Venäjän nazit ja heidän länsimaiset ystävät

Maidan

Respected Leader
Minusta tuntuu että tämä aihe voi olla omassa ketjussa.

1ksBj+

Kuvassa on mm.eläinrääkkäyksestä tullut Aleksey Miltchakov.
Pietari, 22.3.2015 Fasistien foorumin osallistujat iltakävelyllä kaupungilla. Venäläinen neo-nazi Aleksey Milchakov (desantin asussa) antamassa saksalaiselle saksalaiselle neonatsille ns LNR terroriristijoukon "Rusich" shevronin. Saksalainen neonazi (nimi pitää tarkistaa) on Saksan kansallisdemokraattisen puoluen jäsen, ilolla pitää venäläisten ystävien antama suveniiria.

18oxA+

Heidän vieressä halailevat Jan Petrovsky ja Karl Richter (3-s ja 4-s). Petrovsky - immigrantti Norjasta, Miltchakovin oikea käsi "Rusichissa" , neonazi sekin. Idyllinen kuva.
Tässä kuvassa on Putinin Venäjän ydin.

10JLP+

Tässä Rusichin hakaristin saa myös amerikkalainen Jared Taylor lahjaksi.
Taylor and many of the organizations he is associated with are often described as promoting racist ideologies by, among others, civil rights groups, news media and academics studying racism in the US.
(Wikipediasta)
 
Viimeksi muokattu:
Dosentin blogissa oli paljon kuvia, piti laittaa kahteen viestiin.

Kuuluisa suomalainen fasisti Johan Bäckman otti osaa tähän Pietarissa 22.3.2014 pidettyyn fasistien kokoukseen. Hänen bloginsa mukaan kokouksen nimi oli "Konservatiivifoorumi", jossa kannettiin huolta perhearvoista.

Totuus Pietarin konservatiivifoorumista -- "keskustalaista rauhanturvaamista" venäläisittäin. Kuuntele Bäckmanin puhe!


Pietarissa pidettiin tänään äärimmäisen mielenkiintoinen konferenssi, jonka aiheena oli konservatiivinen poliittinen ajattelu Venäjällä ja länsimaissa. Pietarin konservatiivifoorumiin osallistui 400 ihmistä 15 maasta. Katso oheiset kuvat konferenssin virallisesta materiaalista, jossa on mm. sitaatti Putinin Valdain puheesta, ja kuuntele tilaisuudessa pitämäni esitelmä:

Tilaisuus oli ensimmäinen ja suurin tähän asti järjestetty Venäjän ja länsimaiden konservatiivisten ajattelijoiden yhteisfoorumi. Tilaisuuden virallinen otsikko oli "Tieteellinen kongressitapahtuma -- Kansainvälinen Venäjän konservatiivifoorumi". Konferenssin virallinen sivusto löytyy osoitteesta http://realpatriot.ru/. Vaikka tapahtuma ei varsinainen tieteellinen konferenssi ollutkaan, enemmänkin poliittisten analyytikkojen ja toimijoiden yhteinen think tank, kaikissa puheenvuoroissa näkyi ajatus analysoida konservatiivisen ajattelun uutta ja tulevaa merkitystä Venäjän ja lännen suhteissa. Virallisessa materiaalissa oli Putinin kuva ja hänen sitaattinsa konservatiivisten arvojen merkityksestä. Yleisesti on tiedossa, että perinteiset perharvot ovat tänään keskeisiä Venäjän politiikassa. Seurasin konferenssia melkein eturivistä, katso Delovoi Peterburgin kuva:Yhdysvaltain ja Naton kannalta tilaisuus oli vaarallinen, koska korkean profiilin tapahtuma -- johon osallistui tärkeitä amerikkalaisia ja saksalaisia poliitikkoja ja vaikuttajia -- voi olla merkittävä alku Venäjän ja lännen patrioottisten voimien liittoutumiselle Yhdysvaltain ja NATO:n aggressiota vastaan. Siksi määrätyt Yhdysvaltain etuja ajavat "värivallankumoukselliset" kirjoittajat hyökkäsivät konferenssia vastaan syyttäen sitä "uusnatsistiseksi" tai "äärioikeistolaiseksi" esim. parissa suomalaisessa mediassa sekä Venäjän länsirahoitteisessa tai ääriliberaalissa marginaalimediassa. Mitään uusnatsista tai äärioikeistolaista -- esimerkiksiJussi Halla-ahon tyyppistä avoimen fasistista vihapuhetta -- ei tilaisuuden sisällöstä tietenkään löytynyt. Joka muuta väittää, esittäköön todisteet (tosin Suomessahan valtamedia voi väittää mitä tahansa ilman mitään todisteita -- "Punaisella Torilla vaadittiin Puolaa ja Suomea" jne.) Seurattuani konferenssia tarkasti, en havainnut mitään fasismiin tai uusnatsismiin viittaavaa -- ei vihapuhetta, ei jyrkkiä lausuntoja, ei ulkomaalaisvastaisuutta tai minkäänlaista rasismia, antisemitismistä puhumattakaan. Lähinnä kyse oli arvokeskustelusta ja amerikkalais- sekä NATO-vastaisuudesta. Paikalla oli myös aika runsaslukuinen suomalainen delegaatio, jonka kokoonpanosta minulla ei ole tarkempaa tietoa. Ohjelmaan puhujaksi oli merkitty IPU:n eduskuntavaaliehdokas, ekonomisti Jukka Davidsson, jonka on Suomessa ajanut erityisesti pankkikriisin uhrien ihmisoikeuksia.

