllä nämä ovat vakavammin seurattava taho kuin Siitoin-vainaa ja kaverit. Ei tainnut Valtakunnankomentaja kaikenkarvaisine kavereineen saada ruplarahoitusta. Eikä ne toisaalta tainneet juurikaan todellista väkivaltaa harrastaa...vain näitä kaljanpöhnäisiä "liittokokouksia" ym joissa puhuttiin dramaattisesti kuin Göbbelssi ja annettiin kuvaa että jokainen näistä avohoitotapauksista johtaa satoja ellei tuhansia miehiä, vaikka todellisuus jäsenistöstä oli enemmän "Naapurin Rane ja sen kissa" -tasoa.
 

Honcho

SMLNKO M/83
Myös George W. Bush teki länsimaailmassa enemmän vahinkoa, kuin Osama bin Laden olisi uneksinutkaan, laittomalla ja valheellisella propagandalla kyllästetyllä hyökkäyksellään Irakiin.
Hieman tähän vielä takertuen - näin se mielestäni on, hyökkäys A-maahan tuntui oikeutetulta mutta Irakiin ei. Toteutuksen, tai jälkihoidon kelvottomuus oli vertaansa vailla. Bushin porukka oli palavasilmäisiä idealisteja jotka uskoivat että asevoimilla parannetaan maailmaa. Diktaattorit nurin niin jokaisesta arabista löytyy sisältä pieni liberaali demokratian kannattaja. Samalla lähipiiri voi täyttää taskunsa ohjuksia ja pommeja myymällä.

Tavallaan ihmetyttää että Trumpista on leivottu joku ilmestyskirjan peto tietyissä piireissä. Hän on VAIN suurisuinen öykkäri joka on tähän mennessä keskittynyt isolationistisiin tyhjiin eleisiin ja pissakisoihin kriitikkojaan vastaan, sotia ei ole aloitettu vaikka tilaisuuksia on ollut. Bush osasi käyttäytyä salonkikelpoisesti, älykkäästä Obamasta puhumattakaan. Silti Obama oli rauhannobelistinakin mm. lähes aloittamassa hyökkäystä Syyriaan. Ilmeisesti PUHEET ja käytöksen sulavuus on oleellisempaa kuin todellisuudessa tapahtuvat seuraukset. Trump ei ole tehnyt tähän mennessä oikeastaan MITÄÄN konkreettista :)

Mutta OT, lopetan.
 

hansai

Supreme Leader
Vastarintaliike mainostaa heidän ítsenäisyyspäivän marssiaan Venäjän VK palvelussa ja kehottaa venäläisiä matkustamaan Helsinkiin. Onko täällä vielä epäselvää jollekulle, mistä tässä näiden "isänmaallisuudessa" on kysymys?

Joko viimeinkin ymmärretään, kuka perusti 2014-2016 vaikkapa sometilit jakaakseen "isänmaallisuutta" ja vähän myös RT-uutisia samalla...

Kuka muistaa nämä tilit?

@Eduskuntavaalit, @Euvostotaivas, @YleTrolli, @SuomiPV, @Demokraatti, @Virkamiehet, @Kuntavaali, @Vaalit2016, @Vaalit2017, @Vaalit2019, @Vaalit, @Eurovaalit, @Joukkovoima, @SuomiParodia, @Pakolaiset, @Turvapaikka, @SuomiNuoret, @Valtamedia, @Maahanmuutto, @YleTrolli, @Julkkikset, @Itsenaisyyspv, @Jarkipuolue ja @Kantasuomalaine

Silmät auki!

Hyi hyi...et muistanut ilmoittaa lähdettä...

 

Vonka

Supreme Leader
Samassa keskustelussa näyttää olevan tuo VK-sivu, missä ruotsalainen (venäjänkielinen) kirjoittaa vastarintauutisia vennäänmaalaisille.

https://vk.com/nordfront_sverige
 

ajs178

Ylipäällikkö
Vastarintaliikettä en kannata yhtään, mutta mielestäni on silti ihan loogista, että he kutsuvat venäläisetkin tänne, koska hehän ihan ohjelmansa mukaisesti haluavat lakkauttaa Suomen valtion ja perustaa uuden, ylikansallisen, natsivaltion, johon kuuluu ainakin pohjoismaat, mutta miksei osa Venäjääkin. Suoraan sanottuna tuntuu, että koko liikettä johdetaan Venäjältä kulissien takaa.

