Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Venäjän pahisten lista

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja miheikki, 09.12.2013.

 1. miheikki

  miheikki Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  20.04.2010
  Viestejä:
  6,374
  Tykkäykset:
  8,448
  Pisteet:
  1,286
  http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/venajan-pahisten-lista/1728924
   
 2. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  Blogikirjoitus: Johan Bäckman
  9.12.2013, Verkkomedia.org


  Venäjän ulkopolitiikka ja globaalit tehtävät

  Lehdistötilaisuus Venäjän ja sen poliittisen eliitin roolista, tehtävistä, asemasta ja vastuusta nykymaailmassa liittyy jokin aika sitten Venäjän suurimmassa sanomalehdessä Izvestijassa julkaisemaani kirjoitukseen, jossa arvioin Venäjän paikkaa maailmassa.

  Itar-Tassin lehdistötilaisuutta varten laadin muistion otsikolla ”Venäjän ja sen poliittisen eliitin rooli, tehtävät, asema ja vastuu nykymaailmassa”. Kirjoitin sitä varten kaikkiaan parikymmentä muistilehtiön liuskaa. Näkemykseni, jonka esitin myös Itar-Tassin lehdistötilaisuudessa, on kokonaisuudessaan seuraava:

  Sekä kommunismin 70-vuotinen kokeilu että liberalismin 20-vuotininen kokeilu ovat Venäjällä johtaneet umpikujaan. Kommunismi ja liberalismi ovat globaalin finanssioligarkian Venäjä-vastaisia hankkeita, joista ensimmäinen, bolsevikkivallankumous, johti Venäjän imperiumin tuhoutumiseen ja jälkimmäinen, värivallankumous, tavoittelee Venäjän federaation hävittämistä. Tämä on kansainvälisen finanssioligarkian intresseissä.


  Globaalin finanssioligarkian tavoitteena on maailmanherruus. Liberalismin todellinen tavoite on oikeuksien tasa-arvo ilman mahdollisuuksien tasa-arvoa. Globaalin finanssioligarkian tavoitteena on suvereenien valtioiden tuhoaminen ja kansakuntien hävittäminen. Tähän myös EU pyrkii. Jäljelle jää ihmisiä vailla identiteettiä, biomassaa.

  EU:n kriisi merkitsee liberaalin sosiaalidemokratian kriisiä. Sosiaalidemokraatit ovat aina palvelleet ensisijaisesti Yhdysvaltain ja sen liittolaisten etua, Suomessakin sosialidemokraatteja rahoitti CIA. Kansainvälisen finanssiolgiarkian tavoitteena on totalitarismi, joka on jo toteutumassa EU:ssa.

  Ilkka Remes on kirjassaan ”Omertan liitto” esittänyt Euroopan unionin CIA:n hankkeena, joka on suunnattu Neuvostoliittoa ja Venäjää vastaan.  [​IMG]  EU on sosialidemokraattien hanke ja eräänlainen vain Yhdysvaltain intressejä palveleva vastaus Neuvostoliitolle. EU:n kriisi merkitsee ennen kaikkea globaalin finanssioligarkian totalitarismin kriisiä sekä liberaalin sosialidemokratian kriisiä. Myös sosialidemokrata toimii ennen muuta Yhdysvaltian ja CIA:n intresseissä.

  Venäjän nykytilanteessa on paljon yhteistä vuoden 1917 kanssa: silloinkin Venäjää riivasivat sen ajan värivallankumoukselliset, bolshevikit, sekä terroristit, joiden intressit ja tavoite on yhtäläinen: Venäjän ja venäläisyyden hävittäminen.

  Keisari Nikolai II:n Venäjää voi luonnehtia edistyksen ja hyvinvoinnin imperiumiksi, joka kärsi jatkuvasta ulkomaisesta aggressiosta ja intervention uhkasta. Lopulta ulkoa johdettu värivallankumous onnistui ja Venäjän imperumi tuhoutui bolshevistisen värivallankumouksen ja maanpetoksellisen salaliiton tuloksena.

  Venäjää uhkaa edelleen trotskilaisuus. EU on nimenomaan trotskilaisen sosialidemokratian luomus. Trotski uhkasi avoimesti kirjoituksissaan venäläisen perinteisen perheen hävittämisellä ja venäläisen sielun tuhoamisella. Siksi länsimainen lastensuojelu, joka ei suojele vaan tuhoaa perheitä, on aatteelliseltä ytimeltään trotskilainen.

  Kuka suojelee kansainvälisen finanssioligarkian intressejä? Niitä suojelevat etupäässä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA ja brittien tiedustelupalvelu MI6.