Salissa kuultiin useita kiinnostavia puheenvuoroja. Tilaisuuden vetäjä, Pietarin valtionyliopiston professori ja RISI:n tutkija sekä diplomaattiAleksandr Sotnichenko (joka kutsui minut paikalle esiinnyttyämme yhdessä 5-kanavan valtakunnallisessa keskusteluohjelmassa toissapäivänä)naurattikin yleisöä sanomalla, että täällä kuulemma vietetään "natsiorgioita". Tilaisuus oli vetänyt suuren salin tupaten täyteen -- sekä salissa että koko hotellikerroksessa oli vaikea ellei mahdoton liikkua. Ottamani Sotnichekon kuva ohessa:Tilaisuuden alussa vauhdikkaasti puhunut Venäjän kansallisen strategian instituutin johtaja Mihail Remizov määritteli tilaisuuden "keskustalaiseksi rauhanturvaamiseksi", jonka tavoitteena on "uusi vapaa maailmanjärjestys". Tietyssä mielessä Suomenkin keskusta olisi sopinut tänne ainakin kuunteluoppilaaksi. Remizovin mukaan "Washington käy sotaa jokaista Euroopan maata vastaan". Remizov viittasi myös "Ukrainan-Donbassin konfliktiin" (hyvä termi muuten) ja luonnehti tilaisuutta "anti-neokolonialistiseksi" ja "internationalistiseksi". Hän viittasi myös "Euroopan niemimaahan" huomauttaen sen kuuluvan Euraasiaan vähän kuten Krimin niemimaa kuuluu Venäjään, ja vetosi uuden poliittisen entiteetin "EuroVenäjän" luomiseksi. YK:ta ja ETYJ:iä Remizov luonnehti "uusfasistisiksi" järjestöiksi ja vaati korvaamaan ne uusilla järjestöillä. Italialainen Roberto Fiore sanoi, että amerikkalaiset neokonservatiivit halusivat hinnalla millä hyvänsä sodan Syyriaan ja haluavat sitä nyt Ukrainaan. "Olen syntynyt Roomassa ja jo lapsesta asti olen tiennyt että on olemassa kolme Roomaa: minun Roomani, Konstantinopoli ja Moskova", Fiore aloitti puheensa hienosti. Venäjä on tärkeä taistelussa liberalismia ja islamistista fundamentalismia vastaan. Venäjä auttaa lyömään perheet tuhoavan liberalismin ja synnyttämään kristinuskoisen Euroopan uudelleen, Fiore sanoi. "Nationalismin kysymyksiä"-lehden päätoimittajaKonstantin Krylov sanoi, että vähemmistön oikeudet ovat saaneet meidät unohtamaan enemmistön oikeudet. Saksalainen meppi Udo Voigtsanoi, että Venäjä-vastaiset sanktiot uhkaavat maailmanrauhaa ja Putin haluaa estää aseellisen yhteenoton. "EU ei ole Eurooppa", Voigt sanoi ja ehdotti, että Eurooppa perustaa Venäjän kanssa puolustusliiton ja Saksa eroaa NATO:sta.