Ja samoin en voi olla huomaamatta, että Dimmullakin on kovasti venäläinen nimi ja muistanpa tässä, että silloin kun Marjaana-pappi oli vielä aktiivisesti estämässä maastapoistoja, niin siellä poliisiautojen edessä oli istumassa samassa kuvassa hänen kanssaan venäläinen nainen (tai ainakin venäläinen nimi). Yhteensattumaa? Yleensä yhteensattumia vaan ei tässä maailmassa juuri ole olemassa...
 
  • Tykkää
Reactions: PSS

Vonka

Supreme Leader
Vastarintaliikettä en kannata yhtään, mutta mielestäni on silti ihan loogista, että he kutsuvat venäläisetkin tänne, koska hehän ihan ohjelmansa mukaisesti haluavat lakkauttaa Suomen valtion ja perustaa uuden, ylikansallisen, natsivaltion, johon kuuluu ainakin pohjoismaat, mutta miksei osa Venäjääkin. Suoraan sanottuna tuntuu, että koko liikettä johdetaan Venäjältä kulissien takaa.

Ja samoin en voi olla huomaamatta, että Dimmullakin on kovasti venäläinen nimi ja muistanpa tässä, että silloin kun Marjaana-pappi oli vielä aktiivisesti estämässä maastapoistoja, niin siellä poliisiautojen edessä oli istumassa samassa kuvassa hänen kanssaan venäläinen nainen (tai ainakin venäläinen nimi). Yhteensattumaa? Yleensä yhteensattumia vaan ei tässä maailmassa juuri ole olemassa...
Getting closer, man...

On mahdollista, että häntä alkoi heiluttaa koiraa Venäjällä aikoja sitten. Vielä 17 vuotta sitten Putin kielsi ääribolsut mutta hitaasti ja varmasti he ovat ryömineet kohti Kremliä. Nyt Putin turvautuu myös heihin.
 
Viimeksi muokattu:

Teme

Kapteeni
BAN
Ei tarvitse olla mikään psykologian ylikefiiri että voi luoda peruskäsityksen minkälaisista yksittäistapauksista on kyse. Jokainen luokoon omansa...

Itseään hakevia epävarmoja usein sosiaalisesti eristäytyneitä hyväksyntää hakevia...ihmisiä. Päihteiden käyttöä. Mielenterveysongelmia. Helposti höynäytettäviä liittymään elämään sisältöä tuoviin ismeihin ja ääriliikkeisiin.

Ideologiaa saatetaan vaihtaa randomisti kulloisenkin mielialanvaihtelun mukaan. Antirasitisesta vegaanista väkivaltaiseksi natsiksi - Uusnatsista muslimiksi jne (tosielämän esimerkkejä!!!). Homoseksuaalien vihaaminen johtuu usein omista kielletyistä haluista. Mielialan vaihteluihin saattaa liittyä väkivaltaista kohtauksia.

Naissuhteet eivät toimi. Ei koulutusta. Koulut ovat jääneet kesken. Internetin salaliittoteoriat kiinnostavat. Syyllisiä salaliittoihin ovat juutalaiset, feministit, naiset, maahanmuuttajat, neekerit, valkoiset miehet, globalisaatio, liberalismi, kommunismi, fasismi, media, tiede, psykiatria, faktat, liskoihmiset...

Muutkin äärisuuntien edustajat kuten Bäckmanin Itä-Ukrainan sakki on aivan samaa mieleltään heikkoa porukkaa. Riippuu vain miten päin sanat laitetaan joilla heidät "aktivisteiksi" sisältöä elämään hakemaan skoijataan.

60-70 luvuilla näitä kuulemma kutsuttiin vihaisiksi nuoriksi miehiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Pihatonttu

Respected Leader
Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'

Tämä pätee Suomeenkin.
Perustilanne on aika vaikea.

Venäjä luisuu fasismin kaltaiseen keskusjohtoiseen epädemokraattisuuteen vedoten aika samantyyppisiin perinteisiin ja säilyttäviin arvoihin jotka olivat Euroopassa ja USA:ssa pinnalla muutama vuosikymmen sitten.

Ne ovat hyviä arvoja, mutta Venäjä väärinkäyttää niitä epärehellisellä tavalla. Ja niillä arvoilla perustellaan ja tuetaan sellaisia tavoitteita, joissa ei ole juuri mitään hyvää.