  EU on globalistien projekti, jonka tavoitteena on suvereenien valtioiden ja kansakuntien hävittäminen sekä finanssioligarkian diktatuurin luominen. Globalistit käyttävät kansakuntien identiteetin tuhoamiseen seuraavia menetelmiä: homopropaganda, alaikäisten seksivalistus, lastensuojelu, saman sukupuolen avioliittojen laillistaminen.

  EU:ssa homoseksuaalisuus tuntuu nousseen tärkeimmäksi arvoksi. EU on sodomiittien diktatuuri. Homoseksualisti ei ole poikkeavuus vaan ammatti, joka tähtää valtaan ja taloudelliseen hyötyyn.

  Länsimaissa arvot on täysin käännetty päälaelleen. Länsimaisten arvojen erityisenä tavoitteena on lasten psyyken tuhoaminen, kun esimerkiksi Venäjällä homopropagandan kieltävän lain tavoitteena on lasten psyyken suojeleminen. Vain Venäjän on kiinnostunut lasten psyyken ja kehityksen sekä perinteisten perharvojen suojelemisesta.

  Kansainväliset finanssipiirit hallitsevat Yhdysvaltoja ja transatlanttista yhteisyötä. Siksi länsimaisella poliitikolla on hyvin vähän mitään todellista valtaa.  [​IMG]  Länsimaiden tiedotusvälineet kuuluvat kokonaisuudessaan finanssieliitille. Länsimaiden media suojelee vain omistajiensa intressejä. Finanssioligarkian ainoana tavoitteena on valta ja raha, mikä on ristiriidassa kristillisen moraalin kanssa.

  Äskettäin Venäjän strategisten tutkimusten instituutin RISI:n asiantuntijat kirjoittivat avoimen kirjeen Venäjän presidentille. Kirjeessä sanotaan: ”Koko maailman kristityt näkevät toiveikkaina Venäjän todellisten ja aitojen inhimillisten arvojen pelastajana.”

  Maailmankuva ja arvot ovat kansainväliset politiikan korkein taso. Venäjä operoi nyt tällä tasolla.

  Tampereen kaupunginjohto kielsi Venäjän uudet arvot -konferenssin järjestämisen Tampereella, koska Tampereen kaupunginjohto kannattaa homoseksuaalisen elämätavan propagointia lapsille.

  Finanssioligarkia hyökkää perinteisiä arvoja vastaan ja tarjoaa kaikille ihmisvastaisia arvoja, esimerkiksi perheiden vastainen hävityssota eli ns. lastensuojelu.

  Venäjä on viimeinen mahdollisuus globaalin kehityksen kurssin muuttamiseksi, valtioiden ja kansakuntien tuhoamisen pysäyttämiseksi ja finanssiklaanien totalitarismin estämiseksi. Venäjä on taistellut globalisteja vastaan menestyksellisesti Syyriassa, Gruusiassa ja Ukrainassa.

  Länsimedia vihaa Putinia, koska hän voi muodostaa uuden maailmanlaajuisen liittokunnan globalisaatiota vastaan suvereenien valtioiden ja kansakuntien puolustamiseksi. Länsimaiden syvä kriisi kiihdyttää niiden pyrkimyksiä suvereenien valtioiden ja erityisesti Venäjän tuhoamiseksi. Tällä hetkellä paljon riippuu Ukrainan tilanteesta. Myös terrorismi Venäjää vastaan on edelleen käynnissä.

  Maailman kehitys on nyt kriittisessä vaiheessa. On kaksi mahdollista kehittyssuuntaa: joko länsimaiden romahdus tai suvereenien valtioiden loppu ja finanssidiktatuuri. On tehtävä valinta näiden välillä.  Putin on länsimaille vaarallinen, koska hän on vapaan maailman johtaja ja käytännössä ihmiskunnan arvojohtaja. Kaikkien maiden patrioottien on helppo tukea Putinia, koska hän ainoana maailmassa puolustaa valtioiden suvereniteettia ja kansakuntien olemassaoloa.

  Venäjän uusi homopropagandan kieltävä laki voi tuoda Venäjälle paljon uusia liittolaisia ympäri maailmaa eri maissa, uskontokunnissa, puolueissa ja järjestöissä.

  Jäämeren Greenpeace-isku Venäjän elintärkeitä intressejä vastaan on hyvä esimerkki siitä, miten finanssioligarkia rahoittaa Venäjän tuhoamista.