Pidin tilaisuuden alkupuolella esitelmän, jonka voit kuunnella tästä:


Ohessa tilaisuudessa pitämäni esitelmän tiivistelmä: Arvoista yleensä ja perhearvoista erityisesti on tullut tärkeä osa kansainvälistä politiikkaa. Kyse on myös arvojen välisestä taistelusta ja taistelusta arvoja vastaan. Venäjän arvovalta maailmassa on kasvanut hyvin voimakkaasti viime vuosien aikana. Venäjä on tällä hetkellä ainoa paikka maailmassa, missä voi keskustella ja väitellä avoimesti ihmisoikeuksista ja käydä arvokeskustelua. Länsimaissa varsinaista sananvapautta ei ole. Yhdysvalloille ja NATOlle "ihmisoikeuksien" käsite on vain instrumentti pommitusten ja kansanmurhan oikeuttamiseksi. Länsimedia on täynnä valheita ja vihaa Putinia ja Venäjää vastaan. Se johtuu myös siitä, että Venäjä puolustaa perinteisiä perhearvoja. Krimin demokraattinen prosessi yli kahden miljoonan ihmisen pelastamiseksi liittämällä niemimaa Venäjään on saanut länsimaat raivoihinsa, koska USA, NATO ja länsi vihaavat ihmisarvoa ja demokratiaa ja haluavat riistää venäläisiltä oikeuden äänestää. Mitään muuta Venäjä-vihamielinen länsi ja länsilehdistö ei inhoa niin paljon kuin Venäjän vaaleja. USAn ainoa tavoite Ukrainassa on murhata mahdollisimman paljon Donbassin siviilejä Ukrainan ns. armeijan avulla ja tehdä Ukrainasta uusi Vietnam tai Irak Venäjää vastaan. Venäläisten murhaaminen on länsimaisten russofobien ja USan tärkein tavoite, onhan eräs amerikkalainen kenraalikin äsken kehottanut täysin avoimesti televisiossa murhaamaan mahdollisimman paljon venäläisiä. On meneillään monen rintaman totaalinen sota Venäjää vastaan. Meidän on pysäytettävä tämä prosessi. Perhearvoista on nyt tullut tärkein yhdistävä tekijä venäläisten ja länsimaisten konservatiivisten liikkeiden välillä. Venäjä on saanut itselleen paljon liittolaisia kaikkialta maailmasta ei puolueista, järjestöistä ja ihmisistä juuri perinteisten perhearvojen puolustamisella. Edistyksellinen laki homopropagandan kieltämisestä on maailmalla skandaali, vaikka vastaavantyyppinen laki oli esimerkiksi Suomessa voimassa melkein 30 vuotta. Se vähensi homopropagandan vaaraa tuntuvasti ja laki voitiin meillä poistaa. On erittäin hyvä, että liberaali media on hyökännyt tämän konferenssin kimppuun. Se todistaa, että olemme oikeassa.

Esitelmät jatkuivat myöhään iltaan. Ulkopuolella nähtiin myös hullunkurinen mielenosoitus, kun nuoriso löi rumpuja ja eräs Jabloko-puolueen kannattaja kantoi uusnatsikylttiä. Ääriliberaaleissa marginaalilehdissä oli juttuja "uusnatseista" ja "fasisteista", mutta sellaisia en havainnut ainakaan puheiden perusteella. Mikäli vihapuhetta esiintyi, Venäjän syyttäjän on nostettava asiasta syyte. Mitään näyttöä ei ole tähän saakka esitetty missään. Esitelmiä juuri kuunnelleena oli vaikea ymmärtää, mistä muusta voisi näissä natsisyytöksissä olla kysymys kuin uudesta masinoidusta hyökkäyksestä Putinin konservatiivista politiikkaa vastaan. Asialla olivat samat tahot, venäläinen länsirahoitteinen marginaalimedia ja länsimainen russofobinen valtamedia.

