Venäjä, Kiina, Iran ja Syyria järjestävät suuret sotaharjoitukset Lähi-idässä

kunnas

Majuri
Iranilainen Fars uutistoimisto ilmoitti, viittaamalla nimettömään lähteeseen, että Venäjä, Kiina, Iran ja Syyria järjestävät lähiviikkojen aikana suuret yhteiset sotaharjoitukset Syyrian alueella.

Uutisen mukaan, näistä harjoituksista tulee kaikkein suurimmat Lähi-idässä ja niihin osallistuu 90 000 maa- meri- ja ilmavoimien sotilasta. Harjoituksissa on mukana noin 400 lentokonetta ja 1 000 panssarivaunua.

Uutisen mukaan, Egypti on antanut luvan Kiinan merivoimien 12 alukselle kulkea Suezin kanavan kautta. Kahden viikon sisällä ne saapuvat Syyrian rannikolle. Venäläiset sukellusveneet sota-alukset ja lentotukialukset sekä myös Iranin sota-alukset saapuvat alueelle suunnilleen samaan aikaan.

Syyria aikoo harjoitusten aikana testata maalta merelle ammutavia ohjuksia ja ilmapuolustusjärjestelmiä, kertoo uutistoimisto.

http://finnish.ruvr.ru/2012_06_19/78597574/
 
On syytäkin, kun tuon Farsin mukaan

Lawmaker: US Seeking to Turn Syria into Another Israel

Addressing a group of Iranian people in the country's Northeastern province of Khorassan Razavi on Tuesday, Mohammad Dehqan pointed to the ongoing plots to topple the Syrian government, and noted, "Awakening of the nations runs counter to the interests of the US and its collaborators, and that's why they (the US and its allies) want establishment of anther Zionist regime, this time in Syria."

http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9103082808

Jalat tukevasti maassa....
 
Hmm "The beast from the East".....Kiina.......raamattu..........viimeinen sota.....ydinsota....
 
Ovelaa. Syyria pyytänyt siis apua muilta "akseli-valtioilta" alueensa rauhoittamiseen ja sisällisodan päättämiseen jos tuo on siis totta. "Sotaharjoitus" olisi massiviinen invaasio jolla maa yritetään saada uudelleen hallintaan jotta länsiahapatus, demokratia tai anarkia eivät vaaranna Venäläistukikohtia ja Assadin sekä Iran-Venäjä-Kiina yhteistyötä.

Ei tarvitse YK:n mandaattia kun kyseessä harjoitus eikä sotilaallinen väliintulo. Saapa nähdä miten länsimaat vastaavat jos tuo realisoituu...
 
Syyria kieltää harjoituksen olemassaolon

http://en.rian.ru/mlitary_news/20120619/174126133.html

Hm.... pitäiskö nyt sitten alkaa uskomaan että tuollainen on tulossa :a-grin:
 
Pitäskö meidän jatkaa tätä säiettä luonnostelemalla viestejä niiden 12 Suezin kanavaan kadonneiden kiinalaisten laivastoalusten miehistöjen omaisille?
 
Back
Top