  Kansainvälisen politiikan korkein taso on maailmankuvan ja arvojen taso. Venäjä operoi nyt tällä tasolla. Länsimaiden perusarvoja ovat homoseksuaalisuus ja finanssidiktatuuri, Venäjän perusarvoja ovat valtioiden suvereniteetti, kansalliset identiteetit ja perinteiset arvot.

  Venäjä onnistui pysäyttämään kolmannen maailmansodan Syyriassa. Suvereenin Syyrian vastaista terrorismia rahoittavat länsivallat suunnittelivat sotilaallista interventiota Syyriaan ja maailmansotaa. Venäjä esti sen, erityisesti presidentti Putin ja ulkoministeri Lavrov. He pysäyttivät kolmannen maailmansodan. Se oli uroteko, joka merkitsee Venäjän globaalin vastuun kasvamista.

  Venäjän arvovalta on nyt korkeampi kuin YK:n arvovalta: YK ei pystynyt ratkaisemaan Syyrian tilannetta, Venäjä pystyi. Nyt tilanne Syyriassa normalisoituu Venäjän johdolla.

  Venäjän presidentti Putinista on tullut moninapaisen maailman (multipolarismi) sankari ja konservatiivisen maailman arvojohtaja. Hän voi saada paljon tukea ja liittolaisia kaikkialla maailmassa patrioottien, konservatiivien ja perinteisten arvojen kannattajien keskuudessa eri maissa, uskontokunnissa, puolueissa ja järjestöissä. Venäjä on luonut uuden hengen kansainväliseen politiikkaan.

  Venäjä on perinteisten perharvojen globaali arvojohtaja. Tässäkin Venäjä voi saada paljon liittolaisia ympäri maailmaa. Venäjän nykyisellä poliittisella eliitillä on ratkaiseva globaali rooli. Venäjällä on globaali vastuu planeetan kohtalosta.  Dosentti Johan Bäckman
   
 3. Mainos 4. Teräsmies

  Teräsmies Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  6,973
  Tykkäykset:
  3,296
  Pisteet:
  1,286
  Kyseinen artikkeli vain lisää epäilyksiänä siitä, että tuo verkkomedia on Venäjän tiedustulepalvelun kehittelemä.
   
 5. kimmo.j

  kimmo.j Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  01.05.2010
  Viestejä:
  4,667
  Tykkäykset:
  4,427
  Pisteet:
  1,286
  Kirjoituksessa ei ole mitään uutta.
  Samaa ö-luokan propakandaa on kirjoitettu venäjällä iät ja ajat. Ihan yhtä suurella laadulla, vain syylliset ovat vaihtuneet.

  Tajuaakohan arvon dosenttti edes hävetä omia kirjoituksiensa laatua.
   
 6. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,443
  Tykkäykset:
  6,582
  Pisteet:
  1,286
  Hieman epäilen. Meinaan, että mikäli ammattilaiset olisi kyseessä, niin tuskin ne nyt pilaisi kahta uskottavuudeltaan kyseenalaista toimijaa laittamalla ne yhteen. Kyllä tuosta taitaa olla vastuussa ihan ne hyödylliset hölmöt.
   
 7. neme

  neme Kapteeni

  Liittynyt:
  27.09.2013
  Viestejä:
  929
  Tykkäykset:
  479
  Pisteet:
  76
  Verkkomedia on täysin Venäjän propagandakanava ja sen ymmärtää jokainen, joka viitsii edes auttavasti perehtyä kyseisen paskasivuston perustelemattomiin ja tarkoituksellisesti valheellisiin oksennuksiin. Hamuavat puoluetta, omaa kuntaa ja kansannousua. Toivottavasti viranomaiset seuraavat kyseistä paskaläjää ja myös toimivat ajoissa. Bäckman on myös saanut huomiota (yllätys yllätys) kyseisestä mediasta, jota mieluummin kutsuisin tehtaankadun mielipideblogiksi.
   
 8. neme

  neme Kapteeni

  Liittynyt:
  27.09.2013
  Viestejä:
  929
  Tykkäykset:
  479
  Pisteet:
  76
  Ammattimaisuus ja älyllisyys on kaukana tuon roskasivuston propagandasta muutenkin. Sanoma sen sijaan on kristallin kirkas.
   
 9. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,443
  Tykkäykset:
  6,582
  Pisteet:
  1,286
  Toisaalta pitää nyt sanoa, että tiedustelupalvelut osaavat olla nekin ihan yhtä typeriä ja byrokraattisia, kuin ihan mikä tahansa vastaavan kokoinen valtion virasto. Ehkäpä jopa enemmän...
   