Viime aikoina Suomen lehdistössä on esitetty täysin päättömiä väitteitä. Ensin puhuttiin siitä, miten "Punaisella Torilla vaadittiin Puolaa ja Suomea", ja nyt puhutaan "äärioikeistolaisesta" tapahtumasta. Kummastakaan asiasta ei ole olemassa mitään näyttöä. Ainoa mihin väitteet perustuvat, ovat jonkin epämääräisen nettisivun väitteet ilman selviä todisteita. Odotan edelleen, että joku esittäisi näistä jotakin näyttöä. Mutta Punaisella Torilla huutelusta tai Pietarin foorumin "äärioikeistolaisuudesta" ei tähän hetkeen saakka ole saatu todisteeksi mitään.

http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/03/totuus-pietarin-konservatiivifoorumista.html
 
Viimeksi muokattu:
Kohudosentti on löytänyt rakkauden. Se on nätti Jelena. Toivottavasti ei kunto petä.

http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/05/mina-rakastan-sinua-jelena.html

Legendaariselta blogististilta on tullut uusi päivitys blogiinsa, jossa hän yltää rakkautensa siivittämänä Goebbelsimaisiin ulottuvuuksiin.

Minä rakastan sinua JelenaMikään ei ole ihanampaa kuin seisoa venäläisen patriootin Jelenan kanssa Donetskin kansantasavallan korkeimmalla paikalla ja tähyillä vapautettua maata. Sitä riittää joka suuntaan, sillä Donbass on suuri. Helmikuussa 2014 amerikkalaismieliset uusnatsit ja russofobit kaappasivat Kiovassa vallan ja perustivat sinne Yhdysvaltain johtaman nukkehallinnon, ns. Kiovan fasistijuntan. Krimin venäläiset vastasivat heti maaliskuussa 2014 äänestämällä itsensä Venäjään, Donbassin venäläiset vastasivat huhtikuussa 2014 perustamalla kaksi uutta valtiota, Donetskin kansantasavallan (DNR) ja Luganskin kansantasavallan (LNR), jotka yhdessä muodostavat melkein viiden miljoonan ihmisen Novorossijan liittotasavallan. Vuosi sitten 11.5. kansantasavalloissa järjestettiin kansanäänestys, joka vahvisti lopullisesti niiden irtautumisen Kiovan juntasta. Kiovan fasistijuntan natsikoirat kostivat suurhyökkäyksellä ja terroripommituksilla tavoitteenaan joukkomurhata kansantasavaltojen kannattajat viimeiseen naiseen, lapseen ja vanhukseen. Omasta maastaan ja vapaudestaan taistelevat kansanarmeijat löivät ylivoimaisen vihollisen, kaappasivat valtavat määrät kalustoa ja pystyttivät Donbassin korkeimmalle paikalle Novorossijan vapauttajien lipun, joka liehuu siellä edelleen, kuten oheinen kuva osoittaa.Saur-Mogilan vuorella käytiin Suuren isänmaallisen sodan (jota jenkit kutsuvat "toiseksi maailmansodaksi") kovimmat taistelut Donbassiin vyöryviä natsiarmeijoita vastaan, siksi tänne rakennettiin suuri hautamuistomerkki. Nyt hautoja on tullut lisää, kun kansantasavaltojen kansanarmeijat ovat maksaneet kalleimman hinnan EU:n vastaisesta taistelusta puolustaessaan omaa maataan Kiovan nukkehallituksen USA-NATO-armeijan hyökkäyksiä vastaan.
Donetskin ja Luganskin kansantasavallat ovat tällä hetkellä ainoita alueita Euroopassa, jotka on kokonaan vapautettu amerikkalaismiehityksestä. Juuri siksi USA haluaa tuhota ne hinnalla millä hyvänsä. Vapautetun Novorossijan alueella asuu nyt melkein 5 miljoonaa ihmistä. Kuolema uhkaa heitä joka hetki, koska tänä päivänä EU:ta laajennetaan napalmilla. Tämä on uusi Vietnam. Donbassin lapset tietävät, miten juosta pommisuojiin, kun USA-NATO-EU levittää ilosanomaansa. Saavumme viettämään kansanäänestyksen ja kansantasavaltojen perustamisen ensimmäistä vuosipäivää yli 20 hengen länsimaisessa delegaatiossa, jonka keskushahmo on Front Nationalin eurokansanedustaja Jean-Luc Schaffhauser. Ystävystymme ja otamme yhteiskuvan Venäjän ja DNR:n rajalla. Pitkin Donbassin valtavia lakeuksia ajettaessa ymmärtää niiden strategisen merkityksen: niitä pitkin vihollisella on suora reitti Venäjän rajoille. Juuri sitä natsit käyttivät, nyt sitä uhkaa Kiovan natsi-amerikkalainen fasistijuntta.Schaffhauser sanoo, ettei hän ole Front Nationalin jäsen, mutta puolue tukee häntä. Ranskan ja Euroopan politiikasta hän tietää kaiken. Jean-Luc, kuten häntä kutsumme, on alun perin kristillisdemokraatti. Hän puhuu luontevasti kaikkien ihmisten kanssa ja muistuttaa siitä, että USA aloitti kaiken kaappaamalla Kiovassa vallan. Jean-Luc kaavailee Eurooppaan suurta rauhankoferenssia. Hän osaa myös rentoutua, sillä loma-aikaan Jean-Luc purjehtii yli 30-metrisellä huvijahdillaan pitkin Italian rannikkoa, seuranaan perhe, miehistö ja kokki. Aikaansa hän kuluttaa myös polttelemalla sekä pikkusikareita että iltasella myös ehkä isommankin sikarin. Osallistumme Donbass-foorumiin, joka on tähän asti suurin DNR:ssä järjestetty kansainvälinen asiantuntijakonferenssi. Vieraita on Ranskasta, Italiasta, Saksasta, Israelista, Kreikasta, Serbiasta ja tietysti Suomesta. Kun tutkimme Kiovan fasistijuntan terroripommituksien raunioittamaa DNR:n maaseutua Stepanovkan kylässä, Jelena kuvaa haastattelun kansantasavallan 1infa-televisiokanavalle.