Eurooppa taas luisuu epädemokraattiseen suuntaan päinvastaisten arvojen vetämänä. Täällä arvoliberalismista ja historiattomuudesta on kohotettu kasaan joku Troijan hevonen, jolla avoimuus ja demokraattisuus voidaan sysätä sivuun - avoimuuden ja demokraattisuuden nimissä.

Joko täydellistä sosiaalipsykologista ammattitaidottomuutta tai todella rajun luokan itäistä soluttautumista sisältävä tilannekuvatuotanto ja somepoliisitoiminta epävakauttavat yhteiskuntaa narratiivinarinoilla, joissa venäläisten väärinkäyttämät arvot mustamaalataan itäisen vaikuttamisen osaksi silloin kun ne eivät sitä ole ja jätetään rauhaan silloin kun ne ovat sitä.

Ratkaisu olisi tietenkin yksinkertainen, niin kuin aina:
1. Demokratian ja siihen liittyvän avoimuuden lisääminen - etenkin niissä asioissa joissa itäinen vaikuttaminen saa eniten kaikupohjaa. (Tämä tosin olisi pitänyt aloittaa viimeistään Kataisen ensimmäisen hallituksen aikana. Nyt voi jo olla täysin myöhäistä.)
2. Itäisen vaikuttamisen torjuminen niin, että vähennetään niitä ongelmia, joita se hyväksikäyttää eikä vastatarinateollisuudella, ongelmista puhuvien demonisoinnilla tms. (Nykytyyli palvelee aivan suoraan yhteiskunnan epävakauttamista eikä sen vakauttamista - ja epävakauttavat seuraukset ovat olleet täysin ennakoitavissa.)
3. Tiukassa tosiasiapohjaisuudessa pysyminen.
4. Muutamat lainsäädännölliset uudistukset, joilla on ollut kiire jo kauan.
5. Venäläisen vaikutuksen poistaminen oikeuspoliittisen järjestelmän ylimmiltä tasoilta. (Maa on helpompi ja halvempi kaapata juridiikan kuin sotavoimien avulla.)

Eurooppalaisuus ja suomalaisuus ovat historiallisesti aika konservatiivisesta arjen identiteetteihin, useisiin ryhmäjäsenyyksiin ja niiden jäsentämiseen, vastuisiin ja velvollisuuksiin nojaavasta oikeustajusta kumpuavaa. Näitä identiteettejä ja moraalilähtökohtia on nyt tuhottu muutama vuosikymmen oikein urakalla. Tilalle on pakkosyötetty jotain historiattoman arvorelativistisen eurokansalaisen identiteettiä. Se ei merkitse mitään. Se ei sisällä identiteetin kiinnekohtia. Se ei sisällä ryhmälojaliteetteja.

Aarrearkku - oma historiaan ja syviin arvoihin nojaava identiteetti - on otettu pois. Tilalle on annettu kulissi, tyhjää täynnä oleva pahvilaatikko, jonka sisältö ei vastaa sen kyljessä olevia tekstejä.

Venäjä hyödyntää tästä kauheudesta kumpuavaa pettymystä ja arvotyhjiötä.

Suomi ja Eurooppa vastaavat valehtelemalla että kaikilla on kivaa ja arvottomuus on arvokasta.

Sellainen on tappion tie.

Paljon tehokkaampaa ja tuottoisampaa olisi antaa ihmisille se oma, perinteinen aarteensa takaisin. Silloin pettymys vaihtuisi iloon ja arvotyhjiö täyttyisi taas arvoilla.

Samalla kyky vastustaa vihamielistä ulkoista vaikutusta paranisi.

Samalla esitän kaikkien mietittäväksi inhottavan kysymyksen:

Jos Venäjä voisi suunnitella Suomelle ja Euroopalle omaa vaikutustaan vastustavan toiminnan, niin eikö se suunnittelisi juuri sellaisen, joka todellisuudessa voimistaisi sen vaikutusta ja heikentäisi sen vastustamista - juuri niin kuin tällä hetkellä tapahtuu kun arvoista, isänmaallisuudesta, avoimuuden vaatimuksesta, sananvapaudesta ja poliittisista oikeuksista kiinni pitäminen leimataan kremlismiksi, rasismiksi ja uusnatsismiksi silloin ja etenkin silloin kun se ei sitä ole.
 
Top