Venäjän propagandakoneiston päivittäiset ylilyönnit ja riman alitukset

Coffee Man

Respected Leader
Rankkaa retoriikkaa, mutta se ei ole vaarallista niin kauan kun vittuilu tulee epävirallisia kanavia pitkin. Jos Putin ja Lavrov alkavat tuollaisia puhumaan, niin se on sen merkki että on tullut aika kasata rautaa itärajalle...nopeasti ja paljon :ROFLMAO:
 

PSB 5500

Ylipäällikkö
Jotain on tehty oikein kun iivana kerran ärähtää Suomen puolustustarvikehankinnoista.

Rauhaa rakastava naapurimme on vain aidosti huolissaan kun sotahullut suomalaiset hankkivat aseistusta. Tuollainen vain vaikeuttaa heidän suunnitelmiaan Suomen puolueettomuuden turvaamisesta kaikissa tilanteissa, vaikka asevoimin..
 

Kyrätulli

Kapteeni
Bätmän- Kuusisen pitäisi nyt vaan vakuuttaa Putte tosiasialla että Suomea varustaa ja sotaan kiihottaa vain riistäjien yläluokka.
 

Coffee Man

Respected Leader
Mitä yhteistä on ulkoministeri Pekka Haavistolla, NHL:n supertähdellä Artemi Panarinilla ja ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalilla?

Lyhyesti sanottuna kolme seikkaa.

Kaikki kolme tahoa ovat asettuneet puolustamaan Venäjän oppositiojohtajaa Aleksei Navalnyita, 44. Kaikki ovat saaneet sen jälkeen myös maksaa antamastaan tuestaan erilaisten mustamaalausyritysten kautta.

Kaikille vastakampanjoille yhteistä on puolestaan se, että ne näyttävät juontavan juurensa Kremliä tukevaan, pirullisen taitavaan trollauskoneistoon.Venäjä osaa kyllä kusettaa ja trollata ja on siinä suorastaan pelottavan taitava, mutta Amnesty kusi omiin muroihinsa niin iloisella kaarella että tuollaista touhua on ihan mahdoton terveellä järjellä ymmärtää. Ihminen ei voi olla mielipidevanki jos on esittänyt ihan vääränlaisia poliittisia ajatuksia joskus vuonna nolla :ROFLMAO:
 
Viimeksi muokattu:

ak.tied

Ylipäällikkö
Venäjällä oli ilmeisesti tarkoitus hälventää epäilyjä, etteikö Iskander olisi tehokas, joten he julkaisivat vanhasta Iskander -iskusta materiaalia. Kävikin niin, että kohteelle tehtiin geolokaatio ja se osoittautui Syyrialaiseksi sairaalaksi.

 

Jorde

Kapteeni
luulisin että persuille olisi siirrosta enemmän hyötyä jos hallitus tekee sen aikana liikenteen verotukseen liittyvät päätöksensä jotka käy rahvaan kukkarolle...
 

Norsu

Luutnantti
Perus maskirovkaa. Sanomassa on mukana osa kiistämätöntä totuutta (poikkeustila) ja se yhdistetään olemassa oleviin asioihin (EU, NATO, PS jne.) tukemaan omaa agendaa. Lopputulos on pelkkää scheissea, mutta mitä joutuu sitten pahimmassa tapauksessa selittelemään, kun siinä on mukana olemassa olevia asioita, joihin täytyy vastata kiusallisesti 'kyllä'.
 

ILoveEU

Eversti
Areenassa wanha (2018) dokumentti Donald Trumpista. Tekijänä on Russia Todayn toimittaja Chris Hedges.

Perus wanhaa sanomaa ja asioiden pyörittelyä. Kovasti ollaan äärioikeistosta huolissaan ja mielestäni alustetaan BLM hulinoinnille tietä. Perhosiakin näkyy, en muistan mihin liittyi, eikä kiinnosta.


Lopputekstit kannattaa katsoa. Siellä tulee yllättäen tuttu logo vastaan. Yllättäen sikäli, että nyt puhutaan 2018 dokumentista, jolloin lentokoneet on alas ammuttu ja Krimiä miehitetty...
 

Marakatti

Eversti
Pitäskö rueta esittämän väitteitä että buk ei ole tehokas ilmatorjuntaohjus :ROFLMAO:


On se matkustaja koneita vastaan ? Muuten en ole nähnyt lähiaikoina et se ois tehokas oikeita koneita vastaan siis sotakoneita vastaan. Ja Suomessa pelätään BUk:ia kuin se olisi joku superase... Se on milestäni kaukana siitä.
 
Top