Heti ensimmäisenä iltana DNR:n päämies Denis Pushilin, joka on hyvä ystäväni, liittyy seuraani illalliselle. Kutsun hänet Suomeen, mihin Denis vastaa sen onnistuvan ehkä 15 vuoden kuluttua. Mutta missä me olemme 15 vuoden kuluttua, sitä ei kukaan tiedä. Jo nyt USA-NATO-EU:n fasistijuntan suurhyökkäyksen uhka leijuu kaikkialla.Kaikkialle meitä seuraa joukko aseistautuneita vartijoita, koska fasistijuntan salamurhaajat ovat liikkeellä. Deniskin on yritetty murhata kahdesti. Toisella kertaa surmansa sai hänen avustajansa, joka epäonnekseen oli saman näköinen kuin Denis. Murhaaja erehtyi kohteesta ja ampui kadulla väärän miehen. Illalla delegaatiomme kävelee laskemaan kukat Suuren isänmaallisen sodan uhrien muistomerkille hotellin lähistölle. Jean-Luc antaa haastattelujaan. Jelena näpsäisee valokuvan kukkien laskusta. Taustalla näkyy Donetskin suuri urheiluareena, joka vapaustaistelun yhteydessä on nyt siirtynyt kansan haltuun.
Aamulla meitä odottaa unohtumaton kokemus. Ajamme hotellilta kaupungin keskustaan, mihin kokoontuu kansanäänestyksen vuosipäivän kansanjuhla. Tapaan Rodina-puolueen puheenjohtajan Aleksei Zhuravljovin, joka on venäläisen patriotismin keskeinen arkkitehti tänään. Hän ilahtuu näkemisestäni, mikä saa minutkin erinomaiselle tuulelle ja otamme yhteiskuvan.Siirrymme Donetskin keskustan valtakadun varrelle DNR:n päämiehenZaharchenkon ja Pushilinin korokkeen vierelle. Kansanjuhla alkaa. Ohitsemme marssii päättymätön virta onnellisia DNR:n asukkaita, jotka hymyillen ja hurraten riemuitsevat vapaudestaan. Marssiin osallistuu arviolta yli 200.000 ihmistä ja se kestää monta tuntia. Marssikolonna on päättymätön. Se todistaa, että kansa tukee johtajiaan ja uutta kansantasavaltaa. Kaikkialla liehuu sinimustapunaisia Donetskin kansantasavallan lippuja. Kuvaan neljä videota ohi lipuvasta paraatista, kunnes käsi väsyy. Puolentoistatunnin kuluttua alkavat väsyä myös jalat, mutta ohimarssi sen kun jatkuu.Marssiin osallistuvat kaikki Donetksin kansantasavallan järjestöt ja ammattiryhmät. Kaikki hymyilevät ja ovat kiitollisia johtajillen vapaudesta ja demokratiasta. Vain Donetskissa demokratia on aidoimmillaan. Ohitsemme lipuu yli kilometrin mittainen Pyhän Yrjön nauha, jota ihmiset kannattelevat käsillään. Huomaan myös Donetskin kansantasavallan journalistiliiton kulkueen, joka kantaa liiton banderollia ja lippuja. Kaikki ovat onnellisia sanavapaudestaan, joita NATO-USA-johtoiset mediakonsernit eivät uhkaa. Ohitsemme ajaa kuormuri, jonka lavalla on 1930-luvun vanha neuvostolainen traktori punahuivisine heinätyttöineen. Se on Donbassin maanviljelijöiden tervehdys johdolleen.