 10. kimmo.j

  kimmo.j Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  01.05.2010
  Viestejä:
  4,667
  Tykkäykset:
  4,427
  Pisteet:
  1,286
  Kuten mihin tahansa organisaatioon, voi tiedustelupalveluun pesiytyä uskomatonta yksisilmäisyyttä.
   
 11. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,971
  Tykkäykset:
  24,099
  Pisteet:
  1,286
  Syventykääs hieman tarkemmin tuohon kirjoitukseen. Unohtakaa hetkeksi se, mikä tai kuka sen on kirjoittanut. Ajatelkaa vaikka, että tuossa päähenkilöksi nostettaisiin joku valkoihoinen amerikkalaispresidentti. Eikös tuossa kirjoituksessa olekin paljon sellaista, jonka voitte allekirjoittaa, kun unohdatte kirjoittajan, eikös vain? Jos ajattelen sitä, mitä tällekin foorumille on kirjoitettu vuosikausia, niin tuosta ym. kirjoituksesta löytyy 90-prosenttisesti aivan samat asiat. Minä ainakin löydän "itseni" monesta kohtaa. Toisaalta samistumista sotkee sitten se, että tiedän tuon olevan silkkaa proppista.
   
 12. SJ

  SJ Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  29.04.2010
  Viestejä:
  17,443
  Tykkäykset:
  6,582
  Pisteet:
  1,286
  No, sehän vain todistaa, että kyseessä on hyvä valhe. Tyyppi on käsittääkseni jonkin sorttinen lakimies ja tämän titteli ainakin viittaa siihen, että puheenlahjoja pitää löytyä, joten mitä ihmeellistä tuossa on? Etenkin kun muistaa, että mistä tyyppi on tullut tutuksi.
   
 13. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  6,364
  Tykkäykset:
  7,579
  Pisteet:
  1,286
  Totta. Mutta silti Vm on äärettömän mielenkiintoinen juuri noiden mainitsemiesi asioiden takia. Erittäin mielenkiinnolla seuraan heidän uutisointiaan ja keskustelua siellä. Höyrypäitä kaikki,mutta mielenkiintoisia sellaisia. kertoo jotain ajan hengestä. Välillä käyn vähän totuuksia kertomassa keskusteluissa ja sekös herättää lämpöä siellä. Onneksi noita noinkin tunnettuja sivustoja ei ole kuitenkaan useita. Jos noita alkaisi enemmän olemaan,niin ilkikurinen utelaisuus vaihtuisi jäätävään pelkoon.
   
 14. Mainos 15. fulcrum

  fulcrum Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  20.05.2010
  Viestejä:
  5,111
  Tykkäykset:
  4,246
  Pisteet:
  1,286
  baikal on oikeassa, tuo kirjoitushan on sinänsä täyttä asiaa länsimaisen ihmisen näkövinkkelistä. Juuri tuontyyppinen kuvahan monella Venäjän poliittisesta ilmapiiristä täällä on. Mitään venäläismyönteistä propagandaa se ei tosiaankaan ole, ainakaan päällin puolin.

  Kokonaan toinen juttu on, mitä Bäckman sitten kirjoittaa Venäjällä. Varmaan hän tietää, mitä hänen yleisönsä haluaa kuulla ja kirjoittaa sen mukaan.
   
 16. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,971
  Tykkäykset:
  24,099
  Pisteet:
  1,286
  Taistelu ihmisten sieluista on varmasti jo käynnissä. Ennen wanhaan NL:n aikaan NL oli niin huolissaan Lännen työtätekevien ja orjuutettujen asiasta. Ja se asia oli sitten niin kunnossa NL:ssa. Nyt tarjoillaan sitten arvopohjaan liittyvää materiaalia, eikös vaan. Ja lähes kyyneliin saakka hellyttävää kuvaa siitä, että Venäjä on arvojen Mekka, oikea keidas arvoköyhässä maailmassa. Tämä saattaa osoittautua hyvinkin kelvolliseksi propaganda-aiheeksi. Mielenkiinnolla tätä seuraan.
   
 17. Tvälups

  Tvälups Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  03.05.2010
  Viestejä:
  5,879
  Tykkäykset:
  600
  Pisteet:
  1,286
  Saatiin keksustelua aikaiseksi, hyvä.

  Pitäkää simmut&korvat avoinna ja huomioikaa asioita, koettakaa astua myös toisiin saappaisiin, se avaa uusia näkökulmia.

  Sellainen se on tämä, tiedustelusodan strategia.
   

Jaa tämä sivu