Seuraamme marssia puolitoista tuntia, mutta näemme vain osan. Hymyilevän ja hurraavan kulkueen jatkuessa loppumattomiin delegaatiomme kiirehtii hotellille, missä konferenssi saa nyt alkaa. Aulassa tapaan Luganskin kansantasavallan (LNR) päämiehen ja Minskin kontaktiryhmän neuvottelijan Deinegon. Keskustelemme LNR:n tilanteesta ja otamme yhteiskuvan.Sali on pakkautunut täyteen väkeä. Alkaa perusteellinen keskustelu, jota käydään myös kolmessa työryhmässä suuren salin ulkopuolella. Aiheina ovat tasavaltojen talous, ulkosuhteet ja sosiaalinen tilanne. Tulevaisuus askarruttaa kaikkia, koska Kiovan natsi-amerikkalaisen fasistijuntan natsipataljoonat ovat jatkuvasti uhanneet hyökätä uudelleen tasavaltojen kimppuun. Sana "juntta" on aivan yleisesti käytössä. Eräs kollega sanoo minulle, että vain konferensseissa voi saada suoran käden tietoa geopoliittisesta tilanteesta, koska media ei siitä yleensä kerro. Kysyn tapaamaltani opiskelijatytöltä, haluavatko donetskilaiset liittyä Venäjään. Ilman muuta! tyttö vastaa riemuiten. Mutta vielä toistaiseksi tasavallat kehittyvät itsenäisinä.
Omassa puheessani tuon esille Suomen tilanteen ja sen, että Helsingissä on jo vuoden ajan toiminut virallinen Donetskin kansantasavallan diplomaattinen edustusto. Jostakin syystä erityisesti hallituspuolue SDP:n tunnetut vaikuttajat ovat monin tavoin tukeneet DNR:n edustuston toimintaa, joka koostuu mm. humanitaarisen avun ja univormujen toimittamisesta Donbassiin sekä tiedotustoiminnasta. Sen tärkein tavoite on saattaa DNR:n ja sen edustuston olemassaolo suomalaisten tietoisuuteen. Edustusto on avustanut toimittajien, elokuvantekijöiden, kirjailijoiden ja vapaaehtoisten lähettämisessä Donbassiin. Lisäksi edustusto on järjestänyt paneelikeskusteluja ja lehdistötilaisuuksia DNR:n tilanteesta ja julkaisee palkitun tietokirjailijan Matti Rossin teoksenRaunioista nousee Donbass. DNR:n Helsingin-edustuston toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja DNR:n johdon antamaan valtakirjaan, joten edustustolla on virallinen status. Mielenkiintoisin oli Suomen hallituspuolue SDP:n kesällä 2014 antama hyväksyntä jäsentensä toiminnalle DNR:n edustustossa ja sen hyväksi. Se tarkoittaa ymmärrystä ja hyväksyntää myös DNR:n olemassaololle eli de facto DNR:n tunnustamista. Koska salissa oli runsaasti venäläisiä ja donetskilaisia toimittajia, ilmoitukseni DNR:n de facto tunnustamisesta Suomessa ja virallisen edustuston olemassaolosta levisi Venäjän medioihin, ensin hallituksen lehden Rossiiskaja Gazetan kautta ja sitten koko maailman Sputnik Internationalin kautta. Sovimme myös DNR:n edustustojen perustamisesta Ranskaan, Saksaan, Kreikkaan, Serbiaan, Israeliin ja Italiaan.


Jelena jatkaa uutteraa informaatiotyötään ja käy haastattelemassa DNR:n armeijaa johtavaa Basurinia. Jelenan herttaisuus suorastaan sulattaa Basurinin vakavuuden ja lakkikin liikahtaa vinoon. Tämän huomaa yhteiskuvasta. DNR:n toiminnan keskeinen tavoite on nyt informaatiossa ja sisältöjen tuottamisessa.Vierailumme lähenee loppuaan ja ennen paluuta Äiti-Venäjälle nautimme maittavan lounaan. Italialaiset vieraamme ovat niin ihastuneita tulkkiinsaSvetlanaan, että järjestävät hänen kanssaan fotosession. Jokainen haluaa poseerata Svetlanan kanssa ja osoittaa näin Venäjän ja Italian sekä tietysti DNR:n ystävyyden lujuutta. Venäläis-italialaisten suhteiden tilanteen voi tarkistaa oheisista kuvista.

*kuvia karsittu*


Putin sanoi, että elämän tarkoitus on rakkaus. Venäjällä rakkaus jaotellaan kolmeen eri tyyppiin: toverilliseen rakkauteen, aviolliseen rakkauteen ja patrioottiseen rakkauteen, mikä luonnollisesti on rakkauden korkein muoto. Nykyoloissa tuo patrioottinen rakkaus on saanut internationalistisia sävyjä ja voidaankin puhua patrioottis-internationalistisesta rakkaudesta, jonka voima liittää eri maiden ihmisiä yhteen. Tämä tuntuu selvästi, kun ranskalaiset, italialaiset ja saksalaiset tukevat Venäjän kansainvälisiä tavoitteita säilyttää maailmanrauha ja ehkäistä USA-NATO-EU:n sotilaallinen aggressio. On aika jättää Donetskin kansantasavalta. Minua tulee saattamaan hyvä ystäväni Jelena. Suutelen hänen kättään ja kuiskaan hänen korvaansa: Minä rakastan sinua Jelena.

Alas Kiovan natsi-amerikkalainen fasistijuntta!

Tässä on kyllä oikeasti se, että Bäckman todellakin häärää näiden kanssa tehden aivan oikeasti niitä asioita. Bäckmania kohtaan ei siis tarvitse osoittaa mitään sääliä. Bäckman ei ole harrastelija, hän on agitaation ammattilainen. En usko, että Bäckman on esimerkiksi kaksoisagentti. Kyllä luulen, että hän on täysin pimeyden voimien puolella.

Bäckmanin rooli on olla pelle, joka räikeällä klovnerialla peittää huomion oleellisista asioista, kuten siitä, että Venäjällä rehottaa korruptio ja kleptokratia ja tätä kautta Venäjän valtiontalous on romahdustilassa. Bäckman saa kyllä esittää klovneriaansa kiihtyvällä tahdilla pysyäkseen romahduksen tahdissa. Kyllä siinä hyppelyä piisaa. Hyppikää tontut, hyppikää.

Bäckman on todella legendaarinen, selvästi valtakunnanjohtajan manttelinperijä fasismin sanansaattajana Suomessa.


Oleellinen kysymys on toimiiko Putinin järjestelmä, tai, ei kun, toimiihan se oikeasti vallan loistavasti. Putin on ostanut valtansa sallimalla varastelun, ja kun siitä jää kiinni niin Putin esiintyy tuomitsevasti vaikka oikeasti hän on vallassa siksi, että sallii massiivisen varastelun kaikissa hankkeissa joita Venäjän hallinto juuri tämän varastelun mahdollistamiseksi aloittaa ja ylläpitää.

Oleellinen kysymys on romahtaako Venäjän valtiontalous jo pitkään vallinneeseen varasteluun kaikkien hankkeiden yhteydessä.

Oleellista tässä ei ole se mitä sanotaan vaan se mitä oikeasti tapahtuu. Jopa sellaiset keskeiset hankkeet kuten uuden Vostotshnyi avaruuskeskuksen rakentaminen kärsii tästä raspiliksi sanotusta venäläiskansallisesta ilmiöstä. Voi jopa epäillä, että avaruuskeskuksen rakentaminen niin älyttömään paikkaan kuin Kiinan rajalle kehitettiin alunperinkin peitteeksi, jonka tarkoitus oli varastella miljardeittain venäläisten veronmaksajien rahoja Venäjän valtion budjetista. Sama juttu oli Sotshin olympialaisten kanssa, joka kärsi mittavasta ylihinnoittelusta ja vielä sen lisäksi suurista laatuongelmista majoitustilojen ja kilpailupaikkojen rakentamisessa.
 
Viimeksi muokattu:
Bäckman on todella legendaarinen, selvästi valtakunnanjohtajan manttelinperijä fasismin sanansaattajana Suomessa.
On heissä kyllä se ero, että Valtakunnanjohtaja (näitähän ei Suomessa ole ollut kuin yksi ainoa, alallaan guru ja voittamaton) lupasi olla joukkoineen peitsi tanassa rajalla, "jos Venäjällä tulee nälänhätä ja ryssät lähtevät liikenteeseen". Desantti B:n joukoilla saattaisi olla jotain muuta tanassa samassa tilanteessa. Nimittäin kukkapaketti ja siinä miljoona, miljoona, miljoona ruusua.
 
Terveisiä mäkkäriltä ... :confused:

white2.jpg

White powerit haluavat hävittää vasemmistolaiset, vihreät ja sateenkaariväen ja kuinka ollakaan Euroopassa heistä enemmistö ovat enimmäkseen valkoisia. Että kuinkas tämä, että puolustetaan valkoista rotua ja sitten hyökätään valkoisten kimppuun. Erinäisellä norjalaisellakin miltei kaikki uhrit olivat valkoisia. Sama juttu natseilla. He olivat kovasti valkoisen rodun puolella ja kuinka ollakaan he tuottivat suurta kärsimystä nimenomaan valkoisille. Mutta eihän tämä mitenkään erikoista ole. Suurin osa ääri-islamistien uhreista on islamilaisissa maissa eläviä islamilaisia. Miksei nämä voi ottaa yhteen keskenään. White powerit ja ääri-islamistit voisi laittaa vaikka jollekin saarelle keskenään aseina paikalta löytyvät kivet ja kepit.

Väkiluku lähestyy kymmentä miljardia ja kun kaikki eivät hoida kotiseutuaan niin hyvin kuin eurooppalaiset niin joutunemme varmaan aika pulaan, kun planeetta ylikansoittuu ja saastuu ja sen resurssitkin vähenee kiivasta tahtia. Että näiden white powereiden siunailu käy vielä tekopyhäksi koska joudumme väistämättä toimimaan aika julmasti tässä resurssipelissä. Tärkein on tietysti oma elintila ja siinä noudatettavat lait ja periaatteet, kuten ihmisoikeudet ja sananvapaus ja oikeudenmukainen oikeusjärjestelmä ja yrittämisen vapaus ja etenkin puhtaat vesistöt ja puhdas luonto.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top